8 Aralık 2012 Cumartesi

Neutrogena Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel




Hello Bıdılar,ben ergenliğe geçiş yapıp cilt bakım ürünleriyle haşır neşir olmaya başladığım ilk sıralar tanıştım Neutrogena markasıyla.
Yengem'in sayesinde diyebilirim.O zamanlar hatırladığım kadarıyla büyük bir firmanın kozmetik ürünleri satan toptancı şirketinde çalışıyordu.O zaman liquid neutrogena ve sabunuyla tanıştım.Hatta o zamanlarda La roche posay nemlendiricim bile vardı düşünün artık makarayı^^
Neyse gelelim bu ürünle tanışmama.Bu ürün aslında denemek isteyip sonrasında unuttuğum bir üründü fakat ritueller bozulmasın diye abiş'e siparişler bir kere verilmiş ve aynı ürünler geliyordu ta kii bu ürün çıkana kadar.
Ayıla bayıla seviyorum bu ürünü hatta 10'uncu kutu desem :)
Bir tanesi çok az kalmıştı çantamda yer kalmayınca sevgilinin laptop çantasına atmıştım,diğeri halamlarda diğeride evde..Bu arada bu ürün ikişer tane alınır eve biri bitmeden diğeri geliyor.

Ürünü yorumlayacak olursam;
*Kokusuna aşık olduğum bir ürün genelde her kullandığım ürünü koklarım.
*Yüzünüzü jel'den arındırdığınızda ki hissiyata diyecek yok.Bence herkesin o keyfi yaşaması lazım.Bu keyfe sebebiyet veren şey ise ; içinde mikrotanecikler.Mikro tanecikler ölü derilerin ciltten atılmasını sağlıyor ve cildi derinlemesine temizliyor ve ferah bir his kazandırıyor. '' Bizzat yaşadım! :) ''
*Cildim karma'dan yağlıya dönük genel'de her akşam unutmaz ve üşenmezsem.Cildimde makyaj varsa makyaj sütüyle temizledikten sonra mutlaka ellerimle yüzüme dağıtıp yüz fırçamla masaj yaparak uyguluyorum.Cildim jelden arındırdıktan sonra kesinlikle kuruma olmadı.Hatta içindeki nemlendirici özellik sayesinde yumuşacık kaldı.Üründen sonra nemlendirici sürmenin hiç bir anlamı yok diyebilirim.
*Cildimde kesinlikle tahriş yapmadı ama bir kızarıklık söz konusu onunda sebebini anladım gecenin bir körüne kaldığımda iyice jelden arındırmadığımdan azıcık jel yüzümde kalmış.Suyla temizlendikten sonra normal'e döndük diyebilirim.
Karma ve Yağlı ciltlerin dolabından eksik olmaması gereken bir ürün bu!
Ayrıca bizim eve giren greyfurt günlük peeling jel'in sayısından belli olabilir neden bu kadar sevdiğim ve işe yaradığı.
Ürünün fiyatı konusunda herhangi bir bilgiye sahip değilim.Bir kez bile kendim almadığım için...
Genelde temizleyici ürünllerimi Abim Migros Aş'de Müdür olduğu için uygun fiyatlarla alıyor.






5 yorum:

  1. Neutrogena'nin cogu ürünleri zaten cok guzel. Peeling arayışım vardı. İyi bir fikir oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Post'un faydalı olmasına sevindim gerçekten güzel bir ürün ^^
      Denediğinde asla pişman olmayacaksın.

      Sil
  2. İyi gunler bu urunu kullanmaya basladm ve yuzumde daha dogrusu yanaklarimda ve burnumn ustunde kizariklar olusttu acaba masaj yaparkn birz fazla bastirmaktanmi yoksa alerji flnmi cjldimde cok hassas drgil ama bi bulgnz varmi

    YanıtlaSil
  3. İyi gunler bu urunu kullanmaya basladm ve yuzumde daha dogrusu yanaklarimda ve burnumn ustunde kizariklar olusttu acaba masaj yaparkn birz fazla bastirmaktanmi yoksa alerji flnmi cjldimde cok hassas drgil ama bi bulgnz varmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,bende de aynı sorunlar olmuştu.
      Bende kullanmayı bıraktım.
      Muhtemelen fazla bastırmaktan oluyordur. Ben hâlâ(nadir) kullanıyorum şu an kızarıklıklar yok.
      2/3 günde bir kullanın masaj yaparak,göz çevresi hariç kullanın.
      Eğer masaj yaparken güç kullanıyorum diyorsanız bunun için ben yüz fırçası almıştım(ucu sentetik)olanlardan plastik değil.
      Çok ise yarıyor en fazla 4/5 tl.
      İyi günler

      Sil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe