19 Ocak 2012 Perşembe

Kérastase Fusio-Dose ile Saçınızın Şifresini Çözün!



KÉRASTASE’ TAN KİŞİYE ÖZEL REÇETE;

FUSIO-DOSE ile

Saçınızın Şifresini Çözün!


Saç uzmanları tarafından uygulanan ve yüksek konsantrasyonlu aktifler içeren ilk bakım sistemi Fusio-Dose(tıktık), saçlarınızın farklı ihtiyaçlarına aynı anda çözüm sunuyor.


Kişiye Özel Sayısız Kombinasyon

Saçların aynı anda birden çok ihtiyacı olabilir. Kuru saç aynı zamanda parlaklığını yitirmiş ya da hassaslaşmış; boyalı saç canlılığını yitirmiş, nemini kaybetmiş ve incelmiş olabilir. Her bir kadında değişkenlik gösterebilecek bu ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak oluşturulan Fusio-Dose profesyonel saç bakımı, bir kadının birçok ihtiyacını aynı anda çözümlemek amacıyla üretildi.

Her bayanın farklı ihtiyaç ve zevkleri olduğu göz önüne alınarak yola çıkılan Fusio Dose bakımı, profesyonel saç analizi doğrultusunda sadece uzman Kérastase Danışman Kuaförleri tarafından uygulanıyor.

Sadece 5 dakika süresince kendinizi Kérastase(tıktık) saç uzmanlarına teslim edin, rahatlatan masajın tadını ve güvenilir ellerde olmanın keyfini yaşayın. Fusio-Dose bakımının size sunduğu ayrıcalıklı dokunuşu hissedin.


Kérastase Türkiye Facebook Uygulaması

16.01.2012 – 29.01.2012 tarihleri arasında Kérastase Türkiye resmi Facebook(tık tık) sayfasını ziyaret ederek Saçınızın Şifresini Çözün(tıktık) aplikasyonu ile muhteşem Fusio-Dose bakımını Kérastase Danışman Kuaförü Kemal Baykar’a uygulatma şansına sahip olabilirsiniz.


Kérastase Kadını’na özel bu keyifli deneyimi kaçırmayın.



İletişim: 0212-293 80 00
İlgili Kişi: Papatya Karadede
papatyakaradede@ttboom.com

http://apps.facebook.com/sacinizinsifresi
facebook.com/KerastaseTR
twitter.com/KerastaseTR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe