22 Ocak 2012 Pazar

Cildimiz Kış Kampında


Blistex- Özellikle soğuk havayla çatlayan ve kuruyan dudakları rahatlatan Lip Relief Cream’de koruma faktörü SPF 10 da bulunuyor.






Avon- Care serisinden Hassas Ciltler İçin Papatya ve Yulaf Özlü Vücut Losyonu cildinizi 24 saate kadar nemlendirme etkisi gösteriyor.





Benefit- Foamingly Clean Yüz Yıkama Jeli, makyajı da siliyor içindeki anino asit ve bitki özleri sayesinde cilt ekstra nem de kazanıyor.






Bionova- Eye Treatment Cleanser and Eye makeup remover, göz makyajını temizlediği gibi içeriğindeki nanokompleks antioksidanlar sayesinde eksilen cilt ajanlarını tamamlanıyor.




Darphin- Melaperfect, koyu leke karşıtı krem, lazer teknolojisinden ilham alarak melanin pigmentlerinin dağılmasında etkili. Yazdan kalan lekelere çare. Ayrıca cildi lekelenmeye karşı da koruyor.



Dior- One Essential Ultra Detox Regerative Mask, yüzü ve boynu yoğun nem bombardımanına tutuyor. Haftada bir 10 dakikalık uygulama sonucu yüz neme doymuş oluyor. Spatulayla yüze masaj yapılıyor.



Estee Lauder- Revitalizing Supreme, Estee Lauder’ın son harikası. Gündüz gece kullanılan bu anti-aging krem, cildin yaşlanma etkilerini ortadan kaldırıyor. Supreme tek bir üründe çözüm arayanları düşünüyor.




Flavo-c- C Vitamininin stimüle edici etkisi kolajen ve elastinin yeniden oluşumuna yardımcı oluyor ve tonik etkisi veriyor.





Kerastase- Yeni Resistance Force serum, kırık uçlu saçların kurtarıcısı. Kestirmeden önceki son çıkış. Erozyon derecesine ve seviyesine göre kırıkları çepeçevre onarıyor.





La Mer- The Eye Balm Intense, demir uçlu spatulası yardımıyla gözlere masaj yaparak uygulanıyor. Gözlerdeki yorgunluk izlerini ve morlukları yok ediyor.






Ren- Türkiye’ye yeni giren İngiliz Ren’den Keep Young and Beautiful SH2C Serum, gece gündüz nemlendiricinin altına kullanılıyor. Kırışıklıklara etkili ve cilde parlaklık veriyor.






Seaderm- Türkiye’ye yeni gelen, deniz ve dermakozmetiği birleştiren Belçikalı Seaderm’in içerikleri %87 natürel. Kontak dermatit, egzama gibi cilt hastalıklarına iyi gelen sabunu, banyo yaparken iritasyonu azaltıyor.






Silky Foot- Ayak altındaki kurumuş derileri gidermek için soyucu etkili krem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe