18 Aralık 2013 Çarşamba

Sedef Çalarkan’dan Matrix’e özel tasarım

Kadınlar geleceğe umutla bakıyor…

Konsept tasarımcı Sedef Çalarkan, kadınların hayatlarına dokunmak ve gelecekleriyle ilgili hayallerini gerçekleştirmek amacıyla L’oreal Matrix “Hayalindeki Sen Ol” projesine özel tişört tasarladı.


Siz de “Hayalindeki Sen Ol” tasarım tişörtlerini 1V1Y.COM’dan satın alarak, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na destek olabilir, dar gelirli kadınların hayatlarına dokunabilirsiniz…

Konsept tasarımcı Sedef Çalarkan, dar gelirli kadınların geleceğine umut ışığı oluyor… “Hayalindeki Sen Ol” projesi için özel olarak tasarladığı tişörtler, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’na bağlı dar gelirli kadınların gelecekleri için satışta. Bu anlamlı projenin içinde yer alan Çalarkan kuaförlerde satılan saç bakım markası L’oreal Matrix’in projesi ile ilgili; "Bana böyle bir teklif geldiğinde, Türkiye’ye 1007 tane kuaför yetiştiren Demir Çalarkan'ın kızı olduğum için çok heyecanlandım. Maalesef babam tasarım hayatıma tanık olacak kadar bu hayatta kalamadı! Bir insanın hayalinin gerçekleşmesine katkıda bulunmak ve babamın gökyüzünden de olsa buna şahit olduğunu hissetmek, tasarım sürecinde bana ilham verdi" diyerek, projenin kendi için özel bir anlamı olduğunu da dile getirdi.









1986 yılında dar gelirli kadınları güçlendirmek adına kurulan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ile hayallerine ulaşmak için çalışan kadınlara destek vermeye hazır mısınız? Hem sevdiklerinize hem kendinize alacağınız her t-shirt ve bu anlamlı katkı sayesinde, bir kadın daha ekonomik bağımsızlığını kazanmak için geleceğe umutla bakacak.



www.sedefcalarkan.com; www.kedv.org.tr



L’oreal MATRIX HAYALİNDEKİ SEN OL’U TAKİP ETMEK İÇİN…



https://www.facebook.com/pages/Matrix-Professional-Haircare-Color

https://twitter.com/matrixturkiye

http://instagram.com/matrixturkiye






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe