20 Mart 2014 Perşembe

2014 İlkbahar-Yaz Sezonunda Saçlar Daha Cesur!


Neva Kozmetik’e göre, 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda saç modelleri daha cesur olacak. Neva Kozmetik’in sezonun en önemli saç modellerinden gelişigüzel yapılmış örgü, at kuyruğu, topuzun yanı sıra zahmetsiz saç modelleri için geliştirdiği NFX Xtreme Saç Köpüğü, kadınların vazgeçilmezi olacak.

Geçtiğimiz sezonun saç trendlerinin devamı niteliğinde olan 2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’nda yine, birkaç sezondur modası geçmeyen örgüler, gelişigüzel topuz, at kuyruğu, ıslak görünümlü saçlar dikkat çekecek. Hollywood yıldızları arasında bir anda yükselişe geçen cesur saç modeli Pixie, yeni sezonda da etkisini sürdürecek.

Neva Proffesional Akademi Direktörü, saç tasarım uzmanı Emir Balaban’ın açıklamasına göre, derli toplu modellerin yanı sıra, geçen sezonun “Bırak dağınık kalsın” trendinin de süreceği 2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’nda, kadınların en çok ihtiyacı olacak ürünler Neva Kozmetik’in yeni sezon koleksiyonunda yer alıyor.

Yenilenen ambalajları ve formülleriyle Neva Kozmetik’in saç bakım, saç şekillendirme ve saç boyası ürünleri, sezon trendlerini yakalamak ve gün boyu bozulmayan yenilikçi modeller oluşturmak için en iyi çözüm... 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda Neva Kozmetik’in en çok öne çıkan ürünleri ise, Nevacare Nutritive Bakım Maskesi, Nevacare Glossing Serum, NFX Xtreme Saç Köpüğü olacak.

Yeni sezonda saçlar Kuzey Ülkeler’den gelen esintiyle sararıyor...

Neva Proffesional Akademi Direktörü Emir Balaban, “2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’nda saç renklerinde Nordic Blond dediğimiz akım etkili olacak” dedi.

Balaban sözlerine şöyle devam etti: “Hem saç modelleri, hem saç kesimiyle kadınların daha cesur olacağı yeni sezonda, saç rengi trendi sarı tonlar ve genelde soğuk doğala yakın platinler olacak. Hatta biraz daha cesur kadınlar, bu saç renginde pembe , mavi , çilek, mor gibi pastel tonlarında renk geçişleri kullanarak iddialarını gösterecekler.”




Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe