30 Kasım 2012 Cuma

Palette Yoğun Renk Açıcı Kullanmayın!

Hello Sarı Aşığı Hatunlar,
bu sefer bıdılar demedim bu post herkese hitap etmiyor çünkü..
Sadece saç açıcı kullanan hatunları ilgilendiriyor.
Geçtiğimiz son 2 hafta sanırım hiç almadığım kadar email aldım ardarda facebook ve email aracılığıyla bir çok kişiyle emailleştim.Kafam o kadar karıştı ki 1 saat önce konuştuğum olayı hatırlamaz hale geldim.
Neyse çoğu konuştuğum kişide palette yoğun açıcı kullandıklarını ve saçlarının turuncu olduğunu ilettiler.
Bende başkalarıda bu sorunu yaşamasınlar diye bu duruma bir açıklık getiriyim istedim.Yalnız bu olayı kimse yanlış anlasında istemiyorum.Kişiler hür iradelerinde özgürlerdir kimseyi almayacaksınız diye dayatmıyorum!Ben sadece fikirlerimi insanların yaşadıklarını paylaşıyorum ki  başkalarıda yaşamasınlar diye!
İlla şu markayıda kullanın demedim hiç bir zaman!
İlk başlarda kolestonla başladım bu işe sonrada morfose saç açıcı aldım.
Şunuda belirtmek istiyorum!
Google'da platin sarısı diyince İlk 3uncu sıradayım!Diğerlerinden biri video diğeride forum sitesi!
İnternet sitesi,blog dersek birinci sıradayım!
2 senedir koleston'un firmasından tek bir email almadığım bunu dile getirmemin tek sebebi ise daha 3-4 gün önce yayınladığım morfose saç açıcıdır!Morfose toz açıcı yayınlıyorum aradan 3-4 gün geçiyor sosyal medya sorumlusu bana ürünleri detaylı bir şekilde tanıttığım için teşekkür ediyor,yardım edebileceğim her hangi bir konu varsa yardım edebileceğini söylüyor.
Koleston'un düşüncesizliği umrumda bile değil ama platin sarısı saçlar post'um 27bin kişi ya az mı 27 bin kişi bakıyor ve koleston ürünleriyle karşılaşıyor!Bir teşekkür email'i bile yeterdi sanırım..
Neyse uzatmayımda paletteyi neden kullanmamanız gerektiğini azıcık açıklayım..



Böyle olmasına çok büyük etkenler var.

Mesela;
1.Saçlarınızı streçle sarmamanız.Streçle saçı sarmadığınızda kullandığınız ürün çabucak kuruyacak ve doğal saç renginizi açıyor olsanız bile turuncuya dönecektir.Bunun sebebi ise kullandığınız ürünün bir açıcı olduğunu unutuyor olmanız.Saçı sıkıca streçle sarmanız gerekiyor.Bunu yapmalısınız ki açıcı hava almasın,ısınsın ve saç renginizi açsın.Kuaförlerde paketleme işleminde görürsünüz saç uçlarını folyoya sardıklarında saç açıcı ısınması ve renginin daha açık olması için saç kurutma makinasını tutarlar bunun tek sebebi boyayı ısıtmak.Boya ısındığı ve hava almadığı her zaman iyi sonuçlar elde edersiniz.
2.Saç renginizde bakırlık/kızıllık olduğu zaman saçınız tamamen turuncuya dönebilir.Sonrasında da isterseniz 30 kere boyayın gene açılmaz.Saçınızın doğal renklere dönmesi gerekiyor.Yani küllü kumral'a 2 kere boyanacak ki saçlarınızdaki kızıllık/bakırlık aksın renk sarıya ulaşsın.Saç açma işlemi uygularken saç renginizde buna etkendir kafanıza göre saçınızı açmaya çalışmayın.
3.Her açıcıda turuncu olma durumu var ama bu palettede %95 iken,kolestonda %30-35dir.Koleston markasında da turunculuk olmayacak demiyorum ama saç rengine,bekletme sürenize,kolestonla boyamadan önceki renge göre değişkenlikler var.



Benimle iletişime geçmeden herhangi bir boya kullanmayın.
Çünkü çoğu kişi senin yazınla heveslendim ama boyayamadım yardım et diyor.
Benimle iletişimde olun ;)


 NOT: Bu zamana kadar anlattığım her şey benim yaşadığım olaylardan ve kuaförlerin verdiği bilgilerle yazılmıştır.Ben tecrübelerimi ve bilgilerimi sizinle paylaşırım ondan sonrası size kalmış...


180 yorum:

  1. hello okeyy tmmdır gececegısss ırtıbataa ıyı ysmssn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne söylediğinizi tam olarak anlayamadım ama yazımın geç bir saatte yayınlanmasına laf ettiysen!
      postlar otomatik yayınlanıyor!

      Sil
    2. Merhaba . benim saçım sıcak bakır nasıl acabilirim bu rengi?

      Sil
    3. Merhaba . benim saçım sıcak bakır nasıl acabilirim bu rengi?

      Sil
  2. merhaba verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,ismim Tuğba. Yaklaşık 1 buçuk yıldır röfleliydi saçlarım fakat iki defa kuaför faciasından sonra bi sinirle saçlarımı palette çikolata kahveye boyadım,biraz akacağını biliyorum ama saçım siyaha yakın bir renk oldu,kumrala dönmek istiyorum şimdi..açıcılarla ilgili biraz araştırma yaptım ama kafam çok karıştı,yardımınızı bekliyorum...
    şimdiden cevabınız için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba;
    Ben saçlarımı siyaha boyattım ama pişmanlığım diz boyu :((( şuan karamel ya da soğan kabuğu rengini istiyorum ne yapmalıyım?
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba wuhuuu:/ saçı kusturman gerekiyor bu işlemi evde yapabilir misin kesinlikle tahmin edemiyorum.
      Disastyle@gmail.com'dan ulaşır mısın bana detaylıca konuşalım

      Sil
  4. Sacim bakir kahve sogan kabugu istiyorm ne yapmam lazm yarin boyamak istiyorm acil cvp lutfenn

    YanıtlaSil
  5. Sacim bakir kahve sogan kabugu istiyorm ne yapmam lazm yarin boyamak istiyorm acil cvp lutfenn

    YanıtlaSil
  6. Lutfen yardimci olun sacim suan turuncu ben tatli bi sari istiyorum sacimdada hafif yipranma var yaklasik bi 15 gundur hic bi islem yapmiyorum tatilede gidicem ben bu saclari sariya cevirmek icin napabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçlarına açık küllü sarı boya vurursan sarı olur

      Sil
  7. Arkadaşlar ben sacımı siyaha boyadım ve istemiyorum şu an beyaz sabunla yıkamaya basladım aksın diye bıraz akarsa üsttüne ne boyamalıyım

    YanıtlaSil
  8. benimde bi sorum olucakta :)) saçlarımı koyu kahve rengi yaptım 5 ay önce sonra üstene çok açık kumral boyadım renk çok hafif tuttu.. Şimdi koleston yoğun renk açıcı ile açarsam açılırmı rengı..

    YanıtlaSil
  9. Benimde bi sorum olucak:))saçlarımı röfle yapmıştım ama üzerine siyah boyadım tabi neredeyse bir yıl oldu şimdi saçlarımı tatlı bir sarı yapmak istiyorum ama saçlarım şu an gölgeli gibi siyah aktıkça alttaki röfle hafif hafif çıktı açıcı kullansam açarmı saçlarımı?? teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. merhaba. ben saçımı palette sonbahar kızılına boyatmak istiyorum ama saç rengim koyu olduğu için girmezse diye korkuyorum saçımın uçlarında çok az bir boya var belli belirsiz acaba açıcı kullanmam gerekiyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,saçlarınızı açmak gerekmez %9 ve ya %12lık oksidan'la bir kaç boyamada rengini verebilirsiniz.
      Ama buradan değil saçlarınızın rengini ve istediğiniz rengi dilonika@gmail.com adresine gönderir misiniz?
      Oradan daha detaylı konuşalım.

      Sil
  11. cok doru palette turuncu yapiyo hatta saclarim yandi uclar hepsi dokuldu

    YanıtlaSil
  12. merhaba benim saçlarım siyah fakat cok koyu değil, dediğin gibi koyu aşığıyım ilk olarak açmak sonrada boyamayı düşünüyorum hangi açıcıyı ve hangi boyayıı kullanmalııyım.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen açamazsın saçını 2.3 açma işlemi gerekir.İlk turuncu gibi olur saçların..Bence ton olarak aç yavaş yavaş hem yıpranmazda..

      Sil
  13. Merhabalar. Ben saçımız küllü kumrala boyattım. Ancak istediğim renk daha sarıya bakan bir renkti. Ancak çok koyu oldu. Saçımın zemini açık balköğü idi. dibini de boya ile açtı kuaför. sonra küllü kumrala boyadı. Ama istediğim renk olmadı bayağı koyu oldu. İstediğim renk linkde verdiğim Beyonce'nin rengi. http://tinypic.com/r/s4svug/5 şimdi ben açık küllü sarı alıp boyasam açıcı kullanmadan, bu renge yakın bir ton elde edebilir miyim acaba? teşekkürler şimdiden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MErhabalar,küllü kumrala boyandıktan sonra saçı açmak mümkün bile değildir.Kesinlikle açıcı kullanmayın şuan sizin saç renginizi görmeden hiç birşey diyemem gelişi güzel bir açıklama olur.

      Sil
    2. Selam dilonika size acilen birsey sormam lazım

      Sil
    3. Eposta ile size nasıl ulaşırim

      Sil
  14. Merhabalar benim saçım orta kahve, iki yıl önce aralara sarı krepe balyaj yapılmıştı, sonra onları kapatmak için kuaförde açık kahve tonlarına boyattım ama bakır yansımaları oldu. Sonraları boya akıp uçlardaki sarı balyajlar çıkmaya başlayınca kendim evde boyayıp istediğim küllü kumral tonunu elde etmeye çalıştım, ama boya boyayı açmıyor tabi açık tonlarla da bi iki ton açıldı sadece. En son 10.1 ile 8.1 karıştırmıştım. Şimdi açılması için palette yoğun renk açıcıyı deneyip üstüne küllü kumral yapmayı düşünüyordum ama turuncu oluyormuş koleston da yıpratıyor diyorlar. Bu durumdan küllü kumrala dönüş yapabilmem için ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,açma işlemi olduğu sürece yıpranma olmaması imkansız.. Küllü kumrala dönmenin tek yolu bu açma işlemi olmak zorunda..Hemen serumlara ve bakım yağları kullanmaya başlarsın eğer o rengi istiyorsan.:/

      Sil
  15. Merhabalar benim saçımın orjinali orta kahve. İki yıl önce aralara sarı balyaj yapılmıştı daha sonra o sarıları kapatmak için kuaförde açık kahve tonlarına boyattım, ama çok bakır yansımalı bi renk oldu ben küllü kumral istiyordum. Bakır yansımaları ve uçlardan sürekli çıkan sarıları kapatmak için küllü kumral tonlarında boyamaya başladım, kahve tonu açılsın diye her boyamada daha açık renkler kullandım en son 10.1-8.1 karışımı kullanmıştım fakat yine çok bi açılma olmadı. Bu yüzden palette yoğun renk açıcısını kullanmayı düşünüyordum kolestonun açıcısından daha az yıprattığını söylediler fakat bu turunculaşma olayı beni korkuttu. Küllü kumralı nasıl elde edebilirim acaba bu durumda :(

    YanıtlaSil
  16. Merhabalar benim saçım orta kahve, iki yıl önce aralara sarı krepe balyaj yapılmıştı, sonra onları kapatmak için kuaförde açık kahve tonlarına boyattım ama bakır yansımaları oldu. Sonraları boya akıp uçlardaki sarı balyajlar çıkmaya başlayınca kendim evde boyayıp istediğim küllü kumral tonunu elde etmeye çalıştım, ama boya boyayı açmıyor tabi açık tonlarla da bi iki ton açıldı sadece. En son 10.1 ile 8.1 karıştırmıştım. Şimdi açılması için palette yoğun renk açıcıyı deneyip üstüne küllü kumral yapmayı düşünüyordum ama turuncu oluyormuş koleston da yıpratıyor diyorlar. Bu durumdan küllü kumrala dönüş yapabilmem için ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hazalcım açma işlemi yaptığın için her şekilde saçın yıpranacak..Ayrıca saçında şuan bakır yansımalar var ise koleston değil hiç bir açıcıyla saçını açma işlemi yapamazsın çünkü o kalan bakır yerler açılmayacak turuncu olacak.Saçında ki bakırlar gidince bu işlemi gerçekleştirebilirsin. Ayrıca bitkisel açıcılar var toz veya krem halinde onlarıda kullanabilirsin. Şuan o söylediğin numaralarla ne olmuş tam bilemeiyorum ama bakır yansımalar olunca istenilen hedefe ulaşmak birazcık zor :/ Biraz bekle ve saçındaki bakırlar yok olsun. Bunun için yöntemler var tabi ki araştır istersen bu yöntemleri ama hemen elde edemezsi :/ prof. biride yapamaz :)

      Sil
  17. merhabalar benimde bir sorum olucaktı yardımcı olursanız sevinirim.. ben yaklaşık saçlarımı 1.5 yıl önce açık kestaneye boyamıştım o günden sonrada saçlarıma hiç boya sürmedim şuan saçlarımın boyalı kısımları aktı sanırım hafif kahve kumral gibi bişey oldu palettenin yoğun açıcısını kullansam turunculuk olur mu bende saçlarım artık açık renk olsun istiyorummm teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba benim adım ilksen.Saçım siyaha boyattım. Ama artık çok sıkıldım.Saçımı neva colour orkide moruna evde kendim boyadım fakat tamamen tutmadı.Sanki aralara moru atmışım gibi oldu aralar da mor var güneşte parlıyor.Zaten açık bir mor da istemiyorum.Evde kendim Palette Radiance - 6-99 Kışkırtıcı Viyole kullansam saçıma zarar vermeden istediğim renge ulaşır mıyım acaba.Teşekkürler iyi akşamlar.

      Sil
  18. Merhaba benim adım ilksen.Saçım siyaha boyattım. Ama artık çok sıkıldım.Saçımı neva colour orkide moruna evde kendim boyadım fakat tamamen tutmadı.Sanki aralara moru atmışım gibi oldu aralar da mor var güneşte parlıyor.Zaten açık bir mor da istemiyorum.Evde kendim Palette Radiance - 6-99 Kışkırtıcı Viyole kullansam saçıma zarar vermeden istediğim renge ulaşır mıyım acaba.Teşekkürler iyi akşamlar.

    YanıtlaSil
  19. ben az önce saçımı paette yoğun renk açıcı ile açtım. saçlarım koyu kahveydi ve şuan açık kahve oldu. ama sanki hafif bir kızıllık da varmış gibi geldi. İlerleyen zamanlarda saçımın baya bildiğimiz turuncu olma ihtimali var mı diyorsunuz yani :S şuan ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilerleyen zaman derken??
      boyama yaptıktan sonra ne kadar tuttunuz tam bilemiyorum ama 45-50 dakika bekleten herkes'n saçı turuncu oldu.
      yani mantıklı olan bu kadar şeyden sonra o boyayla boyamamanız olacaktır.posttada yazmışım şimdide söylüyorum :S
      Gerçi karar sizin..

      Sil
  20. merhabalar, koleston yoğun renk açıcı 4 5 ay önce siyaha boyanmış saç rengini açmamı sağlar mı? ve yıpranma ne kadar olur tahmininizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,saçınıza açma işlemi uyguluyorsunz tabi ki yıpranma olur fakat saç yapınızı tam olarak bilemediğim için şuan ne söylesem yanlış olur.. Eğer platin yapacaksanız siyah'ı 3-4 boyama ile platine çevirebilirsiniz.

      Sil
  21. Merhaba benim saclarimin uclari kumral sac diplerime dogru renk koyulasiyor sac diplerim koyu kahve ama sacimi acmak istiyorum uzerine boya yapmam icin acmam lazim koyu pembe olucak nasil acarim sacimi bana yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,saçların doğal hali bu mu?? Yani boyalı durumu ise ilk önce koyu renk olan yere açıcı sürmen gerekiyor aradan 15dakika sonrada açık renkli ve diplerinde ayrı renk ise ona sürmen gerekiyor.Alıp sadece tüm boyarsan saçını arada fark olur.Ayrıca koyu pembe olacaksa sanırım platin olmasına gerek olmuyor değil mi? Çünkü benim manic panic daha yeni geldi daha yeni kullanacağım tam olarak bilmiyorum sadece açıcı kısmında çok iyi bilgim var manic panic için sadece okuduklarım ve videolardan izlediklerim.Saç acıcıyıda 30 dakika tutsan yeter koyu kahvelerdeki 15 dakika hariç.

      Sil
  22. merhaba benim saçım kumral renginin biraz açılmasını istiyorum koleston mu yoksa palette mi önerirsiniz bi de dipleri bi süre sonra açılan saçla farklı renkte olma durumunda hangisinin görüntüsü saçın diplerindeki rengiyle daha farklı oluyo?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,bu posttanda anlaşıldığı üzere tabi ki koleston bende yıllarca onu kullandım zaten.
      Ayrıca dipleri bir sonra açılan saç derken doğal renginizin çıktığınızı söylemek istediniz sanırım.
      Öncelikle biraz açılması derken istediğiniz ne renk tam olarak belirtmemissiniz.1 ton açayım derseniz evde saç boyama postuma bakın derim oksidan numaları ve nasıl bir yol izleyeceğiniz o posttan geçiyor.Ayrıca hangi yöntemle saçınızı açtıysanız belli süre sonra dipleriniz çıktığında aynı yöntemle saçınızı boyayıp ilk sürdüğünüzde kaç dakika beklettiyseniz o kadar saçınızda boyayı bekleteceksiniz.

      Sil
  23. merhaba benim saç rengim koyu kestane siyaha yakın uçlarda kızıllık var saç rengimi çikolata kahve yapmak istiyorum palette saç açıcı aklımdan geçiyodu ama yazınızı okuyunca bu fikirden jet hızıyla uzaklaştım:) ne yapmam gerektiği konusunda desteklerinizzi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,detaylı bilgiye sahip değilim fakat saçınızı açmanız gerekiyorsa bu koleston yoğun açıcıdan yana olsun.
      Diğer dediğim gibi turuncu yapıyor hemde kötü bir turuncu,keşke kullanıcılarımdan izin alsaydımda görseydiniz renklerini.
      Ayrıca kızıllık olan saçta açılma olmaz bunuda belirtmek isterim.Yani gene turuncu olur saç uçlarınız

      Sil
  24. SELAM ÇOK ACİİİİİLLLLLLLLLL Saçımı kızıl boyamıştım şimdi istemiyorum koleston çikolata kahve boyadım ama kapatmadı hala kızıl şimdi açık kumral istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz koleston saç açıcıyı denesem biraz yıpranık saçlarım daha çok yanarmıı :( cevabınızı bekliyorum acil tarafından...

    YanıtlaSil
  25. SELAM ÇOK ACİİİİİLLLLLLLLLL Saçımı kızıl boyamıştım şimdi istemiyorum koleston çikolata kahve boyadım ama kapatmadı hala kızıl şimdi açık kumral istiyorum ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz koleston saç açıcıyı denesem biraz yıpranık saçlarım daha çok yanarmıı :( cevabınızı bekliyorum acil tarafından...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,saç açıcıyla ne alaka kurdunuz kızılı kapatırken hiç anlam veremedim doğrusu :S
      Sen sadece kızılı istemediğini söylediğin için bunları yazıyorum.Hangi renk istediğini bilmiyorum.
      Kızılı kapatmak için önce küllü kumral arkasundan da koyu kahve boya... Küllü kumral kızıllığı alır.Diğer renklede doğal bir renk elde edersin tabi akmasınıda beklemen gerekiyor.Söyle bir renk alacak saçların.
      http://img193.imageshack.us/img193/3888/meganfox1105376.jpg

      Sil
  26. sacm kumraldı palette amber kahveye boyadm sımsıyah oldu 3 4 gun once kuafore gıttm accı olmadn hıc dıılse bıraz kahve tonları olabılırmı dedm bakr rengını bısılerle karstrp boyadı ama bı fark yok tekrr kumrala donmek ıstıyorum sanrm tek cozum acıcı ama nasl bı yol ızlemem gerkıyr bılemyrm acıcaksmda ne kadr zamn beklemlıym sacm cok ınce tellı dııl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Email attın sandım o yüzden buradan cevap vermedim.
      Çünkü hemen hemen aynı bir olay söz konusu birde kusura bakma lütfen hergün onlarca email alıyorum karıştırabilirim
      Yani bilmediğim bir konu yalnız :/ Ama açıcı kullanmaman gerekiyor bunun sebebi ise bakır ''bakırın '' bulunduğu renklerde turuncu olma söz konusu bence iyi bir kuaföre danış derim :/

      Sil
  27. lutfen yorumunuzu beklıorm:((

    YanıtlaSil
  28. lutfen yorumunuzu beklıorm

    YanıtlaSil
  29. danıstm acmak sart dedıler bende kendm actm kızlla turncumsu bır renk cıktı kumral ıstıorm napcm bılmıorm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyide anlamadığım şey kime danıştığınız??
      danıştıysanız neden bana yazıyorsunuz bence danıştığınız kişiye söylemeniz gerekiyor..
      Çok değil bir kaç yorum üstte sizin sorununuza nasıl cevap vermişim? ''AÇICI KULLANMAMAN GEREKİYOR''
      Saçında tonla renk olduğunda dolayı açmayın dedim ama siz dinlememişsiniz.
      Hayır birde soru sorarken bile tek çözümün açıcı olduğunu düşünmeniz çok ilginç içinde kızıllık bulunan bir kahve sürdüğünüz için saçlarınız bu durumdalar ya kuaföre gideceksiniz ya da danıştığınız yere tekrarr danışacaksınız ..
      Ben hangi boya kullanıp açtığınızı ne kadar sürdüğünüzü bilmiyorum.
      Ayrıca bu zamana kadar kimseye bu kadar gergin cevaplar vermedim siz başkasının söylediği şeylerle gelip burada söylüyorsunuz e o kişiye yeniden sormaya devam edebilirsiniz.Hayır anlamadığım şey soru sorarken yanıtı vermeniz üstüne danıştım açmak şart dediler diyip bana yazıyorsunuz gerçekten çok ilginç.
      Benim postumu okusaydınız bana nasıl ne söylemeniz gerektiğini bilirdiniz bence.Şimdi ben size söyleyeceğim siz yapmayacaksınız bende zaten görmediğim ve nasıl bir işlem uygulandığını bilmediğim bir saça yorum yapmak istemiyorum k bakmayın.

      Sil
  30. Merhabalar. Saçımda boya düzgün tutmuyor. Saçlarımda nerdeyse her ton var, genelde kumral tabii. Saçlarımı maviye boyatmak istiyorum. Bu konuda kuaförlere de güvenemiyorum.Saçlarımın rengini kendim açmayı düşündüm.Sonra üstüne mavi boyayacağım.Kolestonun saçları aşırı yıprattığını duydum.Bu konuda deneyimli de değilim.Kendim rengi açmam doğru mu, ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,öncelikle saçlarınızı görmem gerekiyor. Ayrıca her ton varsa kızıl,bakır yansımalarda vardır kesin :(
      Bu durumda açılması imkansız :/
      Koleston değil her açıcı saçı yıpratır ama illa yıpratcak diye birşey yok. Profildeki fotoğraf bana ait her zaman boyuyorum deneyimliyim yani.. Ayrıca bende saçımı pembe'ye boyadım. Kendiniz rengi açabilirsiniz hiç bir sıkıntı yok ama şimdi açmanız doğru olmaz ..

      Sil
    2. Şimdi üstünde hiç boya yok. Bir kahve tonuyla boyayıp öyle açmamı mı önerirsiniz? Küçük bir tutamda bu haliyle açmayı denesem? Saçlarım konusunda çok telaşlıyım da. Kusura bakmayın :) internette bu konuda güven yaratan sadece siz varsınız.

      Sil
  31. Mrb. Saclarimi 1 ay once bakir ve sariyi karistip boyadim istedigim renk tutmadi simdide sari istiyorum koyu sari esimde dun koleston renk acici ve palette 9 numara alms. Saclarim omzumda bile degil. Acicinn hepsini sursem yarim saat bekletsem ve bir kac gun sonra sariya boyasam olurmu. Simdiden tesekurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MErhaba,saçlarınızın rengini görmem lazım. Bakır varsa sakın açıcı sürmeyin olmaz.
      Saçtaki bakırlığın alınması lazım.Ama göreyim fotoğrafı öyle bilgilendiriyim sizi.

      Sil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. merhabalar sacımı bı ay once ılk defa boyattım. oz sacım koyu kahverengı. loreal parısten 7.3 sac boyasına boyattım.bıraz kızılımsı oldu acıldı.sımdı voılla 8.8 bal kopugu aldım sacımın o renk olmasını ıstıyorum dırek bu boyayı kullanırsam o rengı elde edebılırmıyım elde edemesemde hangı acıcıyı kullanabılırım lutfen yardımcı olun. kuaforlere guvenmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana emaille istediğim şeyleri emailinize ekleyip bana email atabilir misiniz?
      Çünkü bu bahsettiğiniz renkler ve şuan saç renginizi göremeden asla bir şey söyleyemem.

      Sil
  34. merhaba 3 gün önce saçima 2 kez üst üste palette yoğun saç acıcıyla açtım sonra palette küllü sarıya boyadım fakat saçım dedğinz gibi turuncuya yakın bi renk oldu.boyada pek bi işe yaramadı.ben daha açık bi sarı istiorm platine yakın.napmam gerekio bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren bana saçlarının şuanki rengini gönderebilir misin?
      Sanırım doğal bir renk yoktu saçlarında hem o yüzden hemde palettenin verdiği turunculuktan o renk oldu.
      Görmeden asla bir şey diyemem..
      Postta istediğim şeyler yazıyor sorunun çözülmesi için email atman yeterlidir.

      Sil
  35. merhaba 3 gün önce saçımı palette blond açıcıyla 2 kez üst üste açtım sonra palette küllü sarı kullandım fakat saçım dedğinz gibi turuncuya yakın bi renk oldu.boyada pek bi işe yaramadı.ama ben açık sarı istiyorum platine yakın bi renk..napmam gerekio yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğer yoruma cevap verdim oyüzden burada tekrar yazmıyorum.

      Sil
  36. selamlar, benim sacim su an acik sari (kuafore dunyalari bayildiktan sonra bole oldu) gercek sacim ise acik kumral. evde aylar oncesinden kalma iki adet boya buldum: biri palette renk acici ( ki su an bunla ilgili postunu gordugum icin yaziyorum) digeri loreal les blondissimes preferance diye bisey. sence hangisini kullanmam gerek benim sacima ( delirip illa bu gece boyamak istedigim icin soruyorum israrla :) )

    tesekkurler simdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MErhabalar tabi ki L'Oreal Superior Preference Les Blondissimes yalnız dip boyanı yaptıktan sonra streçle sarmalısın..
      Uçlarla dipler uyumlu olana kadar bekletmelisin ^^

      Sil
    2. hizli cevabin icin tesekkur ederim! hemen kostum yaptim aynen dedigin gibi, fakat turuncu oldu bu da :( 1 saat beklettim ustelik daha bekletmek de olmazdi di mi? napicam simdi kuafor yollari mi gorundu gene :) yoksa ustune boyasam biraz duzelir mi?

      Sil
    3. Boyalar içinde tercih yap dediğin için onu yazdım yoksa en mantıklısı koleston tabiki şimdi ben less blondissimes dedim ama krem şeklinde mi toz şeklinde mi tam bilemiyorum :/ Boyayla olacak iş değil açman gerekiyor sarı olması için ...

      Sil
  37. ACIL yardiminiza ihtiyacim var!!! Gercek sacim acik kumral ama ben 2kez ustune garnier yogun koyu kahve boyadin simdide sariya dondurmek istiyorum koleston acici yapip acik bir sariya boyasam istedigim sonucu elde edermiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk önce saç renginizi akıtmalısınız.
      Bu işlemide hacı şakir ya da elimizi yıkadığımız beyaz sabunla yapabilirsiniz.2günde bir saçınızı beyaz sabunla yıkayın.
      1 hafta kadar uygulayın.Bu işlemi tekrar ederken kesinlikle saç bakım maskesi ve saç bakım yağı,serum vb. bakım ürünlerini kullanmayı ihmal etmeyin.
      Saçınızı akıttıktan sonra uygulayın derim zaten kendi rengide açık bir renkmiş en azından 2 kere saç açma işlemi uygulamayın diye bu yöntemi yapın diyorum.. Tabii saç yapısı ve rengine göre 2 kere saç açma işlemi yeniden gerçekleşebilir.
      Dediğim gibi bu işlemi yapabilirsiniz ama biraz bekleyin derim,ayrıca evde yapacaksanız lütfen bana danışıp yapın.
      Sonrasında çözülmez bir hal alıyor gene gidip kuaföre harcadığınız parayı veriyorsunuz hatta daha fazlası.
      kesinlikle bu konuda acele etmeyin derim.

      Sil
  38. Benim saçlarım rofleliydi üzerine kahve sürdüm ama tek renk sarı istiyorum yardım edin

    YanıtlaSil
  39. Saçlarımı açıcı ile açıp sonra neye boyasam tatlı bir sarı elde ederim

    YanıtlaSil
  40. Yardım edin her kafadan bir ses çıkıyor

    YanıtlaSil
  41. Saç renginizi email adresme gönderin isterseniz ama koleston ve cok dogal sarı ile karıştırıp tek renk elde edebilirsin ama detaylarıyla konuşalım hemde saçını göreyim ona göre yardımcı olayım... birde ilk farklı işlemlerde uygulayabilirsin çünkü röfle akar akması içinde detayları emailde anlatıyım sana sonra boya saçlarını

    YanıtlaSil
  42. Merhaba, saçım koyu kahveydi ilk boyamda kızıla boyadım 4-5 ay kadar kızıl kullandım sonra açık kumrala geçmek istedim. Kuaför saçımı açıcıyla açtı turuncu oldu, üstüne 7.1 ve 8 karıştırdı sürdü karamel oldu. Yaklaşık 3 ay oldu ve saçımı ne renge boyarsa boyayayım boya akıyor ve tutmuyor. Turuncumsu karamel şeklinde ve aynaya bakmak istemiyorum. Saçım lastik gibi oldu kıvırcıklığını yitirmişti. Bende kestirdim ve gliss siyah serisini aldım. Şu an toparladı bir sorun yok. Fakat açık kumral istiyorum. Evde kolestonla açsam sonra açık kumral boyasam tutar mı?

    YanıtlaSil
  43. Merhaba saçımı bal köpüğü ve altın sarısı karışımı ile boyadım bal köpüğünden koyu bi renk oldu ben sarıya dönük açık bi renk ıstıyorum üc ton falan açılsın istiyorum saçım..Bunu açıcıylama yapmalıyım yoksa en acık sarı renkli boyaylada istediğim sonuca ulaşabilirniyim?cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
  44. Merhaba,saçımı balköpügü ve altın sarısı karışımıyla boyadım bal köpügünden koyu bı renk oldu ben sarıya dönük açık bi renk olsun istiyorum.Üç ton ffalan aaçılsın istiyorum bunu açıcıylamı yapmalıyım yoksa en acık renk sarı tonuylada istediğim sonuca ulaşabilirmiyim? cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,%30luk oksidan kullanın çok çok doğal açık sarı işinizi görür ama bir yanlışa sebebiyet vermemek için kesinlikle bal köpüğü boya ile karıştırıp boyayın derim.Zaten zemin rengininde bunda etkisi olacaktır bal köpüğü gibi renklerde rengin hemen oturmasını beklemeyin 2-3üncü boyamada istediğiniz rengi elde edeceksinizdir.

      Sil
    2. Altın sarısını kolestondan almıştım çok çok acık doğal sarı ıcın hangı marka önerirsiniz acaba.ayrıca cevap verdiğiniz içinde çok teşekkürler..

      Sil
    3. Altın sarısını kolestondan almıştım çok çok acık doğal sarı ıcın hangı marka önerirsiniz acaba.ayrıca cevap verdiğiniz içinde çok teşekkürler..

      Sil
    4. Altın sarısı koyu düşürüyor olabilir.
      Çok çok açık doğal sarı için kesinlikle loreal excellene markasını tek geçerim içinden boya öncesi serumda çıkıyor.
      Onuda saç uçlarınıza sürüp yeniden boyarsınız. Bal köpüğü rengi ile çok çok açık doğal sarıyı karıştırın dememin tek sebebi;siz çok çok doğal sarıyı sürünce daha açık bir renk olma imkanı var en azından bir kere daha aynı yöntemle boyayıp rengin oturmasını sağlayabilirsiniz.Renk karmaşasına sebebiyet vermemek için bir an evvel boyayın derim bu arada.Rica ederim her zaman..

      Sil
    5. Dediğiniz gibi boyadım sacımı renk ıstedıgımden koyu oldu.ıkıncı boyamada çok acık sarı ile boyasam sadece dahada açılıp sarı olur mu yada mailden sacımın rengini mi yollayayım daha kesin sonuç olması için

      Sil
    6. Email tabi ki atabilirsin,bekliyorum.
      Bu arada karışıklığa sebebiyet vermemek için altın sarı ile boyadığınıda yazar mısın?
      Yani yorumundan anladığım kadarıyla benim kat dediğim boyayı katmamışsın sanırım.
      Mühim değil bu durum renk hemen oturmaz zaten 2*3 boyamada kendine geleceğinden emin olabilirsin :)

      Sil
    7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  45. Selam ben 3 senedir saçlarımı mavi siyaha boyayan bir bayanım ve artık sıkıldım bu aralar sarışınlık hayranım tuttu. Uzun süren ikna çabalarımın sonucunda eşimi saçlarımı sarı yapmaya ikna ettim ve vazgeçmeden bu işi halletmem lazım. Bu arada yeni doğum yaptım kilolarımıda verdim sıra saçlarda bana yardım edin ve beni bu bunalımdan kurtarın. Ben çok platin sarı istemiyorum küllü açık sarıyada razıyım ama hadisenin sarı saçlrınada bayılıyorum. :-) şimdi bana yapmam gerekenleri aşama aşama anlatırsanız memun olurum.

    YanıtlaSil
  46. merhabe. ben saçımı 1 ay önce aşk alevi kızılına boyadım üstler açıldı dip boyamda geldi kendi saç rengim koyu kumral saçlarımın büyük yoğunluğunda kahve-kızıl gb bir renk var ben saçımı açık kumral sarıya yakın birşey yapmak istiyorum bunu nasıl elde edebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,açık kumral sarı sanırım yanlış bir tabir kullandığınz böyle bir boya rengi yok ama açık kumral var.
      Koleston 8/0 ile boyayabilirsiniz %30-%40lık oksidanla birlikte.
      Ama kızıllık varsa bu renkle boyamanız biraz sıkıntı yaratabilir.

      Sil
  47. afedersiniz ben açık kumral sarıya dönük bi renk istiorum demek istemiştim saçımda kızılık var diye küllü kumral boyadıktan sonra yavaş yavaş açmam gerektiğini sölediler bide size danışmak istedim.yani önce küllü kumal boyyp sona nasıl bi renk uygulamam gerkiyor gerçeken kafam çok karıştı fikirlerinizi bekliorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay,yok ne afedersinizi yanlış yazmış olabilirsiniz bir soruna maruz vermemek için teyit ettim sadece bde bilgilendirme amacı yazdım.
      Açık küllü kumral 8.1 loreal excellene ile boyayın.Ben ilk yorumunuzu biraz anlamadığım için 8/0'ı önerdim.
      Ayrıca 2. kez boyamanız gerekiyor,ilk boyamada kızılların %50si kapanır.Hele bir kızıllarınız kapansın saç renginiz tek renge düşsün açık kumral sarı boyayıda konuşuruz.Siz boyayın saçlarınızı bir an evvel ayrıca 2 hafta sonra boyarsınız küllü kumralla tekrar.Boyayın tekrar iletişimde oluruz.

      Sil
  48. https://www.google.com.tr/search?q=a%C3%A7%C4%B1k+kumral&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1iuzUuqqOKbx4gT1-oCYAQ&sqi=2&ved=0CCkQsAQ&biw=1360&bih=637#facrc=_&imgdii=_&imgrc=mpsOtViy7wsilM%3A%3BBUIJVG-LNedXeM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekadinca.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2013%252F10%252Fkumral-sac-rengi-2014.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ekadinca.com%252Fsac%252F2014-sac-rengi-trendleri.html%252Fattachment%252Fkumral-sac-rengi-2014%3B290%3B540

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktım link dediğim gibi siz kızıllardan kurtulun onunda çaresine bakarız merak etmeyin.
      Siz sadece beni gelişmelerden haberdar edin.

      Sil
  49. istediğim saç rengi bu yardım edbilrsenz çok sevinirim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer yazdığınız yorumlara cevap verdim.Bu arada bir gmail hesabı açıp yorum yapabilirsiniz.
      O zaman sizin mesajlarınıza cevap verdiğimde sağ al köşedeki beni bilgilendir kısmını işaretlediğinizde yorum email bilgilendirmesi alırsınız bilginize.

      Sil
  50. tekrar merhaba . saçımı dediğiniz gibi açık küllü kumrala boyadım saç rengim de biraz açılma oldu birazda kızıllar kapandı gibi üstler daha açık uçlar koyu doğal olarak :( 2 hafta sonra tekrar saçımı açık küllü kumrala boyıyacğm dediğiniz gibi yalnız aklıma takılan bir şey var uçlardan boyamaya başladım dipleri 15 dk sonra boyadım fakat arada ton farkı bayağı var 2. sefer boyadığımda bu renk tonu düzelirmi yada kızılları yok ettikten sonra değişik bir tekniklemi boyamalıyım eşit görünmesi için .ilginize teşekkür ederim şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uçların koyu olması önemli değil akar gider onlar dipler açık oldu ise çok iyi.
      Sizin diğer boyamanıza kadar akıp gidecek zaten o boyalar şimdilik hiç bir sorun yok ama en azından siz o boyanın daha fazla akmasını sağlayın çeşitli yağlar ve diğer yöntemlerle.
      Kumrala dönmeniz için kızıllıkları bakırlarıı yok etmemiz gerekiyordu şimdi 1-0 öndesiniz;)

      Sil
  51. gülbin .saçım beyaz olduğuiçin açık kahve boyuyor idim.biraz koyu olsun derken siyaha yakın oldu.ortan kahveye nasıl açabilirim

    YanıtlaSil
  52. slm...saçlarım yarısı kendı rengım sıyah gerısı acıcıyla açılmıs vazıyette dıpler ılk turuncuydu sonra degıstı rengı bakır sanırım hertarafına koyamadım arkalar sıyah aralarda sıyah kaldı saçımda suan sıyah kızıl ve sarı var :( ben açıcı koyup tekrar açmayı dusunuyodum ama sız turuncu olduysa olmaz dıyorsunuz napcam ben sımdı ıstedıgım saç rengıde küllü :(

    YanıtlaSil
  53. merhabalar bende kızıl mağdurlarındanım ::( saçımı kızıla boyadım bir ay sonra sıkıldım değiştirmek istedim biraz daha akmasını bekleyip küllü açık sarıyla kumralı karıştırp boyadım dip boyam geldiği için üstler açık tuttu diğer yerler biraz açıldı gibi fakat kızıllık çok az kayboldu birkaç hafta sonra saçımı açık küllü kumrala boyadım kızllar büyük ölçüde kayboldu şimdi dip boyamla uçların eşleşmesi için açık küllü altın sarısına boyadm sadece uçları kızıllar kayboldu gibi fakat çok az bi yansıma kaldı fakat şimdi dip ve uçlar arasında ton farkı baya var ben açık kumral istiyorum tüm saç rengimi sizce lüllü açık sarıyla açık sarıyı karştp uçlarımı boyasam saç rengim açılır mı ?

    YanıtlaSil
  54. mrb.bende kızıl maduruyum saclarımı kızıl rengine boyadım ve pişman oldum üstüne hiçbir boya tutmadı küllü sarı rengi kızılı kapatırmıs diye duydum ama bu bi kere de olmazmıs birkac boymam ile eski rengim bal rengine dönebilir miyim yardım edin

    YanıtlaSil
  55. Meraba sacima iki kere siyaha boyatdm daha sonrs baya bi kisa kestirdm bir kac kere ve siyah boya gitdi sandim ve evde acicili boya kullandim turuncu oldu sacim sonra oriel yaptm iyice turunculugu acldi sonra lorealin cok acik bir sarisini aldim siyah biyanin kalmadigi yerler platin sarisi oldu kalan yerlerde cok acik bir turuncu oldu ne yapmam lazim simdi platin sarisi istiyorm lutfen yardimci olurmusunz...

    YanıtlaSil
  56. Meraba sacima iki kere siyaha boyatdm daha sonrs baya bi kisa kestirdm bir kac kere ve siyah boya gitdi sandim ve evde acicili boya kullandim turuncu oldu sacim sonra oriel yaptm iyice turunculugu acldi sonra lorealin cok acik bir sarisini aldim siyah biyanin kalmadigi yerler platin sarisi oldu kalan yerlerde cok acik bir turuncu oldu ne yapmam lazim simdi platin sarisi istiyorm lutfen yardimci olurmusunz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,turuncu olan yerleri orielle karışık loreal excellence 01 ile boyamanız gerekir ama birde bana email atın göreyim ondan sonra söyleyim ama tekrar açmanız gerekecektir.

      Sil
  57. Merhaba, saçımı 9 ay önce siyaha boyamıştım altındaki renk kumraldı siyah şimdi aktı ve ben tekrar kumrala boyamak istiyorum açmadan tutarmı acaba ve uzayan yerler dahamı açık olur yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,imkansız bir şey sizin istediğiniz açmadan asla tutmaz siyah ve kumral arasında dağlar kadar renk tonu var.

      Sil
  58. merhaba, saçlarımı 5 aydır boyatmıyorum ama ondan önce mavi siyah kızıl kına belli aralıklarla denedim şu anda açık küllü kumrala dönmek istiyorum ama evde kendim yapmalıyım güvendiğim bi kuaför yok sizce ne yapmalıyım orieli saçımda ne kadar bekletmeliyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba saçınızda kına varsa imkansız tutmaz açıcı :/
      Kınanın saçınızdan akması ise en az 1 yıl sürüyor.
      Biraz daha beklemelisiniz birrde görmeden bir şey diyemeyeceğim için bir kuaföre danışın sizin durumunuz oldukça kritik çünkü.

      Sil
  59. Merhaba benim saçlarım kahveydi ama palette acici kullandim ve strecle sardim yikadim baya acik turumcumsu bi renk oldu ama ben altin sarisi yada sariya donsun istiyorum acik sari yafa artik açık güzel bi bakir çünkü bu renk nedir belli degil.ayrica diplerim daha acik renk oldu nasil duzeltebilirim? Uçlarında baya bi deformasyon var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ah keşke bu palette açıcıyla açtıktan sonraki turunculuğa ne yapmak gerek bilsem.
      Çoğu takipcim email atan kişiler tekrar koyulaştırdılar saç iflah olmuyor ne yazık ki..
      Diplerinizin açık olmasının sebebi kendi doğal renginiz üzerine boyadığınız için ilk uçları sonrada dipleri boyamanız gerekiyor böyle durumlarda dipler kendi dogal renginiz olduğundan boyalı saçtan daha çabuk renk değiştirir.

      Sil
  60. Gloria-Merhaba benim saçlarım kahveydi ama palette acici kullandim ve strecle sardim yikadim baya acik turumcumsu bi renk oldu ama ben altin sarisi yada sariya donsun istiyorum acik sari yafa artik açık guzrl bi bakir cunky bu renk nedir belli degil.ayrica diplerim daha acik renk oldu nasil duzeltebilirim? Uçlarında baya bi deformasyon var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,bu palette kullanmayın dememin sebebi sonrasında bıraktığı izler o kadar anlamsız bir renk oluyor ki açılmıyor başka renk boya tutmuyor ben hiç denemedim ama takipçilerimin çoğu bu durumla karşılaşıp tek bir renge boyuyor.
      Şuan ne desem yalan olur :/

      Sil
  61. Merhabalar, saçımın kendi rengi kumralın açık bir tonu, üstüne sarı gölge yaptırmıştım. Sonrasında 5.3 dore kahveye boyadım ancak kızılımsı yansımalar oluştu. Şimdi loreal 6.1 küllü koyu kumrala boyamak istiyorum. Sizce açmaya gerek kalmadan boya tutar mı? Ve bu kızılımsı yansımalardan kurtulabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MErhabalar,kızıldan ancak küllü renkler ile kurtulabilirsiniz.
      Ama saç renginizide açmadan küllü bir renk elde etmeniz mümkün bile değil maalesef.

      Sil
  62. Merhaba,
    Saçım şuan doğal rengi baya koyu kumral, hiç boyamadım. Açık kumral rengini elde etmek istiyorum evde hangi renk tonunu kullanarak ulaşabilirim ? Bilgilendirirsiniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  63. Merhaba,
    Saç rengim baya koyu kumral (doğal rengi hiç boyamadım) açık kumral yapmak istiyorum evde hangi renk tonunu kullanarak elde edebilirim, turunculuk vs. Olmadan. Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Melike,açık kumral istediğin için saçını açılması gerekiyor.İlk önce 2/3 ton açılıp açık kumral boya ile boyanacak.
      Bu arada boyayla'da açılabilir ama bunu bir kuaföre danışsan iyi olur derim.
      En azından saçlarına zarar vermemiş olursun.

      Sil
  64. Merhaba saçımı açtığımda turuncumsu bir renk oldu bende simsiyah yaptım şimdi tekrar açmak ve sarıya dönmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,email adresime saçınızın şuanki durumunu gönderebilir misiniz?
      Ayrıca turuncu renk hangi boya ile oldu?Bu arada emailinizde durumunuzuda belirtin lütfen olur mu?
      Tam olarak istediğiniz rengide

      Sil
  65. Merhabalar şu an saçım karamel koyu sarı karışımı bir renk.geçen sene kuaförde saçlarımı açtırıp karamele boyatmıştım daha sonra evde kendim palettenin altın karamel boyasını kullanmaya başladım.kumral renge geçmek istiyorum.açıcı vurmadan açık kumralla boyarsam nasıl olur? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,saçlarını gündüz ışığında görüp yardım etsem olur mu.? :)

      Sil
  66. lütfen facebook adresinizi verirmisiniz size acil laşmam gerekiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maalesef ne kişisel nede bloguma ait facebook hesabım yok :(
      Email üzerinden dilediğin zaman mesaj atabilirsin.

      Sil
  67. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  68. merhaba ACİLLL LÜLFENNNNN saçlarım şuan koyu kestane koleston açıcıyla açıp yine koleston 7/73 moka kahvesine boyasam olur mu?ve bu işlemleri aynı gün yapsam çokmu zararlı olur?ne olur yardım edin bu renkten kurtulmam gerek ve neyi nasıl yapacagım hakkında hiç bi bilgim yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,bana saç rengini ve istediğiniz rengi gönderebilir misiniz?
      Sonrasında fikirlerimi dile getiririm :)

      Sil
  69. Merhaba.ben sacimi garnier extra renk aciciyla actim.altin karamel oldu.ama ben acik kullu kumral istiyorum.hangi renge boyamaliyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,saçlarının fotoğrafını gönderir misin acaba bana?Birde boyamadan önceki saç renginizi anlatın detayları email üzeirnden konuşalım.

      Sil
  70. merhaba.. ben 1 yıl önce saçlarımı sarıya boyattım ama arada turunculuklar kaldı açıcı saçımı kesinlikle tam açmıyor. saçlarım yandı bende tekrar kınayla siyaha boyadım ama 1 yıl geçti nerdeyse aktı uçlarında kaldı. fakat kendi saç rengimde siyah ama açıcı kullanmak istemiyorum. saçlarım düzeldi bidaha yıpratmaktan korkuyorum ve bal köpüğü veya küllü kumral yapmak istiyorum.. nre yapabilirim. yardımcı olurmusunuz... :)

    YanıtlaSil
  71. merhaba bugün saçlarımı açtırmak istiyorum doğal sarı rengine hastayım hangi markayı alsam karar veremedim yardımcı olur musunuuz ?

    YanıtlaSil
  72. merhaba... saçlarımı hair plus açıcı ile açtım sonuç felaket oldu.. portakal limon arası saçlara kavuştum. tabi o saç ile kalamayacağımdan neva colorun küllü kumral boyasını kullandım. çok az rengini kırdı fakat yine turuncu ve sarı idi... sonrasında palette nin kumral rengine boyadım. kızıl yansımalar var. ben biraz daha açık ve kızıl yansıma olmayan bir renk istiyorum. küllü çok açık kumral istiyorum. sizce hangi renk kullanmalıyım. saçlarım şuan çikolata kahvenin biraz açık tonu.. teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  73. Merhaba,
    Beyaz tenliyim. Kendi saç rengim koyu kumraldı. Daha önce saçlarımı Palette'in Kızıl Gece rengine boyadım 3 sene kadar. Sonra sıkıldım ve kahveye döndürdüm. Ama kahve çok koyu geldi. Uçları siyah gibi görünüyor. Aralarda gene kızıl dalgalar da var. Bu rengi akıtmak için küllü kumral kullansam, sonra açıcı uygulayıp üstüne koyu kumral bir ton yapsam tutar mı dersiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  74. meraba oof ben iki gun once sacimi siyaha boyadim ama ne siyah disari.cikamiyorm felaket bi renk iki gundurde sabunla acmaya calisiyorm ama yok kuafore sordum kahve yapmak istiyorm diye elimizde kalir dedi sacimi ton ton acmak istiyorm bi an.once napabilirmltfn acil yardim

    YanıtlaSil
  75. merhabalarr... ilk doğal saçımı boyamam küllü kumral olmuştu geçen yıl 27 ocaktı, 15 marttada kızıla boyattım ve yaklaşık 7 ay kızıl rengi kullandım, 22 ekimde koyu kahveye boyattım ...yaklasık 1 ay oncede siyaha boyattım altındakı kızıllar kapanması için.. şimdide saçımın rengını açmak istiyorum hangi işlemlerden geçmesi gerekiyor kuaförlere güvenemıyorum evde ne gıbı bi uygulama yapmam gerekir
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  76. merhabalarr... ilk doğal saçımı boyamam küllü kumral olmuştu geçen yıl 27 ocaktı, 15 marttada kızıla boyattım ve yaklaşık 7 ay kızıl rengi kullandım, 22 ekimde koyu kahveye boyattım ...yaklasık 1 ay oncede siyaha boyattım altındakı kızıllar kapanması için.. şimdide saçımın rengını açmak istiyorum hangi işlemlerden geçmesi gerekiyor kuaförlere güvenemıyorum evde ne gıbı bi uygulama yapmam gerekir
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  77. O halde ben de soruyorum neva color yogun yesile 6'lik peroksitle boyayinca kizillar tamamen gitti ve kullu kumralimsi birsey oldu simdi bunu acsam yine kizila doner mi ? Tereddudumun sebebi 2 boya oncesi fusya yapilmis olmasi.Ama sanki yogun yesil onlari tamamen akitmis gorunuyor.Yani bu saci acilmaya hazir hale getirmisimdir demek oluyor mu.Tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  78. O halde ben de soruyorum neva color yogun yesile 6'lik peroksitle boyayinca kizillar tamamen gitti ve kullu kumralimsi birsey oldu simdi bunu acsam yine kizila doner mi ? Tereddudumun sebebi 2 boya oncesi fusya yapilmis olmasi.Ama sanki yogun yesil onlari tamamen akitmis gorunuyor.Yani bu saci acilmaya hazir hale getirmisimdir demek oluyor mu.Tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  79. iyi günler.bu konuda cok bilgili oldugunuz icin birkac sorum olacak.zamanınızı ayırıp cevaplarsanız cok mutlu olurum.saclarım koyu kahve boyalıydı.ama 3 ,4 aydır boya kullanmıyordum.acıcı kullanarak saclarımı acmak istedim.sizin dediginiz gibi strecledim de.sonuc acık truncu.zaten sarı olma gibi bir niyetim yok,istedigim renk küllü kumral.vitalin küllü kumralını boyadım 1 hafta sonra.sonuc mükemmel.tam istedigim gibi.trunculuk gitti.ama su anda saclarım normalden biraz fazla dökülüyor ve cok sert.genelde yaglı bir sac derim oldugu icin kremsiz sampuan kullanıyordum.ama simdi aynı sampuanla yıkayınca sac kece gibi oluyor.sacıma ne tür bakım uygulamalıyım sizce.tesekkürler simdiden

    YanıtlaSil
  80. ben de bir şey sormak istedim Nazlıcan yazını ilk defa gördüm ve saç rengini beğendim açıkçası. Benim saçım şu anda kendi renginde siyah, kömür siyahı gibi koyu değil normal siyah ayrıca saçlarım kuruyor zeytinyağı falan denedim sa. serumu denedim argan yağlı biraz idare etti olmadı şampuan ve saç kremleri de işe yaramıyor. Bi de kuruluktan dolayı da olabilir hoşnut olmadığımdan saç rengimi değiştirsem mi diye düşündüm ten rengim açık esmer çikolata kahve tonları düşündüm fakat saçıma boya girmediğinden orial le de açtırmak istemiyorum doğal yollardan mı açtırsam ya da kendi saç rengimi saç kalitemi nasıl iyi hale getirebilirim saçım zaten kuru ne yapabilirim sence öneri verirsen çok memnun olurum :)

    YanıtlaSil
  81. selam, benim saçım uzun zamandır kızıldı, üzerine 3 numara kakao boyadım ve siyah oldu, birkaç aydır da aynı şekilde ve şimdi morfose un turuncu kutulu 1000gr lık saç açıcısını aldım saçımı açmak istiyorum. aslında açık karamel fln gibi bir ton yapmak istiyordum ama saçlarımı yakmadan zor sanırım:/ kızıla fln da çevirebilsem yeter şu an, ne kadar bekletmeliyim saçı sizce? ne kadar açabilirim bir işlemde çok zarar vermeden? :/ help!

    YanıtlaSil
  82. Merhabaa sac konularında cok bilgili olduğunuzu dusundugum için sizden yardım istiyorum yardım edin lütfen sacımın kendi rengi siyahtı koleston ve lorealın orta ton sarı renklerini karıştırıp sacımı açmaya çalıştım ama turuncu bakır gibi bi renk oldu nerdeyse beğenmedim diğer gün palette parıltılı toffee kullandım iyice bakır gibi oldu ama ben koyu sarı acık kumral gibi ni renk istiyorum yiyen rengim buna müsait sizce ne yapmalıyım neyle boyamalıyım sacım çok yıpranır mı cok kotu hissediyorum

    YanıtlaSil
  83. Merhaba. Saçlarım yaklaşık 7 senedir kızıldı. Birkaç ay önce sadece bir kez siyaha boyadım. Daha sonra hoşuma gitmedi, fakat kimyasal işlem yaptırmak istemedim ve kızıla boyamaya devam ettim. Sanırım 3 kez boyadım ve saçlarım epey açıldı; ancak doğal olarak hala dibiyle uçları arasında ton farkı var. Benim sormak istediğim şu: Sizce böyle devam edersem, bu fark kapanır mı; yoksa mutlaka kimyasal işleme mi başvurmak gerek? Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  84. merhaba benim saçımda röfle var. ben açık kumralın üstüne röfle istemiştim ama kuaförüm saçımı mahvetti kumralla karameli karıştırıp onun üstüne röfle yaptı ve ben bunu saçımı yıkayınca farkettim bi de çekinmeden söylüyo neden bazı kuaförler kafalarına göre iş yaparlar anlamış değilim neyse. saçımda karamel karşımı olduğu için bakıra dönüyo ben de bu bakırlığı kapatmak için saçımın hepsini aynı tonda sarı yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  85. merhaba benim saçımda röfle var. ben açık kumralın üstüne röfle istemiştim ama kuaförüm saçımı mahvetti kumralla karameli karıştırıp onun üstüne röfle yaptı ve ben bunu saçımı yıkayınca farkettim bi de çekinmeden söylüyo neden bazı kuaförler kafalarına göre iş yaparlar anlamış değilim neyse. saçımda karamel karşımı olduğu için bakıra dönüyo ben de bu bakırlığı kapatmak için saçımın hepsini aynı tonda sarı yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz

    YanıtlaSil
  86. benm saçımda röfle var açık kumral üstüne istemiştm ama kuaförüm kumralla karameli karıştırıp onun üstüne yapmış ben bunu saçım yıkandıktan sonra farkettm bide çekinmeden söylüyo kafalarına göre iş yapan kuaförleri dehala anlamış değilim. karamel de olduğu için saçımda bakırlık oluştu ben şimdi her yerini aynı tonda saarı yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz hangi marka ve hangi renk kullanmam gerektiği konusunda. (ayşe)

    YanıtlaSil
  87. Merhaba ben açık platin boya kullanıyordum ama saçım bakır oluyordu saç rengim koyu olduğundan dolayı. Ama her ay farlı markalardan sarı bi renk alıyordum dipboya için. Bu ay palette yoğun renk açıcı aldım ve saçım dediğiniz gibi turuncumsu bir sarı oldu çok kötü bi şekilde. Ertesi gün Neva Color'un çok açık kumral(9) unu boyadım 3 kutu+4oksidanla ve hiç tutmadı. Hİç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor bu şekilde çıkamam. Eskisi gibi bakıra dönük sarı olması için ne yapmam lazım??

    YanıtlaSil
  88. merhaba, saçıma önce renk açıcı uyguladım sonrasında palette 7.0 kumrala boyadım ama memnun kalmadım. Açık tenliyim saçlarımın doğal görünümlü olmasını istiyorum. Hangi renge boyamamı öneriyorsunuz. ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun. mutsuzum

    YanıtlaSil
  89. merhabalar :) saçlarımı yaklaşık bir buçuk senedir neva color orkide moru ile boyadım. 1 hafta önce akmış ve açılmış saç rengimle kuaföre gidip bi değişiklik yapmak istedim çünkü boyamaktan çok sıkılmıştım artık ve saçlarım çok kırılıyordu. su altında birşeyler sürülüp 10 dk her yer eşit olsun diye yapılan işlemin ardından fuşya rengi oldu saçlarım. evet çok güzel bir renk görenler çok begendi ama içime sinmeyen bir şeyler var sanırım koyu renkleri sevdiğimden. peki ben koyu mor bir renk yapsam altta bu işlemlerden dolayı nasıl bir renk ile karşılaşırım ve dip boya zamanım geldiğinde diplerle diğer yerler farklı olurmu. kendi saç rengim kestane. şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  90. Küllü kumrali acik sari ya da platine nasil cevirebilirim?

    YanıtlaSil
  91. merhaba, saçlarımın uçlarında 2-3 cm kadar siyah var , diğer yerleri koleston 3,0 ile boyalı koyu kahve. şöyle bir ton yada 2 ton kadar açmak istiyorum. boya silici mi yoksa açıcı mı kullanmalıyım ne önerirsin canım.

    YanıtlaSil
  92. Merhaba. Benim saçım açık küllü kumral gibi uçlarımı açmak için 4 ay önce falan ilk dore sarı sonra vanilya sarısına boyadık çok az açtı. Kimi saç boya tutmaz dediler bilmiyorum anlamadım şimdi her yerini sarı istiyorum oreal istemiyorum koleston yoğun renk açıcı kullansam nasıl olur bilemedim

    YanıtlaSil
  93. E maili ni zi nereden alabileceğimı bilmiyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
  94. E maili ni zi nereden alabileceğimı bilmiyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oysa sağ üst köşede iletişim pr için emailimi yazmıştım.
      Dilonika@gmail.com

      Sil
  95. Merhaba bu gün saç açıcı aldım saçlarım kestane rengi kullandıktan sonra pişman oldum EN DOĞALYOLLARLAnasıl eski haline getirebilirim Acil ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,saç rengini görmeden bir şey diyemiyeceğim.
      emailimden ulaşabilir misin? dilonika@gmail.com

      Sil
  96. Merhaba Saçlarımı üç ay önce siyaha boyamıştım sonra bir daha boyamadım diplerim çıktı ve dün saçlarımı palette ile açtım üzerine Loreal Preference Boya 6.35 ile boyadım şuan üstler bakır turuncu oldu altlar kahve oldu şuan ne yapmalıyım tekrar loreal 6.35 mi boyasam kahve olur yanmasında da çok korkuyorum lütfen yardımcı olun Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,uçlar siyah olduğu dipler ana rengin olduğu için olmuş.
      İki farklı renk barındırdığı için böyle durumlarda saçtan rengi akıtmadan boyamanızı önermiyorum.
      Rengi emailime gönderseniz baksam olur mu?
      Koyu renge çevircekseniz yanma olmaz ama yıpranma olur.

      Sil
  97. Merhaba. Ben buse saclarimi 4 gun once loreal yogun kumrala boyadim. Daha once saclarim kullu kumraldi basil bu hataya dustum bilmiyorum neyse sonucta yogun kumrali hiiccc begnmedim kendi sacimda:(. Saclarimi 15 gun falan sabunla yikasam akarmi nekdar akar. Tekrar kullu kumrala nasil donerim cevabinizi 4 gozle bekliyorum. Ayrica gercekten boyle zor ve ozel bir konuda bukadar emek harcadiginiz icin tesekkur edrrim

    YanıtlaSil
  98. Merhaba saçlarımı bir gün önce balyaj attırmak için kuaföre gittim. Saçımı ilk defa boyatıyordum ve karamel tonlarında istemiştim. Saçımı bir defa oryal' le açtı ve karamel yerine platin oldu şok oldum. O gün saçımın yıpranmaması için bir işlem yaptırmadım fakat eetesi gün tekrar koyulaştırmak için geri gittiğimde bana koyu kestane cila sürdü. Su anda saçım gayet iyi fakat cilanın akacağını ve yine platine döneceğini söylediler. Size sormak istediğim sey saçımı bir hafta sonra falan kahce tonlarına boyarsam bir süre sonra akıp tekrar platin olurmu ve çok yıpranırmı ?

    YanıtlaSil
  99. şimdi size bir soru sorucam hazır olun . diyelimki ben dün pembeye boyattım saçımı birazı tuttu çünkü saç uçlarımda kına var ve saçımın hepsine sürmedim uçlarından daha fazlasına sürdüm bugün maviye boyatsam saçım yanar mı ???????????????? saç uçlarından bahsediyorum bütün saçıma uygulamıycam !!! CEVAP VERİN LÜTFEN !!!

    YanıtlaSil
  100. Merhabalar, yıllardır saclarimi siyah renge boyuyorum ve bundan artik cok sıkıldım. Simdi pembe yada cok acik bi mavi renk istiyorum bunun icinde saclarimin neredeyse platin sarisi seklinde cok cok acilmasi lazim. Gorustugum kuaforlerin hepsi bunu yapamayacaklarini soylediler. Cunku saclarimince telli ve seyrek. Ama ben yine de acmak istiyorum ve acaba bu koleston aciciyi kullanarak bunu acmayi basarabilir miyim. Mesela koleston aciciyi bir kez kullanip aradan bi hafta gectikten sonra tekrar kullansam boyle boyle 3 belki 4acma sonunda cok acik renkde acilir mi acaba sacim. Yipranma durumu nasil olur? Ya da sizin baska bi oneriniz varsa lutfen soyleyin. Yanit yazarsaniz cok memnun okurum tesekkurler.

    YanıtlaSil
  101. merhaba ben sacimi 3 senedir siyaha boyuyorum. ama artik cok sikildim.koleston acici ile acip acik kahve istiyorum sizce acilir mi saclarim yanar mi fikrinizi alabilir miyim tesekkurler.

    YanıtlaSil
  102. merhaba canım benim saçlarım önceden siyahtı koaförde açtırdım sonra tekrar bronz kakao rengi boyadım çok koyu oldu üstüne tekrar kızıl kahve tonuna boyadım şimdi sarı yapmak istiyorum saçlarımı şu an siyah gibi saçım ne önerirsin ?

    YanıtlaSil
  103. Merhaba benim saçlarım koyu kumral ve saçlarımı 2 3 ton açmak istiyorum hangi aciciyi kullanmaliyim ve nasil kullanmalayım!

    YanıtlaSil
  104. Lutfen mail adresinize bakar misiniz yardima ihtiyacim var:(

    YanıtlaSil
  105. Merhabalar. Uzun yıllardır saçlarım sarı boyalı. Fakat geçen hafta bir hata yapıldı saçımda. Açık sarı olan saçlarımı çok az koyu sarı yapmak iştedim ve saçlarım gri oldu. Hemen saçı yıkayıp rengini akıttım ve renk açma işlemi yaptım. Şu an saçlarım platinden daha beyaz :( Üstüne koyu sarı boyamak istedim tutmadı, pigmentasyon yaptım yine olmadı. Açık bir saça neden boya tutmuyor, pigmentasyon yaptığım halde? Ne olur bir şey söyleyin kurtulayım bu saçtan. Koyu renk istemiyorum. Elimde palettenin papatya sarısı var ama tutmuyor, ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  106. Mrb sacim suan sarı ama istediğim sarı değil diplerine kızıl gibi oldu sacimi öncelikle açmak ıstyrmm sizce hangi açıcı almalıyım birde hangi sarı markanın boyası daha iyi

    YanıtlaSil
  107. Merhaba saçıma evde açıcı surduk rengi turuncu oldu üstüne sarı surduk boya aktı tutmadı 1 hafta sonra tekrar surduk yine aktı seçimin turuncu kaldı bu acicinin üstü nasıl boya tutar saçlarım baya turuncu oldu aynaya bile bakmak istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler. .

    YanıtlaSil
  108. Merhaba saçıma evde açıcı surduk rengi turuncu oldu üstüne sarı surduk boya aktı tutmadı 1 hafta sonra tekrar surduk yine aktı seçimin turuncu kaldı bu acicinin üstü nasıl boya tutar saçlarım baya turuncu oldu aynaya bile bakmak istemiyorum yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler. .

    YanıtlaSil
  109. Merhabalar ben yurt dışında yaşıyorum kuaförüm Tr de burada saç yaptırmak hem çok pahalı hemde istediğim sonuç vermiyorlar neyse bende Tr deki kuaförüme danışarak dip boyası aldım 8.1 yalnız boyayı aldığım yerdeki bayan bana boyanın Yanındaki oksidanını sanırım düşük verdi oksidanın üstünde 10 volüm yazıyor lafın kısası diplerim açılacağı yerde bir ton koyulaştı çok hafif ama şimdi ben bu rengi nasıl düzeltebilirim normal boya alsam çok açık sarı tonlarında tekrar sürsem olur mu ? Yada açıcı alıp akıtmak mı ??? Lütfen yardımcı olun şimdiden emeğinize teşekkürler ....

    YanıtlaSil
  110. acık kahve saçlarımı sarı yapmak için ne tavsiye edersiniz boya mı açıcı mı platin sarısı istemiyorum daha doğal bir sarı istiyorum loreal in 8 numarasına boyadım ama tutmadı bir ton filan açıldı. yardım edersen çok seviniriiimm :)

    YanıtlaSil
  111. İyi aksamlar ben sac acici ile sacimi actim ve her tarafi ayri bir renk oldu nasil duzelte bilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,eşitlemek için bir kez daha uygulayın ama koyu olan yerlere azar azar uygulayın aynı uygulamayı..
      Hatta uyguladığınız saç açıcıya tekrar boyadıktan sonra bir çay bardağı su,diğer karışımı(oksidan-açıcı) karıştırın iyice homojen bir kıvama gelene kadar karıştırın. Boyadıktan sonra ıslak olan saça gelişi güzel sürüp bekletin saçınız parlayacaktır.
      Bu bahsettiğim uygulama yöntemi cila atmak oluyor.

      Sil
  112. benim saçlarımda 3 4 defa açma işlemi uygulandı diplerim pltn sarısı oldu uclara dogru turunculuk var ben saçı nasl pltne çevirebilrim.

    YanıtlaSil
  113. ben saçımı dün koyu kahveye boyadım o kadar pişmanım ki ama resmen siyah oldu bu renkten kurtulmak istiyorum küllü kumral gibi bir renk olabilir ama kurtarın beni bu siyahtan nasıl kurtulcaaaaaam.s.s.s

    YanıtlaSil
  114. Meraba benim saçım siyah boya var yoğun renk açıcıyla saçımı açsam açtıktan sonra kahve bakır yapsam saçım tutar mı ?

    YanıtlaSil
  115. merhaba saçlarım mavi siyah rengini açmak istiyorum ama sarı filan değil sadece kahve tonuna kadar mailinizede resim atıcam hangi açıcıyı kullanmayım ne yapmalıyım yardımmm :)

    YanıtlaSil
  116. Sacim koyu sari acik kahverengi guzel bi renjti az daha acmak icin palette 9.0 sariya boyadim turuncu kizil kinanin acik rengi gibi kotu bi renk oldu sacimi kullu sariya boyasam guzel bi sariya doner mi

    YanıtlaSil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe