16 Eylül 2011 Cuma

Victoria's Secret Türkiye'de Mağaza Açıyor!



Ve beklenen hayal gerçek oluyor!
İnternet'te bakıp iş geçirdiğim ürünler kısa bir zaman sonra ellerimde olucak!
Açılış tarihi daha netleşmesede bu haberi almak bile bir çok kişinin mutlu olmasını sağlayacağından eminim.
Kuveytli Alshaya ile Türk Park Bravo Grubu ortak şirket kurarak Limited Brands şirketinin aralarında Victoria’s Secret’ın da bulunduğu markalarını Türkiye’ye getiriyor.


Defileleri tüm dünyada dört gözle beklenen Victoria’s Secret’ın Türkiye’deki ilk mağazasını yıl sonuna kadar açması bekleniyor.
Türkiye’ye birçok ünlü giyim markasını getiren Kuveytli Alshaya Grubu, Park Bravo’yla ortaklık kurdu. 
Park Bravo Grubu’nun sahibi Kamil Özçoban ve Alshaya’nın patronu Muhammed Alshaya, Amerikalı Limited Brands’in (LB) markalarını getirebilmek için ‘Shaya Park Bravo Mağazacılık’ siminde yeni bir şirket kurdu. 
The Body Shop, Topman, Claire’s, Debenhams, Evans, Sturbucks gibi markaları Türkiye ile tanıştıran Kuveytli Alshaya şimdi de Türkiye’ye iç giyim markaları getirecek.


LB’nin efsane markası bünyesinde Park Bravo, Nine West, La senza ve Inglot’u bulunduran Bark Bravo Grubu’nun hali hazırda LB ile bağı bulunuyor. 
Çünkü uzun süredir Türkiye’de temsil ettiği iç giyim markası La Senza, geçtiğimiz yıllarda LB tarafından satın alınmıştı.
LB’nin efsane markası ise defileleri tüm dünyayı kasıp kavuran Victoria’s Secret.
Shaya Park Bravo Mağazacılık’ın gündeminde ilk olarak Victoria’s Secret’ın Türkiye’ye getirilmesi yer alıyor. Daha sonra ise Bath & Body Works markası Türkiye’ye getirilecek. Shaya Park Bravo Şirketi halen Park Bravo Group Genel Müdürü olan Kemal Güven tarafından yönetilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe