5 Aralık 2013 Perşembe

OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi ile 7 etkili kış bakımı

Yaşlanmayı geciktirmek isteyip de kendine uzun zaman ayıramayan kadınlar için ideal bir çözüm yine OLAY’den…

OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi, benzerlerinden farklı olarak içerdiği 7 farklı yaşlanmayı geciktirici ve koruyucu bileşeni ile kış aylarında cildinizi yeniliyor.

Kış ayları boyunca cildimiz genellikle soğuk havaya maruz kalmaktadır ve şiddetli rüzgarlar, kuru ve kirli hava, düşük nem birleşerek yüzümüzü ve vücudumuzu kuru, kalın ve pürüzlü bir cilt kaplar böylece ince çizgiler daha belirginleşir. Kuruyan cilt, gergin ve mattır ve dış faktörlere karşı hassastır. Kış aylarının cildimize verdiği yıpranmayı en aza indirgemek için OLAY ideal bir çözüm sunuyor.

OLAY Total Effects serisinin gözdesi OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi, yenilenen teknolojisiyle 7 etkiyi bir araya sunarak, % 75 daha güçlü formülü sayesinde yaşlanma karşıtı bir bakımı evde yapabilme imkanı sağlıyor. Soğuk kış aylarında cildinizde oluşan istenmeyen ve rahatsız eden kırışıklıkları gidererek, yaşlılık belirtilerini en aza indirebilirsiniz.

OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi, benzerlerinden farklı olarak içerdiği 7 farklı yaşlanmayı geciktirici ve koruyucu bileşeni ile cildinizi yeniliyor. OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi’nin içerdiği Niacinamide Vitamin B3, cildi sıkılaştırırken, yüzeydeki hücrelerin daha fazla yenilenmesini sağlıyor. Böylece cilt lekelerden arınırken, daha güzel bir dokuya sahip olup birleştirilmiş pro-vitamin B5 yapısı ile cildin nem seviyesi yeniden yükseliyor. Ayrıca, OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi, eşsiz anti-oksidan yapısı, içinde bulunan E ve C vitaminleri, cilde zarar veren güneş ışığı, aşırı yorgunluk, sigara ve hava kirliliği gibi dış kaynakların olumsuz etkilerine karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz Kremi’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 34,90 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe