22 Kasım 2012 Perşembe

Burak'ın Manchster'a Attığı Gol'u Arıyordum.


 


Gözlerim dolu dolu yazıyorum sizlere...
Çünkü maç günü Galatasaray'ın Choreography show'unu izleyememiştik!
Biraz evvel videosunu izledim.
O gün zaten ayrı bir heyecan sarmış birde Choreography'i beklerken ne görelim star tvnin sansürü varmış ortada?TV başındaki milyonlar Arena'da yapılan görsel şölenden ve o şöleni hazırlamak için akıtılan terden haberi olamıyor,izleyemiyor,İZLETMİYORLAR?!Günlerdir bu olayla ilgili sinirinimiz dinmedi dinmeyecek.
Ve hiç kimse unutmasın Galatasaray'a ve taraftarına karşı başlatılan ve giderek daha da sertleşecek olan saldırıların karşısında dağ gibi duracağız.


Söylenecek o kadar çok söz var ama susuyorum!!!

Neyse...



Maçtan önce Skyfall filmini izlemiştik zaten maçın heyecanı vardı 2gündür birde filmde biraz sıkılınca gergin bir disa çıktı ortaya sevgiliye pöykürdüm resmen.Film sonrasında maç izliyeceğimiz hiç planda yoktu sonuç olarak Star'ın yayınladığı maçı dışarda izlemek biraz abes kaçıyor ^^ Neyseki izlemek istediğim yer sadece GALATASARAY'lıların olduğu bir mekan olduğundan çok keyifli bir maç izledik.Maç başlamadan önce sevgilimle sohbet ederken ilk gol'u Burak'n atacağını söylemiştim.O benim tahminlerime çok alışık olduğu için hiç bir şey demedi tabii o an'a kadar Burak Yılmaz gol'u manchster'n kalesine attığı dakikadan sonra birbirimize bakıştık sevgili ayakta herkes bağrıyor çağrıyor :) sonra bir sıra bebişim kendini kaybetmiş beni sallıyordu kendime geldim sonra sarıldık zaten^^ Herşeyi geçtimde gol olduktan sonra direk aklıma Arif'in Manchster'a attığı gol'u arıyordum olayı geldi normalde o arif'ti şimdiye uyarladım bende Burak'ın Manchster'a attığı gol'u arıyorum.Sevgilime söyleyince gülümsedi.Adam napsın hala gol'un şokundaydı ^^ Ayrıca gol olunca GALATASARAY marşı çalınıyor falan harikaydı.Mekan'da ki herkes zaten o gol'den sonra o kadar rahattı ki şahsen ben sonra izlediğim hiç bir şeyi hatırlamıyorum.


Sonuç olarak Cehennem'den çıkış yok demiştik işte..
Şanlı GALATASARAY taraftarını ve kulubumuzdeki herkesi kutluyorum.

Choreography şölenini izlemek isteyenler buyursunlar..

6 yorum:

  1. Fanatik bir Fenerbahceli olarak tekrar tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  2. izlerken gene tüylerim diken diken oldu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah benimde:/ hatta gözlerim doldu cidden ağladım.
      bu aşk başka bir şey sanırım.

      Sil
  3. bizim spor basınımız,medyamız fenerbahçeye adamış kendini. demirören bile fb'ye Türkiye kupası verirken Alex'i alnından öptü de. Bize şampiyonluk kupası verirken önümüze atıp gitti resmen.Bunlar böyle insanlar.Kendimi bildim bileli galatasarayı sevmiyorlar bi de fenerliler ağlar bu ülkede sevilmiyoruz diye. Evet doğru halkın içinde çoktur fb'yi sevmeyen ama spor medyası özellikle arka çıkar.Bizim şampiyon olduğumuz sene Azizi birşey çıkarır ilgiyi kendilerine çeker.Bizim eve mesela Hürriyet gazetesi girmez giremez,yanlı gazetedir çünkü.Şimdi de dillerine dolamışlar,uefa da namağlup tek lider fb.diyecek söz bulamıyorum artık.Admm şike yapar pislik yapar tek yürek olduk arkasındayız derler,beyin arkasında bu taraftar SUÇUN mu?
    Asıl biz her daim şanlı tarimizin, takımımızın arkasındayız.Bir başka güzeldi avrupa maçlarımız.İnşallah o günler geri gelmiştir.Manchster maçı milattır bizim için.

    Yedekleri "Babamda Yener" Diyenler, Zaten BABANIZ Yendi Rahat Olun...

    YanıtlaSil
  4. Aradan bir yıl geçti fakat bazıları tiiye bile almıyorlar dedikleri için cevap yazıyorum.
    Senin yazdıklarından sonra yazacak yorum bulamadım çünkü söylediğin ilk kelimede son kelimesine kadar haklısın!

    YanıtlaSil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe