5 Aralık 2013 Perşembe

Yılbaşı Coşkusu Boyner Vitrinlerinde!



Yeni yılı karşılamak üzere geri sayım başladı, Boyner Mağazaları yeni yıl coşkusunu vitrinlerine çoktan taşıdı. Bu yıl Boyner vitrinleri 22 özel karaktere emanet. Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) işbirliğinde hazırlanan kuklalar, Aralık ayı boyunca Boyner Mağazaları’nı ziyaret edenleri bekliyor.

Boyner Mağazaları’nın her yıl Aralık ayında mağazalarında müşterileriyle paylaştığı Yılbaşı coşkusuna bu sene KEDV işbirliğinde hazırlanan kuklalar konuk oluyor. Tüm Türkiye’de 28 Boyner Mağazası’ndaki 44 vitrinde sergilenen kuklalar, Boyner müşterilerini renkli ve eğlenceli dünyalarına davet ediyor.

Nahıl atölyelerinde el emeğiyle üretildiler

1986 yılında kadınların ekonomik durumlarını ve yaşam kalitelerini iyileştirmek amacıyla kurulmuş olan KEDV, kadınların bireysel ve toplumsal yaşamlarını iyileştirme çabalarını destekleme amaçlı faaliyetlerini yürütüyor. Boyner Yılbaşı vitrinlerinin başrolünde olan 22 kukla karakter de KEDV’in iktisadi işletmesi olan Nahıl tarafından üretildi.

Boyner Büyük Mağazacılık görsel sunum ekibi tarafından tasarlanan, Nahıl atölyelerinde çalışan 10 kadının el emeğiyle yaratılan kuklalar, Yılbaşı vitrinlerindeki görevlerini tamamladıktan sonra Ocak ayında Boyner Mağazaları’nda ve www.boyner.com.tr’de satışa sunulacak. Satıştan elde edilen gelir Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından yine KEDV’e aktarılacak.

Sevimli kuklalar dansları ve hareketleri ile Aralık ayı boyunca Boyner vitrinlerinde müşterileri selamlayacak.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe