5 Temmuz 2012 Perşembe

Yıpranmış Saçlara Elvada!!!




Saçımı uzun zaman önce boyamış (yoğun açıcı) olmama rağmen aradan 7-8 ay geçtiğinde bile hala ilk günkü gibi saçlarım esniyor,dökülüyordu.Saçlarımı tarayamaz hale gelmiştim.
Sonuçta bilirsiniz saç açma işlemi çok kolay bir işlem değildir.Bir bakmışsınız "benim saçlarım güçlüdür dökülmez,yanmaz,kırılmaz" dediğiniz saçlar gün gelir mahvolur.
Bende yanma işlemi olmadı ama çok zarar gördü.Saçlarım zarar gördüğünden beri kesinlikle saçlarımı yıkamak istemiyordum.Artık duş almak bile bana işkenceydi.İnce telli/yağlı saçlara sahibim ve bu sebeple en fazla 2gün yıkamadan kalır saçlarım.Sonuçta terliyoruz ve saçlar 2 gün sonrasında asla şekil almıyor.Aslında saçları 2*3 günde bir yıkamak için çok nedenimiz var.Ama bazıları 1 hafta yıkmadıklarını duyunca şaşırıyorum.Hergün nasıl şekil veriyorlar fön ya da saçlarını düzleştiriyorlar anlamış değilim.

Neyse geleyim saç serumu ve maskeye bu iki harika ürünle tanışalı 2 ay oluyor.
Tanışma yöntemimde zaten şans eseri oldu birazcık.
Öncelikle saç maskesinden başlayacağım.
Ossion saç bakım maskesini pahalı olarak nitelendirdiğimiz kuaförlerin çoğunda bulunmaktadır.
Evde haftada 1 uyguluyorum saç kremi gibi uygulanıyor.Kokusuna zaten diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Saç serumu ise benim için altın değerinde kendisiyle bir kutu bitirdikten sonra ayrı kalınca boyamalardan sonra saçlarımın halini görmeliydiniz.Bu ürünü kullandıktan sonra esneme diye bir şey kalmadı.İnanın kullanmadan öncede çok ön yargılıydım.Aman bumu işime yarıyacak diyordum fakat esneme ve keçe gibi olma sorunu ortadan kalktı.


OSSİON SAÇ BAKIM MASKESİ KURU VE YIPRANMIŞ SACLAR İÇİN
Ossion saç bakım maskesi saçınızı derinlenmesine nemlendirip besleyerek daha güclü ve parlak görünmesi sağlar.Saçınızı dipten uca kadar pürüsüz bir şekilde bir görünüme kavuşur.3 farklı .çeşidi vardır.
*Aşırı yıpranmış saclar için (shea Yağı Özlü)
*Boyalı ve yıpranmış saçlar için(yeni Shea Yağı Özlü)
*Kuru ve yıpranmış saçlar için (Bal ve Shea Yağı Özlü).

Ossion Saç Bakım Maskesi Kullanımı: 
Banyo'da temizlenmiş saçlarınıza diplerinize değdirmeden uçlarına sürüp masaj yaparak 3-5 dakika bekletiyorsunuz.Sonrada bol su ile duruluyorsunuz.Sonra bir bakmışsınız saçlarınız pamuk gibi. :) Bu maskeyi hafta'da bir kez yapıyorsunuz.Hafta'da bir kez kullandığımız için en azından 6 ay kadar kullanabilirsiniz.Tabii saç boyunuzda kullanım süresine göre etkendir.


Gelelim Morfose Saç Serumuna bu nasıl bir üründür inanın aklım almıyor.Saçlarımı eski sağlığına kavuşmasını sağladığı için gerçekten çok memmunum.Fakat belli orandan az kullanınca hiç bir işe yaramıyor:( Ben bazen az kullanıyorum saçlarım tararken kopacakmış gibi oluyor.



Morfose Saç Serumu

Morfose saç serumu ile daha ipeksi ve parlak saçlar.
*Kronik ve istenmeyen saç ucu kırıklarını iyileştirir.
*Saça ipeksi bir görünüm kazandırır.
*Kırıkları anında kapatır.
*Günlük kullanım ile saçlar düzleşir,parlaklık kazanır ve kırıklar önlenir.





Morfose Saç Serumu Kullanımı:
MORFOSE KERATİNLİ saç bakım serumunu avucunuzun içine dökünüz,ellerinizi birbirine sürterek yaydıktan sonra tüm saçınıza,özellikle saç uçlarına yedirerek uygulayınız.Sürdükten sonra saçı yıkamayınız.

Morfose Saç serumunu avcunuzun içine sıkınız,ellerinizi birbirine sürterek yaydıktan sonra tüm saçınıza özellikle saç uçlarınıza iyice yediriyorsunuz.Ürünü sürdükten sonra kesinlikle durulamayınız.Bu ürün nemli ve ıslak saçlar için uygundur..Sonrada saçınızın nasıl kolay ve rahat tarandığına bakın derim.Hatta bu ürünü kullanmayı düşünürseniz ,kullanmadan önce saçınızı sadece şampuanla yıkayıp ıslakken tarayın. Birde bu ürünü kullandıktan sonra saçınızı tarayın en kısa zaman kullandıktan sonra inanın saç dökülmesi bile yaşanmıyor en azından bende durum böyle.Etkilerini hemen farketmenizde ayrı bir ayrıcalıktır bence.Saçlarınız daha kolay açılacak ve taranacaktır.İçindeki keratin özü saçlarınızı kuvvetlendirir ve parlaklık,canlılık verir.Saçınızı dış etkenlerden korur,daha hacimli görünüm sağlar.Bu ürünün bir artısı ise bitkisel olmasıdır.Ürün günlük kullanım için uygundur.

Not:Saç serumunu kullanırken kesinlikle vücudunuzun herhangi bir bölgesine değdirmeyin tüylenme yapabiliyor.Bu sebeple morfose saç serumunu sürmeden önce omzunuza bir havlu örtün derim.Hafif kuruladıktan sonra herhangi bir sorun olmuyor.


*Ürün herhangi bir firma tarafından gönderilmemiştir!5 5 para sayarak aldım ;)
Ayrıca ürünlerin yorumlarını yaparkende ürünleri neredeyse 1,5 ay kullanıp öyle yazdım.
Ürünleri pohpohlamak gibi bir amacımda yok sonuç olarak 2 üründe Profesyonel saç bakımlarında en sık kullanılan ürünlerdir!
Bilginize!



4 yorum:

  1. Merhabalaar,

    oncelikle saatlerdir blogunu okumaktan brz sonra mesanem patlayacak dusun birakip gidemiyorum ha sunu da okuyayim ha dur bunu da bi okuyayim aa dur dur diye diyee olan kanepeme olacak :)))

    gercekten nefis konular var blogda, sonsuz tesekkurler .)

    Tesekkur edeyim istedim ugradim kaciyorum .)

    Sevgiler .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afedersin çok geç cevap verdiğim için.. O senin içten yorumunu seveyim,parmaklarından bal dökülmüş resmen ^_____^
      Vallahi gel lavobaya götür desem başımın üstünde götürürdüm,canııımsın:)
      Birbirimizle ilk defa iletişimde olduğumuzuda iletiyimde akrabası falan sanmasınlar..
      Her zaman bekleriiim <3 Yorumun için sonsuz teşekkür ederim,hiç tanımadığın birine bu kadar güzel cümleleri söylemen senin kalbinin nefisliği ee ballüşsün ne de olsa.. Çok çoooook teşekkür ederim...
      İyi ki varsınız

      Sil
  2. Canım açıcıdan zarar görmüş lastik gibi saçlarınz varsa elma sirkesi sıkın durulamayın işe yarayacak emin olun. O dedigin ürünlerde bi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sirke işe yarıyor ama son durulama suyuna katmakta fayda var.
      Benim gibi koku delileri çok zorlanır yoksa onunla yarım saat bile geçiremem inan ki :)

      Sil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe