16 Haziran 2012 Cumartesi

Ojelerimin Bir Bölümü Ve Tırnak Bakım Ürünlerim


Bu fotoğraf 4 ay önce ojelerim daha kutulamadan oradan buradan topladığım şekilde..
Çoğu annemin odasında,banyoda,halamda ve çantalarımın gözlerinde:)
Çanta'da ojenin işi ne diyeenler olabilir ama ailede beni gören kim varsa senin yanında ojen vardır hadi oje sürelim der.Bir oje sürdüysem aynı renk yanımda olur.Oda yetmez 2-3 tane farklı renkte oje.
Minik pamuklar ve ufacık bir şisede aseton.Yani o kadar manyağım bu konuda.



Kalyon Tırnak Sertleştiricisi
Bu nasıl bir üründür hey Allaaam!Kullanmayanlar varsa hemen almalılar bence hatta stok bile yapabilirsiniz!Kullandığım günden beri ''tırnağım uzamıyooo yeaa,hemen kırılıyor:/'' diye yakarışları geride bıraktım uzuyorlar öyle uzuyorlarki şimdi ben tırnaklarımı kesiyorum hatta 8-)
Olmazsa olmazım!!!


Kalyon Oje Matlaştırıcı
İlk oje matlaştırıcım ''claire's matlaştırıcısıydı(alt foto)''.
İkincisi ise Kalyon bu resmen bir olay çoğu ojeme matlaştırıcı kullanıyorum.Hemde ayıla bayıla:)
Bu matlaştırıcıyı sevgilim almıştı:)Teşekkürler Bebişkooo
Olmazsa olmazım2.




Hooyyyt!dimek istiyorum sevgili seyirciler!
Bu matlaştırıcı düşman başına kışın aldığım kalyonun kıvamı hala ilk günki gibi ama bu lanet olasıca aldıktan 3ay sonra dötü başı dağıttı.O yüzden pek tavsiye etmiyorum.Bilginize!



Oriflame Cuticle Remover Gel

Bu oje kıvamında olan jel tırnak etrafımızdaki deriyi itmeye yarayan jel kendisi oriflame'in yıllar yıllar önceki bir ürünüdür.Hala kullanıyorum bir kaç adet stok yaptığım için.Şuan hala bu ürün var mı tam bilemiyorum ama son alışveriş yaptığımda bundan 4 sene önce şekli değişmiş bir şekilde satılıyordu.


Oriflame Peel Off Whitener
Bu gördüğünüz ürün tırnak beyazlatıcı.Bu ürünü aldığımdan beri keyifle kullanıyorum.Böyle detaylı detaylı başka zaman anlatacağım ama ojeyi sürdükten sonra soyması pek eğlenceli oluyor.Pek memmunum tırnağıma 1kaç kat sürdükten sonra tırnaklarımın ferahladığını bile hissediyorum! 



Oriflame Growth Booster

Bu üründe keyifle kullandığım ürünlerden bir tanesidir.Tırnaklarınıza sürdükten sonra masaj yaparak uyguladığımız bir üründür.Tırnakları güçlendirir ve sertleştirir.Tırnakları besler ve nemlendirir.Bu ürünlerin gerçekten kullanırken büyük keyif ve işe yaradığını görmek inanın beni mutlu ediyor.Fakat düzenli kullanımda aradaki farkı ancak fark edersiniz.Seni dinledim aldım bende işe yaramadı demeyin sakın!




Oriflame Nail Hardener
Tırnak sertleştiricisi bu ürün oriflame tırnak bakım setinin en son kullandığım ürünüdür.Bazen rakı beyazı görevini ve tırnak parlatıcısı görevinide yer alıyor.Tabi Kalyon mu bu mu derseniz tabii ki kalyon derim yani belirtiyimde yannnnış olmasın:))




Oriflame Cuticle Remover Gel
Tırnak etini yumuşatır ve nemlendirir.Uyguladıktan sonra özel başlığıyla tırnak etlerinizi geriye ittirin.




Rapid Dry
İlk tırnak kurutucum Flormar'ın tırnak kurutucusunu denemedim ama anlattıklarından yola çıkarak kullandığım bu tırnak kurutucusunun Flormar'ın tırnak kurutucusundan daha iyi olduğunu anladım.Flormar'ın yağ kıvamını bilmiyorum ama benim bu ürün pek yağlı geliyor.Tam anlamış değilim ojelerimin çoğu sayesinde mahvolmaktan kurtulmuştur.Sivri yerlere ojenizi ve kurutucuyu sürmedikten sonra yatak,yorgan,çarsaf izi olmuyor.Oje sürüp birebir uygulandı :)

3 yorum:

  1. kalyon hiç denememiştim, şimdi çok merak ettim en kısa zamanda alıcam disacım.. ne güzel bi yazı olmuş, tırnak bakımı çok önemli özellikle sık oje sürenler için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalyon'un ürünlerini kesinlikle tavsiye ediyorum.
      Fiyatı çok uygun tonla para verip işe yaramayan ürünler gibi değil asla.
      Evet tatlım aynen öyle tırnak bakımı kesinlikle şart.
      Post'umu beğenmene ayrıca sevindim kuzucum teşekkür ederim.

      Sil
  2. Bende kalyon kullanıyorum.Ve benimde tırnağım uzuyo tatlım.Ama denemediğim bazı şeyler vardı matlaştırıcı gibi onları deneyeceğim.

    http://dorelame.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe