2 Aralık 2013 Pazartesi

Vivense.com’un “Salı Çıldırdı” Kampanyası Büyük Sürprizlerle Devam Ediyor!



Vivense.com’un “Salı Çıldırdı”
Kampanyası Büyük Sürprizlerle Devam Ediyor!

Yarın Vivense Koltuk Yalnızca 199 TL



Türkiye'nin online mobilya mağazası Vivense.com, her hafta Salı günü sabah 10:00-11:00 arasında en beğenilen ürünlerini büyük indirimlerle satışa sunmaya devam ediyor. “Salı Çıldırdı” kampanyası kapsamında bu hafta 150 adet Vivense koltuk 199 TL’den satışa sunulacak. Üstelik nakliye ücreti ödemek de yok…

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan, Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor.

“Salı Çıldırdı” günlerini başlatan Vivense.com, her hafta Salı günü 10:00 – 11:00 arasında seçilmiş özel ürünleri sınırlı sayıda sunuyor. 3 Aralık Salı günü gerçekleşeceği “Salı Çıldırdı” kampanyasının geçtiğimiz haftaki kampanyasında erken davranan tam 50 kişi 1,050 TL değerindeki Vivense Çita Bej Kanepe 399 TL’ye sahip oldu.

Bu hafta ise en hızlı 150 kişiyi Vivense.com’un sürprizi bekliyor. Kampanyaya katılmak için Vivense.com’un Facebook (facebook.com/VivenseCom) sayfasını takip etmeniz gerekiyor. Facebook sayfasındaki kampanya linki toplamda 100 paylaşıma ulaştığı anda stoklu ürün satışa açılıyor, erken davranan 150 kişi 393 TL değerindeki Vivense koltuğa 199 TL’ye sahip oluyor.
Vivense.com ile evinizi yenilemek çok daha keyifli…

Vivense Hakkında:

Mart 2013 yılında kurulan Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com’da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense operasyon merkezi tüm süreci yönetiyor. Ürünün eve taşınmasını ve kurulumunu ise yine Vivense.com sağlıyor. Üstelik bu sırada da nakliye ve kurulum ücreti alınmıyor. Vivense Müşteri Hizmetleri ekibi dileğiniz ürünün renk kartelasını da ücretsiz olarak adresinize gönderiyor. Aynı zamanda, hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense.com’un iç mimarlarından ve tasarımcılarından fikir alabilirsiniz. Vivense.com’un yaratıcı ekibi sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe