5 Aralık 2013 Perşembe

Favori'den Yeni Yıla Özel Kampanya

Altın takı sektörünün lider markası Favori, yeni yıl için tasarladığı özel pırlantalı tektaş yüzükleri ve pırlantalı sultanayt kolye hediyesiyle sevdiklerinize eşsiz bir armağan sunuyor.

Favori, yeni yılda sevdiklerini anlamlı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenlere çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Takı sektörünün öncü markası Favori, zarafeti, ince işçiliği ve birbirinden şık tasarımlarıyla yeni yıla özel bir kampanya hazırladı. Bu kampanya kapsamında; hem 1000 TL’ye pırlantalı tektaş yüzükleri alma imkanına hem de yanında hediye edilen Pırlantalı Sultanayt kolyeye sahip olabilirsiniz. Ayrıca yine 1000 TL ve üzeri pırlanta ve 14 ayar altın alışverişlerinizde de Pırlantalı Sultanayt kolyeye sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Avrupa’nın en büyük ve modern kuyumculuk tesisine sahip Favori, birer sanat eserini andıran ürünlerinin tamamını kendi tesislerinde üretiyor. TSE güvenceli olan ve kalite garantisiyle satılan bu seçkin ürünler, uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Pırlantalı Sultanayt kolyelerine sahip olabilmek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.




(benimde favorim) :)









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe