7 Ağustos 2011 Pazar

Superga Ayakkabılar


Superga Online Satış(Click click)




Supergaların geçmişi söyle anlatılıyor.

1911 Torino, İtalya olarak, Walter Martiny lastik üretim-soled ayakkabı Superga logolu markalı başladı. 1925 onun tasarımları vulkanize kauçuk taban ve Superga 2750 Miras tarzı ile ayakkabı kapsayacak şekilde genişletildi doğdu!

Savaştan sonra, Superga operasyonları sadece yüksek kaliteli ayakkabı üretiminde uzmanlaşmış ve yeniden başlatılır. 1970′li yıllarda Superga teknik özellikleri ile spor ayakkabı çeşitleri eklenmiştir. Şimdi koleksiyon orijinal Superga vulcanized ve Spor hatlarına ek olarak Superga Şehir deri ve Superga Ülke lastik yağmur ve dış giyim çizmeler yer alıyor.

2750 Cotu başından itibaren bir simge olmuştur. Şehirden plaja hafta sonları uzağa İtalyanlar ayırdığınız için uzun favori, bunu giymek kolay ve rahat spor giyinmek için tasarlanmıştır.Superga 2750s En sevdiğiniz jean gibi kendi vintage görünüm oluşturmak için yıkanabilir.

Superga klasik beyaz kanvas bez ayakkabı yüksek top meslektaşlarıyla birlikte gibi pastel veya lacivert renkli alternatifler ve süet ayakkabılar güverte marine oluşturur.

Go Scalze! Evde çorap bırak. 2750s dekolte tarzı ayakkabı içinde bitmiş inseams ile açık, düşük ayak bileği kesilmiş bulunmaktadır. Mükemmel o rahat ve iyi görünüyor şık bir spor ayakkabı giyinmiş olup plajda giyilen veya ofiste bir ayak, tamamlamak üzere tasarlanmıştır.

Bu ve diğer tüm rakip için tenis ayakkabısı olması gereken bir yaz aylarında olduğu gibi ;

Superga, renkler, kumaşlar geniş bir yelpazede sunan ve kadın, erkek için her sezon baskılar ve bambini tarafından 2750 ve eğlenceli yaşam tarzı kutluyor. Biz ve hisse deri renkleri tüm yıl çok satan kanvas, keten tutun. Plus, İtalyanca Özgün baskı her sezon dikkat çekiyor.


Ben kırmızı,lacivert ve çimen yeşiline bayıldım!






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe