20 Mart 2014 Perşembe

Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi





Dermatologlar tarafından geliştirilen Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi; suya dayanıklı göz makyajını ve rimeli bile zorlamadan, gözü acıtmadan çıkaran formülü ile Türk tüketicisinin en çok tercih ettiği göz makyaj temizleyicisi. Çalkalanınca aktif hale gelen özel yapısı ile kolay temizlik sağlayan Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi kullanım sonrasında ciltte yağlı bir kalıntı bırakmıyor.



İçeriğindeki aloe ve salatalık özleri ile cildi rahatlatan Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi, cilde temizlik ve ferahlık hissi veriyor. Göz çevresindeki derinin çok ince ve hassas olması sebebi ile kolay tahriş olabileceğini ve erken yıpranarak kırışabileceğini vurgulayan uzmanlar; göz bölgesinde kullanılan makyaj ürünlerinin ciltte uzun süre bekletilmemesine ve temizlenirken sert hareketlerden kaçınılması gerektiğine özellikle dikkat çekiyor.

Neutrogena® Göz Makyaj Temizleyicisi’nin kullanmadan önce iyice çalkalanması, bir parça pamuk üzerine dökülerek nazikçe göze uygulanması ve ılık suyla durulanması öneriliyor.

Tavsiye Raf fiyatı: 18.90TL




Daha fazla bilgi için: www.neutrogena.com.tr


Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe