15 Kasım 2012 Perşembe

Morfose Bitkisel Toz Saç Açıcı



Ello Bıdılar gene postun arasını uzatmışım ama malum bayram tatili falan derken bu zamana geldik.
Birde bu ara üsengeçlik had safada öyle böyle değil.

Bir tek erkek arkadaşımla buluşurken üsengeçlik yapamıyorum.O da işte aşığım adam'a napıyım ^^

Neyse gelelim asıl konumuza çoğunuzu bildiği üzere saç boyama konusunda birazcık aşmış durumdayım.
Yalnız aşmış derken herhangi bir bilgisi olmadan tecrübelerinden ve kuaförlerden öğrendiğim kadarından bahsediyorum.Sonuç olarak herhangi bir eğitim almadım!
Ve saç açabiliyorum örneğin kendi saçlarım ve kız arkadaşımın annesinin saçları.
Hemde o saçlar 3 farklı renkten oluşuyordu.Buna rağmen iyi iş çıkarttığımı hep söylerler ve çook teşekkür ettiler.E bunlardan bahsediyorum neden kullandığım boyadan bahsetmiyorum dedim.
Bu toz açıcıyı 5-6 ay önce aldım.Toplamda 1 kilogram.
Bu paket aldığım yerde ki kuaför'ün bilgisi doğrultusunda bu ürünü sadece platin dip boyasına kullandığınız zaman 2 yıl yetiyormuş.Bol ve bereketli bir ürün olacağı kesin zaten.Bu ürün oksidanla kullanıyor maalesef ben onun fotoğrafını çekmediğim için bu post'a adnan akat'ın sayfasından çaldım.Zaten bu ürünü alınca size oksidanı yanında vermiyorlar bilginize:)Siz ayrıyeten oksidan'a para veriyorsunuz.
Daha neler anlatabilirim neler söyleyebilirim bilemiyorumda.
Ama unutmadan şunu söyleyim sarı saç tonlarında olup sonra toz açıcı(oryal) diğer önerilen açıcıları sakın kullanmayın!Çünkü saçlarınız yanar bu soru bolca email adresime düşünce söylemeden edemedim.
Öncelikle attığınız emaillere cevap veriyorum artık sonrada iş çığırından çıktığını anladım platinle başladığım saçlara ballı,karamelli renklere döndü:) Hatta söyle bir durumda gerçekleşti.Ben bu konuyu detaylı olarak bilmiyorum en fazla fikir yürütebilirim dedim.Yürüt o zaman dendi :) Bana bu kadar güvendiğiniz için çoook teşekkür ederim.


Ürün'ün kullanım talimatı kutunun üzerinde yazıyor.Metal olmayan bir kapta 1 kaşık toz açıcı ve 1 çay bardağı oksidan'ı karıştırıp dip boyamanıza uyguluyorsunuz.Platin renkler içinde 30-45 dakika.Bekleme süresi kendi saç renginizden istediğiniz saç rengine dönüşene kadar değişiyor.

Bu arada uzun zamandır farkındayım ama platin sarısı diyince uzman.tv,kadınlar külübünden sonra ben çıkıyorum.Google aramalarında bu denli tavan yapmak harika bir duygu:) Birisi video kanalı diğeride forum sitesi olduğuna göre kişisel bilgi vermek ayrı mutluluuuk..
Platin sarısı saç nasıl boyanır diyorsunuz şakgadanak ben çıkıyorum^^
Evde platin sarısı boyama diyorsunuz gene ben çıkıyorum.
Platin diyince ben çıkcam yakında sanıırım.
Bir eksiğim yok sanırım işte ben böyle dip boya ve röfle uygulaması uyguluyorum.
Bu ara saçlarım koyu gerçi sadece 1 ay önce röfle atmıştım saçlarıma gecenin bir körü.
Kuaförlere para dökmeyin anacım evde boyamanın tadıdına sizde varın.

Öpüldünüz Ballüşler








MORFOSE 30'luk Oksidan



38 yorum:

  1. benim saçlarım koyu kahfe ne kadar bekletmem lazım saçımın açılması için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrrhabalar,eğer saçınız doğal renginde ise 35-40 dakika arasında bekletip platin sarısı elde edebiliyorsunuz.
      Fakat tüm saça boyama işlemini iyi uygulamanız gerekiyor.Hiç bir yerde kahve kalmaması gerekiyor ayrıca saç boyama işleminden sonra saçınızı streçle sarmalısınız.35 dakika sonrasında ise rengin ne kadar açıldığını kontrol etmeniz gerekiyor.Ve çiğ bir platin elde etmemeniz için çok çok açık doğal sarı katmanız gerekiyor.Ürünle ilgileniyorsanız firmanın resmi sitesini gönderebilirim.İnternet satışları mevcuttur.Detaylı yardım için disastyle@gmail.com'dan ulaşabilirsin.

      Sil
  2. benim saçlarımda balyajlar var ama balyajlarımı evde kendim tazelemek istiyorum nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hiç balyaj kullanmadım ama bu linkten detaylı bir bilgiye sahip olabilirsin.
      http://www.uzmantv.com/konu/balyaj-nasil-yapilir

      Sil
  3. canım oksidanın numarası varmı? ve bu açıcı diğerlerine göre dahamı az zarar veriyor..bitkisel dediği için soruyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oksidanın evet numaraları var. Evet ben alerjı hastasıyım hem burnum ıcın hemde sac derım ıcın cok cok ıyı geldı.

      Sil
    2. süpersin yaa benim saçım rofleli ama saç dibi hemen uzuyor artık evde kendim nasıl tek renk boyaya bilirim yardımcı olurmusunuz lütfennn .

      Sil
    3. Merhaba,saçlarınız röfle ise diplerinizi saç açıcısı ile açıp 3/6 ayda bir röflenizi yapabilirsiniz.
      Saç açıcı ile saçınız açılana kadar bekletmeniz gerekiyor.
      Elbette ki saçlarınıza açıcı sürdükten sonra streçlemenizde gerekiyr

      Sil
  4. merhabalar benim saçlarımın uç kısmı istediğim sarı yani platin sonra dip attırmıştım tutturamadılar biraz koyu sarı.ve tabi şimdi yine dibim koyu kahve.sizin dediğiniz gibi yoğun açıcı ve çok açık sarı kullacağım.nasıl yapayım sizce önce kendi saçıma dip olarak mı uygulayayım sonra diğer saçlarıma mı süreyimm.ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  5. benim saçlarım koyu kahve boya. bununla nasıl açabilirim. bal köpüğü yapmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal boya gibi uyguluyorsunuz oksidanla karıştırıp bütün saça uyguluyorsunuz.
      Saçlarınız açılınca aradan bir gün geçtikten sonra balköpüğüne boyuyorsunuz.

      Sil
  6. fiyatı ne kadar ve nerde bulabilirim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuaför malzemeleri satan her yerede bulabilirsiniz.
      İnternet üzerindende satışı mevcuttur fakat fiyatları oldukça yüksek satan yerler var dikkat edin lütfen.

      Sil
  7. merhaba benim saçım kumral ama daha önceden boyamıştım aktı yaklaşık 1 seneden beri boyamıyorum aka aka soğan kabuğu rengine döndü uzadığı için kendi saç rengim var ama ben platin röfle istiyorum dediğiniz gibi kuaföre bir dünya para ödemek istemiyorum bahsettiğiniz uygulamayı saçımda nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  8. merhaba benim saçım kumral ama daha önceden boyamıştım aktı yaklaşık 1 seneden beri boyamıyorum aka aka soğan kabuğu rengine döndü uzadığı için kendi saç rengim var ama ben platin röfle istiyorum dediğiniz gibi kuaföre bir dünya para ödemek istemiyorum bahsettiğiniz uygulamayı saçımda nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,saçlarınızın fotoğrafını görmem mümkün müdür acaba?Bana emaille fotoğrafını atarsanız sevinirim.
      Sonrasında sizi bilgilendiririm açılabilecek durumda ise..

      Sil
  9. Merhaba,öncelikle tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler :) benim saçım şu an çikolata kahve yani oldukça koyu şimdi platin sarı istiyorum ama korkuyorum Nuri Alço gibi olmam dimi kızıl kızıl ? Sence napmalıyım? Çok sağol...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,rica ederim elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum.Yardım ettiğim içinde mutlu oluyoum.
      Çikolata kahveden platin sarısına dönüş oldukça zor.Kızıllık olacağı kesin.Bir kaç kere açmakta gerekiyor.
      Şuan açarsanız en fazla koyu sarı olur.1 ay sonra tekrar açılır ama saç çok yıpranır.Tabii kendi kararınız bir kaç kere açarım beklerim derseniz boyayabilirsiniz.Ama yinede bir kuaföre saçlarınızı gösterin derim.

      Sil
  10. merhaba benim saçımda bir yıl önceden kalma oryal var uzun ve kestirdim omuzlarımda şuan sadece önlerinde kırıklar var ama kuaförüm açtırırsam mısır püskülü gibi olacağını söyledi açıcı kullanmalı mıyım yada ne yapmalıyım bilmiyorum lütfenn yardımmmm :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba saclarinizi gormem.mumkun mudur? anlamadigim birsey var ki suan istediginiz renk nedir bekirtmemissiniz dip boyami yapilcak neler olacak detaylica anatir misiniz email ile??

      Sil
  11. merhaba, ben saclarimi kuaforde actirmistim platine yakin bir sari. diperini de kolestonla acip boyuyorum. ancak simdi biraz daha acmak istiyorum uclarini. nasil bir yol izlemem lazim sizce? ayni koleston ikilisiyle her yerini boyayabilir miyim? ne kadar tutmam lazim? gibi kisa bi bilgi verebilir misiniz ki? tesekkurler

    YanıtlaSil
  12. merhabalar, benım saclarım platin sarı hep kuaforde açtırıyordum ama artık evde kendım yapmak ıstedıgım ıcın ıkı gun once uzayan sac diplerimi loreal cok cok acık sarı ıle boyadım.. sonuc olarak diplerim orta koyu sarı oldu yani hafif turuncumsuya kacan bi renk ama platin olan kısımlara da sürmüştüm o kısımlar gri oldu sanki yaşlanmışım da beyazlamış gri gibi.. beyaz sabunla uc bes kere yıkadım grilik baya bi gitti, yine de biraz var ama o da akacaktır.. ben ise diplerim de aynı sizin gıbı platın olsun istiyorum.. açıcı kullanmaktan cekınmıyorum ama kafamda bir soru var.. kuaforde acıcı ıle acıldıktan sonra yıkama setinde cila atılıyor o çiğ sarılıgı almak ıcın.. ben evde yaparken bunu yapmam gerekıyor mu? yani sadece acıcı ıle actıgımda güzel parlak kusursuz bir platin renk elde edebilir miyim? yoksa uzerıne baska bir boya ıle cila yapmam gerekıyor mu? sizin nasıl yaptıgınızı merak edıyorum.. aynı şeyi uygulamak istiyorum.. kendi sac rengim koyu kumral.. güneşte kalınca sarıya dogru açılıyor yani öyle diyim.. cevabınız için şimdiden teşekkur ederım.. didem

    YanıtlaSil
  13. Mrb. Saçımda 3ay öncesine kadar röfle vardı saçları dinlendirmek amacıyla 3aydır kahve kullanıyorum ancak tekrar röfle istiyorum bu acıcıyı kullansam çok yıpranır mı kopar mı saçlarım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,saçlarınızın durumuna bağlı yapısını bilemediğim için bir şey diyemiyeceğim ama açılma olacağı için yıpranma ihtimali muhtemeldir.

      Sil
  14. merhaba
    oksidanın numarasını neye göre seçiyoruz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu postumda belirttim..
      http://www.dilonika.com/2012/09/oksidan-krem-cesitleri-ve-volum.html

      Sil
  15. merhaba morfese toz açıcıdan almak üzereyim şaçlarıma hint kınası yaptım 4,5 ay önce aktı altında sarı vardı şu an ara ara sarı var bazı kısımlar kızıl duruyor? sizce ne yapmalıyım açıp sarının istediğim tonunu uygulamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,hint kınasında saç açıcı tutmasının imkanı bile yok bu yüzden kızıl oluyor zaten..
      Hint kınası ve normal kına en fazla 1 sene içinde saçtan ancak yok oluyor.
      Siz yinede bir saçlarınızı email adresime gönderin..

      Sil
  16. merhaba bende de su yukardaki toz acicidan var saclarim koyu kahve ama onceden baya rofleliydi oyuzden akiyor aralarda yine sariliklar var.ben de arada bir kac tutam sararim ince ince elimle bile suruyorum . son hali fazla turunculasti acaba bunu bir boyayla beraber mi kullanmak gerekiyordu 1 gun sonra.kullu sari boyasam sadece actigim yerlerin rengini kullulestirmek mumkun olur mu

    YanıtlaSil
  17. merhaba benim saçlarım doğal koyu kahve kendi saç rengim çikolata kahve yapmak istiyorum ne kadar toz açıcı ve oksidan koymam gerekir ?

    YanıtlaSil
  18. merhaba saçım koyu kahve çikolata kahve gibi biraz açmak istiyorum boyamadan önce yani boyanın tutması için ne kadar toz açıcı ve oksidan sürmem gerekir ?

    YanıtlaSil
  19. merhaba saçım koyu kahve çikolata kahve gibi biraz açmak istiyorum boyamadan önce yani boyanın tutması için ne kadar toz açıcı ve oksidan sürmem gerekir ?

    YanıtlaSil
  20. merhaba saçım sarı ama tonunu açmak istiyorum herhangibir oryal kullansam saçım yanarmı

    YanıtlaSil
  21. dilonika bizi bilgilendirdin sağolasın sen bitkisel açıcıcı ne kadara alıyordun şimdi nette hangisine güvenilmeli bir de açıcılarda bitkisel olması diye bir kavram yok bunlar yalan diyorlar memnun musunuz bu açıcıcı dan almak istiyorum bende dip boyası için düşünüyorum benim saçlar platin sarısı bugüne kadar kuaförle yaptırdım saçlarımı sonrasında ise kuaförden aldığım oksidan ve tozla yaptım diplerimi yalnız hangi toz ya da oksidan olduğunu sormadım başka kullandığın güvendiğin markalarda var mıdır?

    YanıtlaSil
  22. dilonika bizi bilgilendirdin sağolasın sen bitkisel açıcıcı ne kadara alıyordun şimdi nette hangisine güvenilmeli bir de açıcılarda bitkisel olması diye bir kavram yok bunlar yalan diyorlar memnun musunuz bu açıcıcı dan almak istiyorum bende dip boyası için düşünüyorum benim saçlar platin sarısı bugüne kadar kuaförle yaptırdım saçlarımı sonrasında ise kuaförden aldığım oksidan ve tozla yaptım diplerimi yalnız hangi toz ya da oksidan olduğunu sormadım başka kullandığın güvendiğin markalarda var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Eda rica ederim ne demek..
      Açıcıyı baya bir zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam 70 tl falandı toplamda.
      Elbette var istersen sana emaille detaylıca yazabilirim link atarım bana döner misin?

      Sil
  23. Benim saçlarım kahvemsi sarı platin yapmak istiyorum sizce nasıl boyamalıyım açıcıyı önce bütün saça mı uygulamalıyım

    YanıtlaSil
  24. Merhaba bu acıcıyı nerden temin edebiliriz acaba ogrenebilirmiyim

    YanıtlaSil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe