5 Aralık 2013 Perşembe

Home Store Mağazalarında İndirim Başlıyor!


Tepeden tırnağa yenilenen yüzü ve İtalya’da üretilen koleksiyonları ile Home Store sezona iddialı bir giriş yaptı. Bu hafta sonu tüm Home Store mağazalarında yeni sezonun en hit parçalarına %30 indirimle sahip olabilirsiniz.


1984 yılından kurulan ve uzun yıllar dekorasyon, moda ve yeme içme sektörünün öncülüğünü yapan Home Store değişen stratejisi, koleksiyonu ve kadrosuyla birlikte yeni sezona iddialı bir giriş yaptı.

Home Store’da tüm mağazalar genelinde yeni sezonun ilk indirimi 6 Aralık Cuma günü başlıyor. Tüm ürünlerde %30 indirim sunacak olan marka feminen detayları, iddialı kesimleri ile dikkat çekiyor. Modası hiç geçemeyen deri ceketler bu sezonda da karşımıza çıkarken sofistike desenler, kalem etekler, Oversized mantolar ve minimal aksesuarlar gardırobunuzda en kullanışlı parçalar arasında yerini alacak.

Siz de %30 indirim fırsatını kaçırmak istemiyorsanız size en yakın Home Store mağazasını ziyaret edebilir ya da http://www.homestore.com.tr'den online alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe