15 Temmuz 2011 Cuma

Platin Sarısı Saçları Evde Boyama


Merhaba Balluşler
Bugün Platin Saçları boyamanın sırrını açıklıyorum :)
Aslında bunu sır diye nitelendirmek birazcık saçma gelebilir ama kuaförler bu konuda ser verip sır vermezler..

Ve uğruna saçlarımız yanar,heba olur..Ama saçlarımın sağlıklı olmasından mı?
Yoksa farklı bir konu olduğu için midir?
Bilemiyeceğim ama bugüne kadar hiç yanmadı saçlarım,dilerim böyle sürüp gider.


Birincisi çocukluğumdan beri tek istediğim şey sarı saçlardı.
Sarı saç macerama yazları saç uçlarıma balyaj attırmakla başladım,okul başladı kısacık kestirdim.
Sonra Lise 2de röfle yaptırdım:)
Aaa inanmıyorum olur mu öyle şey diyeceksiniz ama ben her zaman aklımdan geçeni yaptığım için sonrasını düşünmedim.
Okuldaki beni seven öğretmenlerim sana kim laf ederse benim adımı söyle hatta onun kuaför'ünde benimle yaptırdığını söyle diyordu :D
Sonrasında saçlarımı kapattırmak için okul müdür yardımcısının aileme yaptığı başkılardan sonra saçlarım kapansın diye siyah'a boyattım ama hiç yakışmadı fena kötüydü!
Bildiğiniz peruk gibi duruyordu..
Ama ben sarı saçlarıma okul bitip hemen kavuştum.


*****


Gelelim sır mevzusuna aslında çok kolay ve evde yapılacak kadar basit.

Yoğun Renk Açıcı , kuaförlerin  oriel yani saç açıcılarından hiç bir farkı yok sadece kaç ton açmak isterseniz bekleme süresini dikkatli ayarlamanız gerekiyor
Ben genelde 45 dakika hatta bazen işim olduğunda 1 saat kadar bekletiyoum,kuaförde bile 1 saat beklediği zaman oldu(doğal rengim kumral üzerindeyken) ama kesinlikle yanma olayı olmadı fakat siz dikkat etmelisiniz saç yapılarımız farklı olduğundan belki 45 dakika üzeri beklediğinizde yanma olabilir.
Ayrıca açıcı ile saçınız rengini açtığınızda birazcık çiğ bir sarı elde ediliyor.Genelde dikkat ettiyseniz zaten kuaförlerde orielden sonra farklı bir boya daha sürülür.



Yoğun Açıcı İle Saç Açma


Ben ilk boyadığımda yoğun renk açıcı ile röfle setini birlikte bir kapta karıştırıp saçlarıma sürdük.Hem iki emek olmadı hemde kuaförden çıkmış gibi oldum.
 İnanmazsınız belki ama kuaförüme uzun zamandır gitmiyorum ve acayip bozuldu geçen uğradığımda sandı ki başka bir kuaföre gidiyorum ama annem boyadı dediğimde şok oldu :)
Nasıl boyadığımızıda anlattım iyi yapmışsın ozaman dedi.
Zaten benim kendi saçlarımı kestiğim dönemide bildiği için inanmaması mümkün değil.
Bu işlem inanın çok zor bir boyama yöntemi değil.
Korkmayın!
Sadece yapmanız gerekenleri iyice okumanız gerekiyor.
Bahsi geçen yöntem boyasız saçlar içindir.


Bu boyayı 3 türlü kullanabiliriz.
(Bu yöntemle doğal saç renginizi açabilirsiniz.Diplerim çıktı 2 farklı renk var saçımda diyorsanız ilk dipleriniz açılır sonra !Ayrıca kızıl,bakır vb saç acıcısı işlemeyen renkler barından saçlara uygulayamazsınız)

Birincisi; Saçı tamamen açma işleminde " platin rengi olsun istiyorsanız "
  ( Yoğun Açıçı + Çok doğal Sarı tonları)

İkincisi;Saçlarınız platine yakınsa ve artık siz kuaför'e gitmekten bıktıysanız diplerine uygulayabilirsiniz.
 (Yoğun Açıçı + Açık Sarı Boyalar Karışımı)


SAÇ BOYAMA İŞLEMİ

*Saçlarınız kesinlikle temiz olmamak zorunda.
*Aldığınız yoğun açıcı ve sarı boya karışımını bütün saça uygulayıp(dip boya için sadece dipler) boyandıktan sonra evde ki en ulaşılabilir malzeme olan streç ile hava almayacak şekilde sarıp,istediğiniz saç tonunu görene kadar bekletip,yıkmanız gerekiyor.
Boyama sonrasında saçınızı şampuanlamanızı önermiyorum.
Bekleme süreniz saç renginizin koyuluğuna göre değişmektedir.
Bekleme süresinde daha hızlı açma işlemi için kurutma makinası ile 10 dakikada bir saçlarınızı kurutuyor gibi streç üzerinden hava üfletin :)

 Kolay Gelsin Ballüşlar :)
Deneyimlerinizi benimle paylaşmak isterseniz yorum kısmına alalım sizleri ^___^


Bu linkte 1,5 aydır kullandığım saç bakım yöntemi var..
Boyalı yıpranmış saçlar için..
YIPRANMIŞ SARI SAÇLARA ELVEDA!




 
Kiloluk Toz Açıcılar Kullananlar İçin Oksidan Krem Çeşitleri için ;http://www.dilonika.com/2012/09/oksidan-krem-cesitleri-ve-volum.html



Artık bu toz açıcıyı kullanıyorum.
Hem fiyat olarak uygun hemde alerjim olduğu için daha sağlıklı.


http://www.dilonika.com/2012/11/morfose-bitkisel-toz-sac-acc.html




NOT: 
Bu zamana kadar anlattığım her şey benim yaşadığım saç boyama olaylarından ve kuaförlerin verdiği bilgilerle yazılmıştır.Ben tecrübelerimi ve bilgilerimi sizinle paylaşırım yol gösteririm sonrası size kalmış... Demem o ki işlem sırasında saçınıza gelecek herhangi bir durumdan ben sorumlu değilim;) Kiiii saçınızı ben boyamıyorum bu durumdan beni kimse sorumlu tutamaz;)



271 yorum:

  1. koleston röfle seti yazacaktınız herhalde ...koleston perma seti yazmışsınız..

    YanıtlaSil
  2. Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba.benım sacım bır cok ıslemden rofle balyaj vs derken bayagı yıprandı en sonunda kestrdım duzldı tam vazgectım bır daha boyatmayacagım dedım mavı sıyah yaptım sacımı ama onuda hıc begenmedım benımde hep sarıdır hayalımdekı sac rengı neyse mavı sıyah yaptım ardaan 1 2 ay gectı dıplerım geldı acık kumral a boyadım fakat sadece dıplerım kendı salarım tttu acık kumralıda uclarım halen mavı sıyah ve cok kotu duruyor sonradan ogrendım kı mavı sıyahın uzerıne boya ttmazmıs ogrendım ama ıs ısten gecmıs oldu deıgım gıbı dıplerım kumral uclarım mavı sıyah halen bu dedıgınız yogun sac rengı acıcıyı kullansam mavı sıyah boyayı akıtabılırmıyım acaba sımdıden tesekkurler...

      Sil
  3. Ne zamandır platin nasıl boyanır arıyordum çok teşekkür ederim . Açıklayıcı detay bilgiler vermişsiniz.
    Hemen uygulayacağım.

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim ne demek ama sonucu benimlede paylaşırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. saç uçlarında yıpranma oluyor mu? ben de eski platin kafalardanım. 2 yıldır kahve kullanıyordum kuafor derdinden kurtulmak için. önerinizi deneyeceğim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Saç uçlarında haliyle azıcık yıpranma oluyor :/
    Bunun sebepleri ise saçınızın yapısı ve boyanın saçınızda ne kadar zamandır durduğudur.
    Gerçi normal bir boyama işlemi yapmadığımız için '' aman 20dakika bekletiyim çok fazla koyu olmasada olur '' diyemiyoruz oyüzden en azından yarım saat bekletmemiz gerektiği için saç uçları deforme oluyor.
    Bunun içinde bir önerim olucak boyalı ve permalı saçlar için takip edersen sevinirim :)
    Bu arada 2 yıl mı? ^_____^
    Ben sadece 5 ay dayanabildim >.<
    Şimdi platin kafasıyla dolaşıyorum.Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size sormak istediğim bir şey var youn acici ve rofle seti karistirilinca iki kutudaki sıvı oksidasyonlarda katılıyormuş yoksa birimi kullanılıyor? Bilgi verirseniz sevinirim.Su perisi.

      Sil
    2. Yoğun açıcı ve röfle setinde ki oksidasyonların ikisinide katıyorsun içine yoksa çok katı olur formül bir sonuç alamazsınız.Plastik yuvarlak bir kabın içine hepsini koyup karıştır.İyice karıştır ki içinde tortular kalmasın.

      Sil
    3. Cevabınız icin teşekkür ederim.iki uç hafta sonra dip boyam gelince ilk kez denicem umarım başarılı olurum.Boyayi 40dk kadar bekleyip son 5 dk kala tamamına sacımın suecekmiyim burunlarda ilgili cevap alabilirsem cok sevinirim.Anlayisiniz icin şimdiden cok teşekkürler.

      Sil
    4. Rica ederim ne demek,aklınızda bir soru kalmaması için istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz..Ben her ay kendim bu karışım'ı yapıp annem'nde yardımıyla saçıma sürüyoruz.Aslında detaylı olarak yazdım ama en başından anlatıyım.Ben yoğun açıcı ve röfle setini birbirine karıştırıp,saç diplerine uyguluyorum.Tabii saç diplerime boyayı uyguladıktan sonra boyanın kurumaması için mutfakta kullandığımız streçi saçıma sarıyorum(hava almamak şartıyla)Saçı streçle sarmazsan hem saç boyası kurur renk vermez hemde boya ısınmaz boya ısınmalı ki renk versin.Saç renginize göre bekleme süreniz değişiyor tabi içeriğinde bununla ilgili bir bilgi yazacaktır ama 40 dakika bekletmek kafii.Email adresimden ve facebook hesabımdan dilediğin her zaman dilediğin konuyla ilgili danışabilrsin.

      Sil
    5. canım face adrein ve mail adresin ne ve ya sen bana ulaşırmısın mustafa@gokmetal.com.tr ben vildan ulaşırsan sevinirim yaaa

      Sil
  7. slmmm :) ya yazını okuyncaaa mutlu oldum snki kuofre gtmekten ölmek üzere olan ve servet harcayanlardan biriyim . artık kendi işimi kendm halletmek isterken karsımaa sn çıktın :)bi kaç sorum olucak saçlarımm sarı iken siyah yaptım aslında siyah değil koyu kahve ve boya oldukça aktı .. simdi yogun açıcıyla röfle setini karstrp saçlarıma sürdüğümde renk ne boyuta ulaşıor ? turuncumsu bi sarı mı yoksa bildiğimz platine yakın mı oluyorr ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Mutlu olmana çok sevindim gerçekten.
      Yalnız saçlarını görmem lazım ve bana işlemlerini sırasıyla anlatman lazım.
      Mesela saçların sarı iken siyah hatta koyu kahve yaptım dedin.Onun dışında farklı bir boya ile boyandı mı?Yanlış anlamadıysam boya akmış ve senin kendi saç rengine az çok ulaşmıştır.
      Söyle söylemeliyim ki yukarıda da yazdıklarımı okumuşsan ben dip boyalar için 2 boyayı karıştırıp öyle sürün dedim.Açma işlemi çok farklı oluyor.Sen bana saçlarının fotoğrafını gönderirsen email adresime daha çok yardımcı olurum.Birde saçlarının şuan ki durumu nedir? Yani yıpranmış mı yoksa sağlıklı mı ona göre yoğun açıcı kullanıldıktan sonra ki durumu sana söyleyebilirim.

      Sil
    2. anladım :( saçlarımı sarıdan kahve yaptıktan sora bi kez daha boyadm çnkii çok akmştı saçlarım yıpranmştı kısmen ama smdi toparladı .. ayrıca ayda 2 kez saçlarını açtıran biri olarak saçlarım hiç yanmadı ve kopmadı :) baya dayanıklı saçlarım var .. suan ki saçlarım koyu kahve kendi saçlarımda keza o renkti .. ben o halde saçlaımın fotografnı yolluorum :)

      Sil
    3. Valla sana söyle söylemeliyim ki bende dayanıklı saçlarım var diyordum ta ki Platin'den igora saç boyasıyla boyadıktan sonra!Dayanmadım her hafta saç boyama olayına en fazla 15gün dayanıyordu saç rengim:(Sürekli akıyordu.Bende gidip çikolata kahve ve karamel kumral'ı karıştırıp saçlarımı kahveye boyamaya çabaladım.Böyle bir garip çikolata kahve oldu ki anlatamam aradan koyu yeşile çalıyordu.Sonra hiç boyamadım saçlarımı aradan 2ay daha geçti gidip kuaför'de saçlarımı platin'e boyatmak zorunda kaldım.Zorunda kaldım diyorum çünkü platin'in ihtişam'ını yaşayan insanlar diğer sönük saç renkleriyle yapamıyorlar.Ayrıca kıyafetlerimi bile yakıştıramaz olmuştum:(Anlıyacağın dayanıklı saçlarım var deme işlem yapıldıkça mahvoluyor saçlar ben bu anlattığım hikayemi 6ay içerisinde 4renk değiştirmiş oldum(platin-bakır/kızıl-çikolata kahve ve yeniden platin'e yakın bir renk) bu işlem inanılmaz yordu saçlarımı.Şuan aldım email'ni saçların hemen hemen benim platine dönmeden önceki durumdalar.Beni dinlersen birazcık daha bekle en azından sadece 1-2 ay saçındaki bütün boyalar aksın öyle boya derim.Ayrıca bu renk gerçekten sana çok yakışmış hiç saçlarının sağlığıyla oynayıp yakma derim çünkü ne kadar yanmaz desemde uçlar yanacak :( Tabi yinede sen bilirsin.

      Sil
    4. yaklasık 6 7 aydır bu rengi kullanıorum ve çok sıkıldm acıkcası koleston yogun açıcı saçlarımı açar mı acaba ? moralim bozuldu smdi :( :)

      Sil
    5. Valla koleston yoğun açıcı maşallahı var.Ayşe teyze'nin çamaşır suyundan farksız açar açmasınada.Saçların uzun olduğu için kuaför malzemeleri satan yerlerden alman daha mantıklı sen şuan hangi şehirdesin?Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım.

      Sil
    6. Ankaradayım ben ankarada yasıormm tesekkr edıorm bu aradaa :( ayrıca saçlarımda cıt cıt var normalde 5 6 cm kadar daha kısaa :|

      Sil
    7. Malzemeler nerede satılıyor nereden alıyorlar tam bilemiyorum ama bir araştır derim.Çıtçıtlarında mı boyanması gerekiyor?

      Sil
    8. eevet haliyyleee onlarıda boyamam gerekior .. :( bu araa tesk edıorum yordum senide .. ben yinede deneyeceğim :) sonuc ne olucak bilmıorm tabi ..

      Sil
    9. Bu arada çıtçıtların gerçek ise ve onlarıda boyaman gerekiyorsa koleston sana yetmiyecektir.Mecbur kuaförlerin kullandığı boyalardan almalısın.Sen Ankara'da hangi semttesin eğer bana yakınsan bir kaç yere soracağım hatta onlar arada bu linki okuyorlar bana geri dönüş sağlayacaklardır muhtemelen.Eğer bana yakın isen saçına ve çıtçıtlarına yetecek kadar boya bulmayı sağlayabilirim.Rica ederim ne demek hiç sorun değil.Konu'yu ben açtım ve yazan herkesi aydınlatmam gerekiyor.Yalnız kullanacağın boya ve dakikası bile önemli oyüzden acele etmemelisin.

      Sil
    10. ankara çukurambarda oturuyorum benn.. cıtcıtlarım gercek evet .. inşallah iyi bi sonuç elde etmek istiyorum :(

      Sil
    11. Tamam yakınız ben çankayadayım.Bu arada benim hep yakınlarım saçlarımı boyadığı için benim fiyatlar konusunda hiç bir bilgim yok.Normalde ne kadar'a yapıyorlar bu işlemi gerçi senin birde çıtçıtların var.Onlar içinde ayrı bir ücret talep edicekler tahminimce.Boyayı ve oksidasyonun numarasını doğru aldığın sürece bir sorun çıkmaz çünkü ben her ay dip boyalarımı kendim boyuyorum.Kuaför'de de benim yaptığım işlemin aynısını yapıyorlar zaten hiç bir farkımız yok ama dediğim gibi iyi bir sonuç için sadece doğru boya ve doğru numara olması gerekiyor.

      Sil
    12. disacığımm saçlarımı boyadım sonunnda :) istediğim rengi eldee ettm biraz zor oldu ama başardm .. bu arada lemana sıklıkla gidiorumm karsılaşmıszdr belki :)

      Sil
  8. Sevgili Disa style günlerdir sari sac boyama araştırmalarıma devam ediyorum.Saclarimi boyanmadan önce yanlış birşeyi yapmamak adına size defalarca soru sormam gerekiyor.Modaci Gülşah Saracoğlu'da 0 12 cok cok acik sari ile kolestonun rofle setini birlikte kullanıyormuş.Aceba ben hangi türlüsünü dememeliyim.Bana tekrar bilgi verirseniz cok sevinirim teşekkürler.Su perisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Su Perisi,hiç sorun değil sende haklısın kuşkularında araştırmalısın tabi ki.Bu arada Gülşah Saraçoğlu'nun boyama yöntemiyle ilgili herhangi bir bilgim söz konusu değil :( Eğer bana link paylaşırsan bende okuyup sana yardımcı olmaya çalışırım.Bu arada sen dip boya için mi yoksa bütün saç açımı mı yapacaksın?

      Sil
    2. benim saclarım rofleli normalde her ay dip boya 3 ayda bir rofle yaptırıyordum.Bende artık bu masraftan baktığım icin kendim başarabilmiyor diye düşünüyorum.Yanlis birşey yapmamak adına sizi sorularıma bunultiyorsam kusura bakmayın.S öncü itibari ile önce dip boya ama sonra sacın devamindaki sari görünüm icin ne yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum.Saclarim kut çenemin hizasında bu arada.Yani bu boyaları hep iki kutu şeklindeki kullanmam gerekecek yoksa ilk kullanımdan sonra diğer aylarda biri ilemi devam etmeliyim.Umarim anlatabilmisimdir....Sevgiler

      Sil
    3. Anladım söyle söylemeliyim ki röfle konusunda pek bir bilgiye sahip değilim.Benim evde röfle seti vardı onuda yoğun açıcıya karıştırdım birazcık tesadüf oldu diyebilirim.Hatta o işlemi ilk defa evde ben denemiştim.Evde hiç röfle yapmadım ama bu röfle setleriyle yapmak çok kolay diyebilirim evham yapmaya hiç gerek yok.Röfle olan kısımları yeniden boyamadığın sürece hiç bir sorun yok.Ayrıca eğer sadece ben diplerimi boyayacağım röfle için kuaförede giderim dersen,bana röfleli olan bir fotoğrafını diplerinin belli olduğu bir fotoğraf gönder email adresime bende sana yardımcı olmaya çalışayım.Şuan ben gülşah saraçoğlu'nun kullandığı saç boyasını kullandığımı hatırladım.GEçen boyama zamanında yoğun açıcı bulamadım çok açık ya da çok çok açık sarı ile boyamıştım koyu sarı elde ettim.(kendi dip rengim :koyu kumral)Eğer sadece dip boya içinse saçlarını gördükten sonra sadece bir kutu yetebilir.İlk önce rengini bir göreyimde ona göre söyleyim.

      Sil
  9. Sac rengim aynı değişmedi.. Sarılarını belirginlestirdim ve cila attım.. Koleston 0/12 çok çok açık sarı ve koleston rofle seti ile beraber
    gülşah saraçoğlu bunu twıtter de paylaşmış bilginize su perısı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili disa style ben sac boyama işlemlerime artık evde devam etmek istiyorum.Benim roflelerim zaten kalın ve sik atılmış durumda.Yani ben ilk kez kendim boyicam.Sizin yaptığınız gibi yogun acici ve rofle setini her ay birlikte karıştırarak mı uygulamalıyım yoksa dipler icin sadece cok acik sari boya yeterli olurmu bu meselenin icinden çıkamadım.Gulsah hanım saclarının yan taraflarına rofle seti ile folyoya sarıp tutam tutam paket yapıp boyuyormuş.Baska bir programdada diplerini rofle seti ile boyadı yıkadı. bütün bunlar kafamı biraz karıştırdı.Ben hangi yolu izlemeliyim.Lutfen son kez beni aydinlatabilirseniz sevinirim.Sevgiler...

      Sil
    2. Öncelikle bana saçlarının olduğu fotoğraflar atarsan inan sana daha yardımcı olacağım çünkü ben göremeden bir şey diyemiyorum ki şimdi sana görmeden gelişi güzel yazarsam pek mantıklı olmaz :/ Siz bana fotoğraf gönderin ben size öyle yardım edeyim.Ayrıca sorun değil aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz.

      Sil
  10. merhaba banada yardımcıolun saçlarımda platin rofle var bende kuaföre her gidişimde 100 tl vemekten bıktım sadece diplerim için istiyorum kolestonu açık sarısını aldım ve dipler turuncu olsu yardım et nolurrrrrr ve ya dediğin gibi rofle ve boya setini karıştırmammı lazım 5353505956

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi birazcık böyle dursun saçların hemen saçlarını boyama ayrıca zaten farklı renk sürenlerde var diplerine illa platin olmasına gerek yok hemen boyarsan yanar saçların diplerin çıksın tekrar boyarsın.
      Boyadığın zamanda saçlarının durumu rengi tam ne bilmiyorum ama platin yazmışsın oyüzden yoğun acıcı ve röfle setini karıştır diplerine sür.Sonrasında da streçle sar,saç yapına ve kendi gerçek saç rengine göre bekletme süren değişir kullanma kılavznda yazılanları oku sonrasında zaten streçle sardığın için boya ısınıp platin rengini verecektir

      Sil
  11. Sevgili disa style boyanızı yaparken fırçamı kullanıyorsunuz yoksa kutu içindeki aparatlarimi.Firca kutudan cikiyormu. birde Boyayi belirli süre beklettikten sonra sacın tamamına uçlara doğru yayın birsurede o sekil bekletiyormusunuz .Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde ben boyamıyorum saçlarımı annem boyuyor ve annem kesinlikle birşey atmayı sevmez parçalanana kadar kullanır.Herşey çok kıymetlidir onun için.Bu sebepten dolayı eski diş fırçalarıyla saç boyuyoruz diyebilirim:)Sanırım boya sürerken annem'i o memmun ediyor.Biraz uğraştırcak ama her yere eşit oranda yetiriliyor.Dip boyama işlemlerinde sadece dipleri bekletiyoruz.Uçlarla durumun alakası yok siz eğer dipleri boyadıktan sonra saçınızı streçle sarın sonrasında ise 45-50dakika bekletin sonrada yıkayın.Kutudan fırca cıkmaz.

      Sil
  12. Önerilerinizi tekrar tekrar okuyorum fazla soru sorup sizi bunalmak sıkmak istemiyorum ama iyice anlayabilmek adına son dememe rağmen yine soru soruyorum.Oncelikle tekrar teşekkür ediyorum size.Artik bu sac boyama mevzuuma son noktayı koymak gerekirse hazırladığınız karışımın 3turlu kullanımını yazmışsınız.Ben diyorumki sacımda ton farkı olmaması adına Boyayi komple sacıma şurup düz boya yapar gibi boyasam sonraki aylarda sadece dip boya seklinde devam etsem ton farkı olmayan sari sac elde etmiş olurmuyum Aceba?sizin 1. Yöntem öyle bişeyler olurum Aceba lütfen bilgi verirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyide senin saçında platin yok mu zaten?Neden ton farkı olsun ki?Ayrıca bir takipçim 4gün önce tüm ton açma işlemini yapmış hiç bir sorunla karşılaşmamış bu arada onuda iletiyim buradan.Eğer röfle yapacaksan 3ayda bir röfle her ay dip boya yapacaksın şimdi buradaki çoğu takipçim saç renklerini gösterdiler bana ve öyle yardım ettim araya zaman girince unutuyorum yardım etmek yorum yazmak hiç sorun değil ama devamlı araya başka sorular karıştığı için karıştırdım inanki:S Ayrıca sizin saçınızda zaten platin varsa birde üstüne tüm boyayı sürerseniz ton farkını bırakın saçlarınız yanar.Ayrıca kuafördeki işlemin aynısnı yapacaksınız sadece bunu neden bu kadar büyüttünüz ki anlamadım :S ben her ay diplerimi bu boyalarla yapıorum :S

      Sil
  13. Sevgili Disa Style sonunda Saclarimi boyadım bunu yapabilmem icin bana cok guzel yol gösterdiniz.Size tekrar cok teşekkür ediyorum.Koleston 12 0 acik sari ile rofle setini karıştırıp kullandım.48 dk. Bekleyip yıkadım.Sikir Sikir sapları oldular.Epey heyecan yaptım ama sanırım tüm acemiliğime rağmen başardım sayenizde.Yalniz birdahaki sefere 2 Boyayi karıştırılaca artan boya ne oacak onu düşünüyorum.Yarisi arttı fazla geldi sacıma.Bu sorunuda çözersem seviinicem.Sevgiler Su Perisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrikler ellerine sağlık tatlım :) Çok evham yapmıştın ben sana elimden geldiğince cevap verdim aydınlatmaya çalıştım.Herkese söylüyorum sanada söylüyorum elimden geldiği şekilde de yardım etmeye hazırım.Bende saçlarımı cuma günü boyadım.Benim boyamda fazla geldi ^^ Ve kalan boyayı boş bulduğum saçlarıma sürdüm yanlış anlasılmasın sadece diplerine sürdüm.Diplerini 1 ayda bir boyuyorsun sanırım değil mi?Eğer yarısın fazla geldiyse perma setinin pudrası fazla olduğu için yarısını boşalt ama oksidasyonunda yarısını boşalt macun gibi olmasın kıvamında olsun.Yoğun açıcının işe tamamanı boşalt ama sen yok ben diplerim çok fazla açılmadan boyarım diyorsan eğer 2paketinde yarısını boşalt.Anlıyacağın kadarıyla diplerin ne kadar olduğuna bağlı boya'da.

      Sil
  14. Merhaba disa style ben de saçlarımı kenim boyamak istiyorum.Lütfen bana da yardım et.Saç diplerim bayağı uzadı inat ettim tüm boya çıkana kadar uzatayım diya ama dayanamadım.bu şekildeki saçlarım içinde tamamını mı boyayacağım yoksa sadece diplerimi mi boyayacagım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan saçların ne renk uçlar ve dipler?Ayrıca buna sen karar vereceksin yani saç diplerini mi tamamını mı boyaman gerektiğine.Saç rengin ve ne istedğin hakkında da detaylı bilgi vermemişsin zaten.

      Sil
  15. Sizin resminizdeki gibi platin saç rengi istiyorum:(Çok beğendim

    YanıtlaSil
  16. Saçlarım sık röfle ile boyatmıştım asıl rengim ise açık kestane rengi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana şuanki saçlarınızın fotoğrafını gönderirseniz sevinirim.öyle daha iyi yardımcı olrum size.

      Sil
  17. merhaba, ben saçlarımı 3 gün önce koleston yoğun renk açıcı ile boyadım fakat saçlarım çok uzun olduğu için bir kısmı açıldı bir kısmı açılmadı, tekrar uygulasam saçlarımı bir zararı olur mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ardarda açma işlemi olmaz.Keşke uzunsa saçlarınız iki boya kullansaydınız :( yoğun renk açıcı sürülen saçlar belli oranda zarar gördüğü için birkez daha sürerseniz saçlarınızın yanma ihtimali var :/ Siz bir kuaföre gidin durumu anlatın eğer o gel açma işlemi yapılır derse siz evde kendiniz boyayın :) Öğrendikten sonra hatta tamam bir kaç gün sonra gelicem diyin sallayın gitmeyin :P

      Sil
  18. merhaba. ben saçlarımı 2 gün önce koleston yoğun renk açıcıyla açtım fakat saçlarım çok uzun olduğu için bazı yerleri açılmamış, tekrar uygulasam saçlarıma bir zararı olur mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç gün sonrasında uygulandığında herhangi bir zararı olmaz rengini verir fakat aşınma olur saçlarınızda.ama mümkün olduğunca boyadığınız yerlere boya değdirmemeye bakın çünkü aşınma,zarar görme saç tipinize göre değişecektir.

      Sil
  19. Merhaba, 1 yıldır saçlarımı koyu renkte kullanıyordum fakat her zaman istedigim renk platin sarısıydı ve bunun için kuaföre gittim. Kuaföre ben yaparım deyince eline teslim ettim önce saçımı açtı sonra röfle yaptı, ama ortaya korkunç bir renk çıktı daha çok bakır kızılımsı, ben çok kötü oldum eve geldim ertesi gün başka kuaföre gittim bana düzelticeni ve istedigim platin sarısını elde ediceni söyledi ve oda iki işlem uyguladı, önce saçımı boyadı, daha sonra röfle yaptı fakat malesef oda hüsranla sonuçlandı kızıl bakır tonları biraz daha açılmış oldu ve bana 1 ay sonra gel platin sarısı olur dedi ama ben çok kötü durumdayım ve saçım kapalı geziyorum. Size sorucam sorular 1. ben 1 ay sonra gidersem gerçekten yapabilecek mi? 2. sorum ise gitmeyip evde ne yapabilirim artık platinden vaz geçtim saçımı kurtarmak istiyorum ama bu renkle yaşamak hiç istemiyorum.. birde güçlü ve bakımlı bir saçım oldugu için çok yıpranma olmadı…NE YAPMAM LAZIM LÜTFEN BİR ÖNERİDE BULUNUN BAŞKA KUAFÖRDE YOK EN İYİLERİYDİ YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızıl bakır tonlarındaysa saçların şimdi saçlarını küllü kumral tonlarına boya aradan 6ay geçsin sonrasında önerdiğim tariflerle platin elde edebilirsin.

      Sil
  20. merhaba benim saçım kendimi bildim bileli platindi ama sonra eşimm kıskançlık yapıp siyaha boyattı ve ben yapamadım siyahın üzerine föfle yaptım saçımı yaktı kuaför biraz düzeldi ve şuan açıcı yı kople saçıma sürdüm siyah olan yerler açıldı röfle de biraz açıldı platin istiyorum kople acıcı sürsem açılırmı lütfen yardım edin:((((((((((((((((........acill cvp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :S Biraz karışık anlatmışsınız gerçekten anlayamadım koleston açıcıyı kullandınız mı kullanmadınız mı işlem nedir anlayamadım detaylı anlatırsanız sevinirim.

      Sil
  21. merhaba, benim saç diplerip önlerde oldukça beyaz ense kısımları ise koyu renkli. her ay dipler dore tonlarında boyanıyor iki ayda bir de pilatin tonunda röfle atılıyor.tabii kuaför yapıyor. ama saçlarımdaki pilatinin rengide mat duruyor çok hoş değil yani. kendim evde sizin tarif ettiğiniz şekilde dip boya yapsam nasıl olur. röfle de bir açıcı değilmi neticede. iki açıcı boyayı bir anda kullanmak saçları pilatinden öteye hepten beyaz yapmaz mı? benim saç diplerimde ( doğal beyazlama yani) beyaz da olduğu için renk nasıl tutar. şu an ki renk dediğim gibi dipleri dore tonlarında boyatıyorum sonra çok sık röfle yaptırıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dore dediğiniz şeyde tam olarak kendi saçınızla alakalı zemin ne kadar açıkca o kadar az bekletmek gerekiyor yoğun açıcıyı.Ya da kuaförnz ne kadar bekletiyorsa sizde o kadar bekletirsiniz.Ayrıca platin atmanıza hiç gerek yok.
      Ve bu ürün sizin için birebir
      http://www.disastyle.com/2011/07/platin-sars-saclar.html?showComment=1331241160981#c4753212907566663054

      Saçınız ne kadar açık bilmiyorum ama belki yoğun açıcıyı kullanmaya bile gerek kalmaz.

      Sil
  22. selam disa öncelikle cevabın için teşekkür ederim. saçımın kendi rengi yani boyasız diplerden gelen kısmın tamamı aynı değil. açıcı kullanmasanda olur yazmışsın ya saçlarımın tamamı beyaz değilki (orjinal boyasız halinden bahsedyorum) ön ve kulak üstü kısımlar tamamen beyaz hani bildiğin neneler gibi ( maalesef genetik) arka yani ense kısımlar ise siyahtan biraz daha açık tonda koyu kestane gibi. açıcı kullanmassam arka kısımlar nasıl açılacak. peki pilatin atma demişsin e nasıl ve hangi boyayla boyamalıyım. sıkıcam seni biraz ama bunada cevap verirsen çok teşekkür ederim. paradan ziyade ben kuaförde beklemekten o yogun boya kokularından ve aynı anda çalışan fön makinalarının sesinden aşırı rahatsız oluyorum ve inan hastalanıyorum. kendim boyamayı tercih ederim ama yanlış birşey yapıp maymuna dönmekten korkuyorum. saçlarımı da tekrar koyu bir tona boyamaksa beni çok üzer. saçlarım yaklaşık beş yıldır pilatin sarı. bana yardımcı olup gerekli bilgiyi verirsen çok memnun olurum ve hatta sana minnettar olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların şuan uç kısımları platin ise zaten dip boya yapıcaksın başka yapman gereken birşey yokki :S benim saç uçlarım platin ben sadece yoğun açıcı kullanarak yapıyorum fakat şimdi bir kısım beyaz demişsin oyüzden o kısım ne olur bilemiyeceğim çünkü ben bu durumu bilmiyorum.Kendi tecrübelerme dayanarak herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.Dediğim gibi uçlar platin sarısıysa eğer dip boyamada yoğun açıcı kullan.

      Sil
  23. detaylı olarak ne yapmam gerektiğini sırasıyla yazarsan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Postumda karışımı zaten yazdım sadace saçınıza sürmek kalıyor.Ne gibi detay istiyorsunuz acaba?

      Sil
  24. evet uçlar pilatin. sadece dipleri boyucam. beyazlar konusunu deneyerek öğrenicez demekki. peki dip boyayı sadece açıcı ile yaptığında renk çok beyazımsı olmuyor mu? içine başka bir boya karıştırmak gerekmiyor mu? daha önceki yazılarında yoğun açıcı ve pilatini karıştırdığını yazmışsın.tek başına yoğun açıcı canlı bir renk oluştururmu? cevabın için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uçlar platin ise yoğun acıcıdan başka bir boyaya gerek duymuyorum.Ama tabi platininde tonu var benimki çok açık yalnız beyaz değil.Elbetteki oluşturur yoğun açıcı zaten platin rengi oluyor :)

      Sil
  25. Selam..Koleston röfle setiyle sarı saç boyasını karıştırsak olurmu..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet karıştırsanız oluyor.Ama bence ilk saçınızı açıp en az 2 gün sonra sarı boyayla boyayın derim.

      Sil
  26. merhabalar yardımlarınızı gördüm bende acil bir yardım isteme hakkına sahipmiyim acaba.
    sac diplerim bembeyaz ve hangi boyayı denedimse renk tutmuyor dipleri 1 cm sonrası boya tutuyor ama diplerim bembeyaz kalıyor (ırsi beyazlık)sokağa çıkacak halim yok utanıyorum artık kuaföre gittim o bile yapamadı :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kuaför değilim kuaför bile yapamıyorsa imkansız :/ Ama yinede hangi renge boyamayı düşünüyorsunuz onu söylerseniz fikir verebilirim size.

      Sil
  27. merhaba disa style saçlarınızın rengini çok beğendim.Tam istediğim gibi bir renk .Benimde saçlarımda sık reöfel var ve artık kuaföre gitmekten sıkıldım.Karemel üstüne sık pilatin.Acaba sizin tarifdeki renklerle tamamını boyasam nasıl bir renk çıkar ortaya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan saç röfleler varsa biraz tedirgin oldum :/ Zaten saçlarınızda röfle var röfle olan yerlerin yıpranma,yanma ihtimalı var bence tek bir renge dönüp sarıya açık bir renk.Sonrasında saçınızı açma işlemini yapın.TAriflerdeki saç boyama yöntemleriyle platin tonlarını elde edersiniz.

      Sil
    2. peki hangi renk boyayım.kararsız kaldım şimdi...:(

      Sil
    3. eğer karamel üzerine platin yaptırcaksan direk karamel'e boya sonra evde kendi röfleni yaparsın.

      Sil
  28. saçlarımda röfle vardı üstüne açık sarı boyadın 2 kere dipler ve röfle aralı bakır oldu ben tek renge dönmek istiyorum platin değil ama tstlı bir sarı kuaförlerden yana çok şansızım nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tek renk olmasını istiyorsanız ilk yoğun acıcıyla saçlarınızı açıp sonrasında istediğiniz renge boyamalısınız ama açma işleminin üzerinden en az2gün geçmesi gerekiyor bilginize.

      Sil
    2. kusura bakma tekrar bişey soracam rahatsızlık veriyorum ama röflenin üstüne açık sarı boyamıştım demiştim ya bakır olan yerler yoğun açıcıyla zarar görürmü? bide son olaraak uçlara sürüyoruzya röfleler yoğun açıcıyla bişey olurmu? kuaförüme sordum cvp vermedi kendim boyayacağım için kızdı ama beceremedi 5 kez denedik olmadı :)))))

      Sil
    3. Keşke laf arasında hani böyle yapmak istiyorum nasıl yapabiliriz diye sorsaydın direk biz evde boyuycaz demeseydin bende azıcık öyle tecrübe edindim.Kısa zaman önce senin sorununla karşılasan biri vardı.Facebook'tan konuştuk hatta bana saçlarının fotoğrafını göndermişti.Bir sorun yaşamadı.Saç yapına bağlı birazcık aslında.Çünkü facebooktan ulaşan kullanıcım 1aydır neredeyse saçlarını açmak için uğraşmış.bir gün öncesinden yanlış birşeyler yapmış yoğun acıcıyla boyadı ertesi gün bütün bakır renk gitmişti.Oha diyorum 5 kere boyadı paranı aldı birde utanmadan kızıyor :) Çok ilginç gerçekten.

      Sil
  29. çok teşekkür ederim valla ne yapıcam diye düşünüyordum tesadüfen senin bloğunu keşfettim kuaförüm tam yüzsüz ya :)))))))))) kaç gündür dipler bakır altlar hem röfle hem bakır geziyodum artık yarın hallederim ayrıca resmini gördüm platin sana çok yakışmış ilk defa platin bu kadar cazip geldi ama bana pek yakışmaz önce senin dediğin gb açar sonra tatlı bir sarıya boyarım valla çok çok saol gece gece moralim düzeldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim saçlarımı beğendiğine sevindim.Ayrıca kuaförlerin işleri bu mecburen:)) başka türlü kazanamıyorlar.Gerçi ben yüzlerine bile söylüyorum.

      Sil
  30. disa verdiğin cevaplar için teşekkür ederim ama ben yanlış yazmışım toğun açıcı ile pilatini karıştırmak demişim o yoğun açıcı ile röfle setini karıştırmak olacaktı. yoğun açıcı kullanmasak çok çok açık sarı ile röfle setini karıştırsak nasıl olur. röfleli saçta dipleri açarken dipler tek renk olucak. röfleli yerlerin aralarında kalan hafif koyulukları nasıl açıcam. (gerçi çok sık röfle var benim saçımda) tereddüt ediyorum ya kötü olursa diye. senin fotoda görünüyor ki sen bu işi çok iyi başarmışsın hatta kuaförden de iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bence sen kahve tonlarından bir renge boya sonrada platin rengine dön çok sık röfle varsa alacalı olacaktır.

      Sil
  31. mrhabalar. bnimde acil yardıma ihtiyacım war. bn sacımı dün platın rengi yaptırdım ama begenmedim yakışmadı tekrar koyu bi renk ıstıyorum ne yapmam gerek acıllll...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah renge boyatıcaksın zaten oda akıcaktır bir kaç kere boyatman gerekebilir

      Sil
  32. senin dedigin sekilde boyamadım turunç oldu ama cogu yerı platin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl boyadın peki?Anlat yardımcı olabilirim belki.

      Sil
  33. Slm Disa ben saçımı boyamak ıstıyorum saçım acık bakır rengı...Ben saç dibimi açık kahve diğer kalan saçlarımıda platın ıstıorum bana yardımcı olurmusun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Email adresime saçının fotoğrafını gönderirsen yardımcı olurum.Gelişi güzel anlatmayım.

      Sil
  34. sevgili disa style dogumgununuz kutlu olsun nice mutlu yaslara....Sevgiler Su Perisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Su perisi:))
      Klavyem bozuk olduğu için geç cevap verebildim kusura bakma..

      Sil
  35. Dısa ben bu arada kahverengı gözlü ne beyaz bugday tenlı ortası sarı bır tenım var sence platın sarısı mı yoksa hoş bir sarı renkmı gider? saçımın tamamı açık bakır? acıcı kullanmam gerekırmı? okuduğum yorumlara göre platın ıcın açıcı şart, açıcı kullanmadan sarı rengı nasıl elde edebılırım? bir sorum daha olucak ben çalışıorum çünkü açıcıdan en az2 gun sonra boya yapabılırsınız demişsiniz yardım edermıısn?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle yüzünü görmeden birşey diyememki:/
      Yani desemde ezbere söylemiş olurum.Sözüm meclisten dışarı ama ben şunu düşünüyorum her zaman sarı saç beyaz tenlilere değil yüzü güzel olanlara yakışıyor diye:)
      Yanlış anlamazsın sanırım.Önemli olan platin renginde olmak değil taşıyabilmek önemli.
      Ayrıca saçım açık bakır demişsin canım benim ilk küllü kumralla boyaman gerekiyor.
      1-2ay sonra platin yapabilirsin ancak postlarımıda takip edersen görebilirsin benimde yaşadığım durumu.İlk platin sonra açık bakır sonra çikolata kahve/açık kumral sonrada hollywood sarısıyla platine dönüş yaptım.Yalnız farkındaysan bak açık bakırdan kumral renge sonrada platine dönüş sağlayamadım:(Eğer sıkıldım platin olmasını istiyorum dersen en az 3ay beklemen gerekiyor.Benim saçlarım zarar gördü temmuz'da bakır kasımda hollywood sarısı yaptığım için.Eğer beni dinlersen önerilerimi dikkate alırsan emin ol pişman olmayacaksın.Bu konuda boş konuşmuyorum.Önerilerime dayanarak söylüyorum.Ayrıca olayı kısaca özetledim o yüzden sanırım açıcı olmadan sarı renk elde edilmeyeceğini anlamışsındır umarım:(İstersen bir kuaförlede konuş benim söylediklerimden tek bir farkını söylemiyecektir.Ha eğer söylersede git başka bir yere daha sor çünkü para için saç yakan adam çok.İlla kuaföre sorunca boyatmak zorunda değilsin neyse ben biraz düşüneyim kararsızım dersin olayı anlatınca.Elimden geldiğince sorularını yanıtlarım.Yardım tabii ki ederim.Öpüldün (^____^)

      Sil
    2. slm disa:) resimdeki saç rengine bayıldım tam benm istediğim renk..bende 8 ay öncesi kadar röfleli saçlarımın üzerine palettenin bakır tarçın rengini boyadım ve 1 ay öncesine kadar devam ettim...şimdi kesinlikle eski rengine dönmek istiyorum yani senin platinine:) bahsettiğin karışımı doğrudan bu saçımın üzerine mi sürmeliyim yoksa küllü kumral mı yapmalıyım ilk etapta..bir de, düz boya gibi mi boyayacağız...yardımcı olursan çookk teşekkürler ...

      Sil
    3. Merhabalar,öncelikle şuan 6-7 ay önceki durumumdasın.
      Canım platine dönmen için kesinlikle saçlarını küllü kumralla boyamalısınki saçlarındaki turunculuklar kapanmalı.Turunculuklar Sadece küllü kumralla kapanırlar.
      Aradan 2ay geçtikten sonrada platine geçiş yapabilirsin.Tabi saçların benimkinden sağlıklıdır.
      Çünkü ben 3-4 ayda 3 renk değiştirdim.Şimdi küllü kumralı düz boya gibi bütün saçına uygulamalısın.Yalnız pallette kutu boyalarını kullana olur mu?Tüp boya al.
      Loreal'ın Majirel ya da herhangi bir marka tüp boya kullanmanı tavsiye ediyorum.
      Yalnız Mecbur değilsin sadece tavsiye :))

      Sil
    4. çookk teşekkür ederim...2 saattir oturduğum yerden hiç oynamadan yorumlarınızı takip ediorum:)bende sizin durumunuzda olduğumu tahmin etmiştim..platinden bakıra döndükten sonra aklım hep eski saçımda kaldı doğrusu ama nasıl işin içinden çıkacağımı bilemediğimden 8 ay devam ettim böyle:/ kuaföre gitsem, yapabileceklerini söyleyip kötü bi turuncu yapmalarından korkttum.tavsiyenizi kesinlikle dinleyip majirel alıcam:) zaten paletteden mi yoksa eski renginden dolayımı bilemedim ki saçım boyadığım ilk 3-5 günlük rengi hiç olmadı aktı gitti:( turuncu gibi yani..küllü kumraldan sonra kolleston karışımını aynı röfle gibi paket paket mi yaptırıcam 2 ay sonra...

      Sil
    5. bir de tüp boya alırken yanında oksidan alınıyormuydu? numarası falan var mıydı? çok sıkıcı soru belki ama üzgünüm hiç bi fikrim yok bu boyalar hakkında..sabrından dolayı şimdiden teşekkürler

      Sil
    6. sevgili disa cvp yazmayacakmısın..uykudan kapanmak üzere olan gözlerime rağmen büyük bir güçle direnip merakla bekliyorum :)

      Sil
    7. Teşekkür Ederim ilginden dolayı:)
      Aklının kalması şu yüzden sarının başka bir ihtişamı var ve biz onu tattık.Ve bakır bize çok yayvan geldi.Hihi tabire bak başka anlatıcak birşey bulamadım.Bana kızıl bakır yapmadan önce boya aldığım yerde söylemişlerdi.Disa sen saçlarını değiştirme üzülürsün diye gerçektende üzüldüm.Hayata küstüm :) gülsemde gerçekten deli gibiydim.Kıyafetlerimi bile kombine edemez olmuştum:( Birde yakıştırmam yetmiyor gibi senin dediğin gibi saçlarım çok akıyordu.Bunun sebebi ise bizim zemin renklerimizin açık platin rengi olması.İlk gün boyuyordum bir hafta sonunda benimkide akıyordu.Dayanamadım boyadım koyu renge.Sen gene iyi dayanmışsın ben dayanamadım.Evet canım koleston yoğun açıcı ve röfle setini karıştırırsın.Sen şimdi küllü kumral'a bir boya saçların sağlıklı duruma gelsin aksın bir alttaki turunculuk platine geçersin hiç acele etme.Yoksa saçların çalı süpürgesinden farkı olmaz:(Tüp boya alınırken evet oksidan alınıyor,ben numaralarını unuttum ya onun :/ Rica ederim kafan rahat olsun ben cevaplarım merak etme sen.

      Sil
    8. yazdıkların sanki benim ağzımdan çıkar gibiydi:)aynılarını ben de yaşadım bana da çok dediler ama dinlemedim şimdi de çaktırmamaya çalışsamda resmen bunalıma girdim:) şimdi en kısa zamanda küllü kumral alıp arkadasıma boyatmalıyım.asıl zor olan 2 ay sonra platin için röfle karışımını paket halinde boyayabilecek biri bulmalı.çookk teşekkür ederim disa:) tesadüfen googleden platin falan yazarken çıktın karşıma çok şükür:) hiç böle bişey uygulayacağım aklıma gelmezdi:) hadi bakalım hersey yolunda gider inş.:)

      Sil
  36. selam bende aynı sekılde yogun renk acıcı we rofle setı aldım zaten sacımda daha onceden rofle war ama dıplerım gelmısdı onu sarı boyayla boyadım flan turuncumsu bıse oldular hıc memnun deılm :) sorada bole bıseyler yapmaya karar werdım once yogun renk acıcıyla roflesız olan kısımlarını acayım sorada uzerıne tamamını rofle setıyle duz boya gbı boyayım dıorum ama korkuyorum bıse olurmu yanarmı sacım dıe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı boya derken?
      Yoğun açıcı kullanmadğın için olmuştur turunculuk.2 boyayı birbirine karıştırp boyuyabilirsin.
      fakat iki boya paketnin yarısı.

      Sil
  37. acık sarı ton kolestonun 10 lu numaRALARINDa bıseydı tam hatırlamıorum. ıkı boyayı karıstırda boya dıosun ben de ılk once renk acıcıyla acayım sora bı ıkı gun bekleyp mı rofle setıyle boyasam demısdım ama aynı sey olucak sanırım sonucda bı an once sonuca ulasmak ıcın bu yol daha mantıklı :) saclarım cok ve bı paketın yarısı hayatta yetmıo dıp boya ıcın bıle bı paket kullanıodum dıe renk acıcıdanda rofle setınden de ıkıser paket almısdım ben sacımın tamamına uygularım dıe ama ben ayrı ayrı dusunmusdum once renk acıcıları kullanırım beklerım sora rofle setını ama senın dedıgın gbı denıcem ıyı bı sonuca ulasırım umarım :D

    YanıtlaSil
  38. sacım turuncu oldu sanırım renk acıcıyla :( ardından tekrar rofle setını yabıorum sımdı umarım kendıne gelırrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım 2sini karıştır diye bu yüzdden ddedim ayrıca sen ne kadar beklettinde turuncu oldu anlayamadımki:S normal rengin ne bu arada?aa birde tamamen açıcam dememişsin ama :S ben dip boya diye yarım paket demiştim.

      Sil
  39. ufss :( renk acıcıyla sacımın tamamını acdım uzerıne de rofle setını uyguladım falan ama arada turunculuklar oldu bı kısmı cok platın oldu flan falan :( sora gttım kullu sarı kullum kumral alıp karıstırıp boyadım ıkısını bıraz ıı oldu sımdı :( tam ıstedıgım ton deıl aslnda ama bırazcık sacım dınlensın dıorum nasılsa sacım acıldı ya bunun uzerıne sarının ıstedıgım bı tonunu boyasamda zaten sarı olur sacım bırazda yıkanınca flaanda sac rengı oturcak bı hafta sora falanda bu kullu sac rengının uzerıne altın sarısı alıp boyasam sence nası olur kullunun uzerıne boyaynca turunculuk olmaz dımı

    YanıtlaSil
  40. yesıllık war suan sacımda kulluye boyadıgım ıcın yanı bunu tekrar sarıya cewırebılırmıyım dıorum acmadan altın sarısına falan boyasak ama sacımın rengını gormen alzm aslnda once :( ona gore bana yardımcı olursan sewınırım

    YanıtlaSil
  41. İyi geceleer, saç renginize ba-yıl-dım:) İstediğim renk tam sizin tonunuzdu ama sağolsun kuaförüm saçıma, koyu kestane ve sarıya benzer bi tonla karışık röfle yaptı. Herkes güzel diyor ama ben beğenmedim, çok açık sarı tonu olsun istiyorum aynı sizinkinden:) çok da para verdim kuaföre bir daha gitmek istemiyorum oraya artık (zaten gitsem de değiştirmiyor inatla:) sizin söylediğiniz röfle seti+yoğun açıcıyı kullanıp sürsem sizin tonunuzu elde edebilir miyiiim? Cevabınızı bekliyorum merakla :) (buarada saçlarımda hiç yanık yok, röfle yaptıralı 3 hafta oldu)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim beğenmenize sevindim:))
      Saç renginizi görmeden birşey diyemem yalnız saçınızın bir kısmını görürürsem yardımcı olabilirim böyle ezbere konuşmayı sevmiyorum.twitter,facebook veya gmail hesabıdam dönüş yaparsanız yardımcı olabilirim.

      Sil
  42. o zaman mail adresinize hemen resimlerimi atıyorum. Ve merakla bekliyorum yardımınızıııı :)

    YanıtlaSil
  43. merhaba çok kötü durumdayım yardım edermisiniz.saçlarım platin renk.diplerim çıktı.diplerimin rengi koyu kumral ama.çıkan diplerim kötü duruyordu bende loreal çok çok açık doğal sarı sürdüm ewde.sürmez olaydımçünkü dipler kızıllaştı.ne yapacagım şimdi kafam 2 renk.tekrar diplerim çıkarsa olcak üç renk off ne olur yardım edin bir çare

    YanıtlaSil
  44. merhaba çok kötü durumdayım yardım edermisiniz.saçlarım platin renk.diplerim çıktı.diplerimin rengi koyu kumral ama.çıkan diplerim kötü duruyordu bende loreal çok çok açık doğal sarı sürdüm ewde.sürmez olaydımçünkü dipler kızıllaştı.ne yapacagım şimdi kafam 2 renk.tekrar diplerim çıkarsa olcak üç renk off ne olur yardım edin bir çare

    YanıtlaSil
  45. merhaba çok kötü durumdayım yardım edermisiniz.saçlarım platin renk.diplerim çıktı.diplerimin rengi koyu kumral ama.çıkan diplerim kötü duruyordu bende loreal çok çok açık doğal sarı sürdüm ewde.sürmez olaydımçünkü dipler kızıllaştı.ne yapacagım şimdi kafam 2 renk.tekrar diplerim çıkarsa olcak üç renk off ne olur yardım edin bir çare

    YanıtlaSil
  46. merhaba çok kötü durumdayım yardım edermisiniz.saçlarım platin renk.diplerim çıktı.diplerimin rengi koyu kumral ama.çıkan diplerim kötü duruyordu bende loreal çok çok açık doğal sarı sürdüm ewde.sürmez olaydımçünkü dipler kızıllaştı.ne yapacagım şimdi kafam 2 renk.tekrar diplerim çıkarsa olcak üç renk off ne olur yardım edin bir çare

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne zaman boyadın saçlarını bir kaç gün daha bekle koleston yoğun açıcı sür diplerine ve kızılların olduğu yere boyayı sür düzelir ayrıca platin renginde olduğun sürece koleston yoğun açıcı kullanmak zorundasın ben en son koleston yoğun açıcı ve çok çok açık doğal sarı sürdüm.Ama koleston yoğun açıcının tamamı çok çok açık doğal sarı tüpün yarısını sürdüm.O loreal'in boyası açıcı işlemini asla göstermez keşke benim yöntemi uygulasaymışsın.bende çok çok açık doğal sarıyı bir kez kullanmak zorunda kaldım ama kızıllık olmadı.Neyse dediğimi yaparsan hiç bir sorun olmaz.Bir sorun olursa bana buradan faceden gmail'den ulaşabilirsin.

      Sil
    2. Merhaba ben yeniyim burda bayadır takip ediyorum sizin yazdıklarınızı öncelikle çok güzel şeyler paylaşıyosunuz bunun için teşekkür ederim size.bende platin hastasıyım hangi kuaföre gittiysem pozitif sonuç alamadım nezamandırda araştırıyorum ve kuaföre gitmekten nefret ettim artık ve o kızgınlıkla gittim siyah hint kınasıyla boyadım saçlarımı ama sıkıldım artık bana ne gibi tavsiyede bulunursunuz evde yapabilicem bişey kendi saç rengim koyu kestane 3 parmak falan diplerim çıktı ve çözümü sizde arıyorum.

      Sil
  47. slm disa..hatırlarsan 1 seneye yakın süre önce platin sarı üzerine tarçın bakır yapmıştım..10 gün kadar önce de söylediğin gibi küllü kumrala boyadım..bu da yıkayarak açılmaya başladı..ilk gün gibi koyu deil yani..2 ay sonra karışımımı sürmemi söylemiştin..bu gidişle 2 aya kadar yine hafif bakır ve kızıl karışımı bişey olacak gibi geliyor..tekrar küllü kumrala mı boyasam yoksa 1 ay sonra falan direkt yoğun açıcı ve röfle seti karışımını mı yapsam..bu arada bakır renginden platine dönmek ,renk açmak daha kolay değil mi...

    YanıtlaSil
  48. mrb cnmm benmde suan saclarm sarı yanı senın Ekim 2011(Hollywood Sarısı) olan gibi.. fakat kuaföre gtmek ıstemıyorum tekrar boyamak ıstıyorum dıp boyamında aynı ton olması ıcın hangı renk almalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarımı hollywood sarısına boyadığım boyayı kuaförümden alıp denemiştim.Boya gibi değildi de kremşanti kıvamındaydı birkereliğine denemiştim ama markasını hatırlıyamıyorum malesef :/

      Sil
  49. mrb cnmm benmde suan saclarm sarı yanı senın Ekim 2011(Hollywood Sarısı) olan gibi.. fakat kuaföre gtmek ıstemıyorum tekrar boyamak ıstıyorum dıp boyamında aynı ton olması ıcın hangı renk almalıyım ?

    YanıtlaSil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. acil durum !!! saçlarım bi felaket açıcıyla turuncu oldu diplerim altlarda zaten platin röflem vardı üstüne küllü kumral yaptım uçlar gri dipler turuncu sence ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uvv :S fena durumdasın gerçekten email adresime saç fotonu gönder öyle yardımcı olayım yoksa bende gelişi güzel bilgi vermeyim sana

      Sil
  52. ben bu cola ve fanta lipstiginden almak istiyorum gmailne e posta attm dönersen sewnrm canm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım bu konu ile ilgili hiç bir email almadım.

      Sil
  53. merhaba ben bu cocacolanın fantanın lipstignden almak istiyorum gmail hesabm yok napmalym

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bende sadece cocacola'nın lipstick'i var yalnız bu arada gmail hesabın olmasına gerek yok.Hotmail.com hesabın varsa benim email adresime eposta gönderebilirsin.

      Sil
  54. merhaba
    ben de senin gibi 2 yıl içinde platin olan saçlarımı 2 kez bakır yapıp 2 kez platine döndüm.
    şimdikine tamamı platin değil, röfle yaptırdım saçım yanarsa tamamı gitmesin diye. saç uçlarımda 3 cmlik kısım sadece saçlarımı bağlamaya yarıyor, mahfolmuş durumda( kestirmedim çünkü sürekli bağlıyorum, kısa saç bana hiç yakışmaz da) ama ben şu anki saç tonumdan memnun değilim. komple daha açık bir ton olmasını istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim acaba? saçlarım açık karameller ve platinlerle karışık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana saçlarının fotosunu gönderirsen sevinirim gerçekten.Saçlarınızı gördükten sonra daha kolay yardımcı olabilirim.

      Sil
  55. slm canım ya acil yardımına ihtiyacım var saçımı orielle acacam açtıktan sonra açık sarıya boyayacam boyayacagım zamanda oksidan kremi 9 lukmu koyayım 12 likmi bide gene strej filime sarayımmı iyi tutsun diye ltfn acil cevap yaz lütfen :)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrhabalar bunun bir formulu var fakat ben koleston yoğun açıcıyla açtğım için formulu hatırlamıyorum.Ayrıca oriel'i aldğın yer sana formulu söylemesi gerekiyordu.streç film'e sarman da fayd var..

      Sil
    2. tşk canım sagol yani açtıktan hemen sonra boyayayım dimi. 9 luk oksidan koyayımmı hepsi aynı renk olu dimi canım benim

      Sil
  56. merhabalar gizem ben benim sorunum şu ki saçlarım platin sarısı fakat çok yıprandıkları için 3 aydır diplerini açtırmıyorum nevacolor un 11.0 na boyuyorum diplerini ana rengim koyu kahve olduğundan saç diplerim tabiki platin değil sarı turuncumsu bişey sadece siyah siyah görünmesini engellenmek istedim 3 ay oldu artık dipleri de açmak istiyorum fakat kuaföre o kadar para vermek istemiyorum tek renk olsun istiyorum yine nasıl açmalıyım diplerimi dip boyası gelmiş bir halini yolluyrm sadece bu var cvp verirseniz çok sevnirim
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3973108694786&set=a.1599492075854.153953.1492609317&type=1&theater

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. facebooktanda yazdığın için buradan cevap vermiyorum:))

      Sil
  57. Mrhba,öncelikle açıklayıcı yorumlarınız için teşekkürler. Benim saçım platin sarısıydı ancak biraz dorelik vardı yani bembeyaz değildi. dipler geldi kuaförde tarçın bakıra boyattım olmadı koyu bi renk oldu kızıl gibi patlıcan moru gibi, sonra evde kendim palette tarçın bakırla açık papatyayı karıştırdım 3-4 seferdir ayda bir boyuyorum sizinki kadar canlı ve renkli olmadı daha koyu oldu. dipler daha güzel durdu uçlar solgun duruyo hele bi kaç yıkamaya sanki karamele benzer bir renk oluyor. şimdi güzel bi sarı yapmak istiyorum, mesela sizin hollywood sarısı saçınız çok hoş. en son 3gün önce boyadım saçımı, şimdi ne yapmalıyım? yerdımcı olursanız çok sevinicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hollywood sarısını kuaförmden aldığım boyayla boyamıştım.Markasınıda ne yazıkki bilmiyorum.İlk önce küllü kumrala boyatmalısın saçlarını bir kaç ay sonra ancak sarının tonlarını elde edersin.

      Sil
  58. merhaba öncelikle tebrik ederim çok başarılı çalışmalar yapmışsınız:) bende bir soru sorabilirmiyim daha doğrusu danışabilirmiyim benim saçım kumralla koyu kumral arası bir renk ama üzerinde şu an röfle var ama diplerim baya bir çıktı ben senin hollowood sarısı saçın gibi istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler canım ayrıca çok şekersin tüm saç renkleri çok hoş olmuş sende :)mail adresi verirsen fotoda yollayabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,öncelikle hollywood sarısı istemiyordum saçlarımı boyamamı ilk defa kuaförden almak zorunda kaldım kumraldan o renge döndük.TAbii kullandığı boyanında markasını bilemiyorum.Seninde dediğin gibi sen fotoğrafını email adresime gönder ben daha detaylı anlatıyım.disastyle@gmail.com ayrıca profil foto ve sağ üst köşede email adresim yazıyor aslında

      Sil
  59. Lütfen cevap bekliyorum kaç gündür :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. farkındaysan yorumunun altına cevabı yazmısım??ayrıca neden sert çıkıyorsun madem takip ediyorsun sayfamı klavyemin bozuk olduğunu herkes biliyor.sende bekliyorsan bakıyorsan sayfama görmüşsündür ama neden bu tepkıyı verıyorsun anlamıs degılım!baskası olsa bu kadar sakın olmazdı sanırım gercı cevap bıle vermezdı.ayrıca benım blogum var ılgılenıyorum fakat özel bir hayatımda var her dakıka pc basında oturamıyorum.Başka yorumlara bakarsan anında cevap alananlar bile var!kasıtlı yapılmadığını anlayacaksındır umarım!!Ayrıca herkes aylardır cevap beklıyor nedense tek sen sorun cıkartıyorsun!

      Sil
  60. merhaba ben mersinde yaşayan bir bayanım sarı saça aşığım daha önce 5 yıl boyunca kullandım en sonunda saçlarım çok paralar vermeme rağmen kuaförde yandı şimdi senden fikir almak istiyorum yardım edersen sevinirim tşk ederim şimdiden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne konuda yardım istiyorsunuz yazarsanız yardımcı olabilirim.Sevgiler

      Sil
  61. üzgün kelebek1 Haziran 2012 23:41

    merhaba benim saçlarım lüks ve pahalı bir kuaförde maalesef yandı uzun yıllar sarı kullandım ama şimdi saçlarım koyu kahve ve sarı olması için herşeyi verirdim çünkü çok seviyorum sarı saç hayalim yaniii bana yardım edersen fikir verirsen sevinirim tşk ederimm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,saçlarınızın şuanki rengini ve olmasını istediğiniz rengin fotoğrafını email adresime gönderirseniz size daha iyi yardımcı olabilrim.Sevgiler

      Sil
  62. merhaba ben mersinden rüya okdar kuaförlerde zaman ve para harcayan biriyim ki artık bıktım diyebilirim bana fikir verirsen mutlu olurum şimdiden tşk ederimm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar,fikir veririm tabi fakat hangi konuda?

      Sil
    2. benim saçlarım geçen sene kuaförümün marifetiyle yandı yani saçlarımda kopöalar oldu saçlarım sarıydı geçen yaz bu bu ocak ayında çikolata kahveye boyattım bu sefer başka bir kuaförde tabiki boncuklar vesaireler derken okadar paralar harcadımki artık yetiştiremiyorum sarı saç aşığıyım saçlarım sarı olsun istiyorum ama saçlarım hala ıslakken uçlarında esnemeler ve kopmalar oluyor saçlarımı 4-5 aydır birkaç kez düz boyadı ve uçlarından aldı kuaförüm ama sarı olasını istiyorum sence ne zxaman dönmeliyim yada ne kadar süre beklemeliyim saçlarım şimdi omuslarımda zaten saçlarımı beş yıl süreyle röfleli kullanmıştım ve hiç yanmamıştı ta ki geçen sene kuaförde kaynaklı saçımı havuz yüzünden rengini düzeltene kadar yandı gitti saçlarım yapmadığım bakım kalmadı almadığım üzünde kalmadı şimdi bana bir fikir vermeni istiyorum tşk ederim şimdiden .....

      Sil
    3. Şuan yapacağın işlem şu maske ve serum kullanmak.(bu işlemi şuan bende yapıyorum) Benim kullandığım iki ürün var en kısa zamanda da blog üzerinden satışını yapacağım.Takip edersen eğer sanada uygun olursa alırsın.Ayrıca saç serumunu ilk sürdüğüm gün anında tepki alacağımı beklemiyordum.Sürdükten sonra anında uçlardaki esnemeyi önledi saçımı düşün taradığımda kopuyordu saçımı bile tarayamıyordum şimdi ürünü sürdükten sonra saçımı tarıyorum kopma yok.Sadece saçım dökülüyor.Baya etkisini gördüm biraz bakım yapmadan kesinlikle saçını sarıya boyama.Eğer evde boyamak istiyorum dersende saçların 1 ay kadar bakım (serumla maske) yaptıktan sonra boya derim.Dilediğin boyayla boyabilirsin istediğn tonu elde etmek istediğinde yazarsın fikir veririm.Ben bundan önce koleston kullanıyordum.Yakın zamanda bitkisel olanı kullandım.Saç diplerim çok acıyordu şimdi hiç bir sorun yok.Yakında blog üzerinden bitkisel saç açıcı'da olacak.Sanada uygun olursa bir bak derim.Hem kilo ile hemde 2-3saç boyamayı ayarlayıp gönderim yapacağım.Senin yazdıklarına cevap verip boyama konusu ile başka konularıda yazdım.Faydalansınlar diye k bakma:))Merak ettiğin birşey olursa yaz bana hiç çekinme..

      Sil
    4. çok çok tşk ederim tatlım aslınsa düz sarı renk istiyorum mesela platin kadar beyaz değil ama röfle gibide değil yani düz açık sarı işte ama haklısın bakım konusunda ama zaten ben sürekli bakım yapıyorum hiç durmadan hem ürünlerle hemde birçok yağ ile evde kendim üzerine çok düşüyorum ve uzamıyo benim bu küskün saçım en iyisi ben biraz bekleyeyim ve daha iyisi düz boyamı da açığa doğru seçeyim kahveden kumrala doğru gibi ne dersin evde nasıl boyayacağımı ve hangiadımlarla ilerleyeceğimi söylersen sevinirim birden boyamak yerine birkaç ayda yavaş yavaş zemin mi hazırlamalıyım önerilerini bekliyorum cnm şimdiden tşk ederim...

      Sil
    5. Dediğim gibi rüyacım azıcık bekle sonra anlatığım gibi boya saçlarını ayrıca sen bilirsin ben direk boyadım saçlarımı hiç diğer yöntemi kullanmadım sana kalmış birşey bu aslında senin bileceğin iş sen zaten açık tonlara geldikten sonra platin istediğin iç,n yinede yanma olacaktır.Kırılma yanma kaçınılmaz bir işlem fakat iyi bir bitkisel boyayla boyarsanda iyi olacaktır.

      Sil
    6. çok tşk ederim tatlımm çok saoll bencede beklemek mantıklı öpüyorum seni....

      Sil
    7. rica ederim ne demek ^^
      öpüldün rüyacım

      Sil
  63. Bize neden cevap vermiyorsun, çekinmeyin diyorsun ama yazdık yazdık cvp yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.disastyle.com/2012/05/renkli-frenchpembe-mint-yesili.html

      Sil
    2. Disa benim saclar Pilatin diplerim çıktı bu dediğin uygulamayı yaparsam sarilarima değerse kopar mı yanar mı sende problem oldumu cevaplarsan sevinirim

      Sil
    3. Hiç bir problem olmaz merak etme ama tabi bütün hepsine sürme diplerin bitiş noktasına kadar sür.

      Sil
  64. merhabaa.. ben 4 yıl önce saçlarımdan siyah boyayı akıttım şimdi saçlarım karamel,09 ve 10 sarı boyaları karıştırıp kullanıyorum yalnız kızıllık var çok az.. saçlarımı düz sarıya çevirmek istiyorum hillary duff ın saçları qibi işte.. ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,öncelikle email adresime saçlarınızın fotoğrafını gönderirseniz sevinirim.Artık herkese teker teker söylüyorum bazen unutuyorum fakat görmeden de gelişi güzel cevap vermiş oluyorum.Oyüzden bana fotoğrafınızı gönderin istediğiniz rengide atın size öyle yardımcı olayım.

      Sil
    2. resimleri gönderdim ama haala cevap vermediniz. rahatsız ediyorum ama sizi bekliyorum..

      Sil
    3. est. rahatsz olmamda foto almadım ben:s email göndermişsen spama düşmüş olabilir..
      www.facebook.com/disastyle buradan fotoları gönder istersen msg. olarak..

      Sil
    4. saçımı pilatin sarısın yapmak istiyorum nasıl evde yapa bilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.

      Sil
  65. pilatin sarısını nasıl evde nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Post'ta yazdığım boyaları karıştırınca 6-7ton arasında (kahve-siyah saç rengi) fark ediyor.Bu yazdığım boyalarla elde edebilirsin.Tüm saç boyama'da 2 kutu (1 adet röfle seti-1 adet yoğun açıcı)yetmez onuda belirtmek isterim.Ben 1 kutu yoğun açıcı olursa röfle seti olmazsa çok çok açık sarı boyanın yarısını kullanarak saç diplerime sürüyorum.

      Sil
  66. bişiy sormak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim.benim saçlarım kumral ama uclarınnda cok az kızıl var sadece sizce hangi marka saç boyası ve numarası kullanmam lazım sacımın sarı olması için ltfn yardım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızıllığı kapatmak için önce küllü kumrala boyamanız gerekiyor.sonrasında da bu bahsettiğim 2 boya(yoğun açıcı-röfle seti) sarı elde ediyorsunuz.Saç açma işleminin dakikasına göre saçlarınızın tonu fark ediyor.İstediğiniz sarının tonunu bilmiyorum ama açma işlemini yaparken boyamadan sonra saçınızı streçle saracağınız için rengini göreceksinizdir.O sebeple dilediğiniz sarıyı elde edebilirsiniz.

      Sil
  67. bişey sorucam benim saçalarım kızıl bal köpügü yapmak istiyorum sence nasıl olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç bir fikrim yok çünkü ben hiç bal köpüğü kullanmadım :S ayrıca sen nasıl olur demişsinde ben senin yüzünü görmeden buna karar veremem bence ailene ve dostlarına sormalısın.

      Sil
  68. Merhaba..paylasimlarinizi okudum benm saclarim bakirdi yaklasik 1ay once kuafore gttm platin istedim fakat sari oldu platin olmadi..dipler cikti sizin tavsiyenize uyup
    platine cevirmek istiyorum.acici ve rofleyi karistirmak rengini daha koyu yapmazmi?
    once acip daha snra ustune platin renk boyasam olrmu .diplerimde cikti nasil bir islem uygulamaliyim.yardimci olursaniz sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar şuan saçlarınızın sağlığı ne durumda önce ona bir açıklık getirirseniz sevinirim.Çünkü bir daha yapacağınız işlemde önce açma işleminde çok zarar gördüyse kırılma,kopma,esneme ve yanma olacaktır.Açıcı ve röfle seti neden daha koyu yapsınki adı üstünde birinin zaten açıcı diğeride açıcının yaptığı çiğiliği kapamak için.

      Sil
  69. sari sevdalisi2 Temmuz 2012 18:29

    Merhaba, benim sacimda platin sarisi uzerine tarcin bakir boyasi var. 5 aydir tarcin bakir ancak platin olan yerler bal kopugu gibi, simdi dipleri de uclar gibi olsun istiyorum yani bal kopugu. Ne renk boya kullanmaliyim. Acil yardiminizi bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ne söylesem yalan olur çünkü hiç balköpüğü kullanmadım oyüzden yanlış yönlendirmek istemem seni:/

      Sil
  70. merhabalar; öncelikle paylaşımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum... benim saçımda kaynak var ve bir haftaki saçımın rengi çok güzel bir sarıydı, dipleri çıktığında sürekli kendim boyuyordum açık sarı renk boya alarak.. fakat istediğim rengi bulamadığım için koyu sarı aldım ve saçlarımın tamamını her zamanki gibi boyadım ama ortaya inanılmaz ve şoka uğradığım bir rrenk çıktı...KÜLLÜ KUMRAL !!! Aradan bir hafta geçti ve şimdi tekrar eski rengine döndürmek için yine kendim boyamak istiyorum fakat tam olarak bilen bir kişiden bilgi almak istedim... Açıcıyı ve boyayı nasıl kullanıcam hangi renk boya almam gerekicek..benim saç rengim platin değildi ama güzel açık bir sarıydı herkes de çok beğeniyodu :( Bana çok acil cvp yazabilirseniz gerçekten mutlu olurum çünkü yarın saçımı boyamak istiyorum ctesi dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilmek için :))) şimdiden tşk ediyorum iyi geceler...

    YanıtlaSil
  71. Merhabalar; öncelikle paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum ve direk sorunuma gelmek istiyorum :) benim saçlarım çok güzel bir sarı tonundaydı ve herkes rengini gerçekten çok beğeniyodu, dipleri çıktığında da kendim boyuyodum zaten, açık sarı rengine. Yine boyama zamanı geldiğinde istediğim renk tonunu bulamadığım için koyu sarı renginde boya aldım (hangi akla hizmet bilmiyorum ) ve saçımın aldığı rengi görünce şok oldum KÜLLÜ KUMRAL!!! o güzelim sarı saçlarımdan eser kalmamıştı... Üstelik 1,5 ay önce saçlarıma kaynak yaptırmıştım ve renkler kendi saçımın rengiyle bire bir uyumluydu... Şimdi sormak istiyorum ; ne kadar açıcıyla ne kadar boyayı karıştırmam gerekecek ve hangi renk boya almam gerekiyor...bu arada saçların boyu belimin bir karış üzerinde, bu durumda kaçar kutu almam lazım acil bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü sabah boyamayı düşünüyorum malum ctesi rehetlıkla dışarı çıkabilmek için :))) Bu arada platin rengi değildi saçlarım ama güzel bir tonda açık sarıydı... Şimdiden tşk ediyorum ve iyi geceler diliyorum

    YanıtlaSil
  72. merbalar yazınızı okudum güzel bilgiler vermişsiniz ve güzel yardımcı olmuşsunuz arkdşlara bana da yardımcı olmanız dileğiyle.. ben mart ayında saçlarımı koyu kahve yapmıştım baktım siyah gibi oldu sonra siyh aldım boyadım. şimdi saçlarımın dipleri (rahatlıkla 5 sn) açık kumral sanki boya vurmuşum açmak istemişimde açılmamış gibi duruyo. ben de kolestonun yoğun açıcısını alıp yapsam siyahı ne kdr açabilir açsa nasıl durabilir koleston yoğun açıcıyı yaptıktan sonra arksına istediğimz boyayı vursak olur mu? açıcıyı diplerine vurmycm zaten

    YanıtlaSil
  73. öncelikle merhabalar :) saçımı 5 ay önce röfle yaptırdım ama bant şeklinde. saçımı açık doğal sarı yapmak istiyorum. kuaförler yapamazsn dediler bnde hırs yaptım yaparım diye :) bana şunu önerdiler ; koleston yoğun renk açıcısını saçına uygula. yıkayıp duruladıktan sonra açık doğal sarıya boyadığın zaman istediğin renk olucak dediler. bende kararsız kaldım :( ne yapmalıyım biliyorum acil yardım edin lütfeen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim sacım koyu kumrala yakındı acmak için iki paket bildiğimiz acıcı aldm birde loreal in kumralını aldım ilk önce açıcı ile açtm sonra boyadım üstü sogan kabugunda biraz açık bir renk alt kısımları biraz daha koyusu oldu ben biraz daha sarıya yakın bir renk istiyorum.nasıl yapıcağımı bilmiyorum.yogun renk açıcıyla açsam düzalirmi nasıl uygulıcam ilk önce altların açılması için uçlaramı sürmem gerekli lutfen yardımcı olun

      Sil
  74. saçlarım platin sarısı dipleriminde cok acık sarı aslındadoğal cok sarı olmasını istedimönceloreal 10 ile boyadım fark etmedi lorealcok acık dogalsarı ile boyadım yine değişmedi kozmetikdekibayan palette blond acıcıyı kullan dedi sürdüm su anda yıkadım üstünde 35 40 dk yazıyordu ben 20 dk bekledim korktum sonuç diplerim TURUNCUUUU cok kötü oldu yardım edin ben nasılişe gidicem yarın ne yapmam gerekiyor ben komple uclar gibi sarı beyaz olmasını istedim sadece yardım edin turuncudan nasıl kurtulcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu olan yerlere tekrar açıcı sürmelisin bu sefer 20 dakika daha bekletmen gerekiyor :S
      Ama bunu yapmadan önce disastyle@gmail.com adresine saçlarının fotoğrafını gönderebilir misin?

      Sil
  75. saçlarım platin sarısı dipleriminde cok acık sarı aslındadoğal cok sarı olmasını istedimönceloreal 10 ile boyadım fark etmedi lorealcok acık dogalsarı ile boyadım yine değişmedi kozmetikdekibayan palette blond acıcıyı kullan dedi sürdüm su anda yıkadım üstünde 35 40 dk yazıyordu ben 20 dk bekledim korktum sonuç diplerim TURUNCUUUU cok kötü oldu yardım edin ben nasılişe gidicem yarın ne yapmam gerekiyor ben komple uclar gibi sarı beyaz olmasını istedim sadece yardım edin turuncudan nasıl kurtulcam

    YanıtlaSil
  76. Merhaba,
    Bu konudan belki sıkılmışsınızdır ama :) en iyi cevabı sizin vereceğinizi düşünerek yazıyorum.
    Saçlarımı genellikle kolestonun kumral rengi ile boyuyorum.. Kızıl yapmak istiyorum ama daha önce
    boyadığım zaman tutmamıştı. Bunun için önce renk açıcı kullanıp sonra kızıla boyamam gerekiyor sanırım.
    1. Koleston'un renk açıcısını kullansam , aynı gün tekrar kızıla boyasam olur mu?
    renk açıcı kullandıktan sonra saçı kurutup, sonra boyamam gerekir sanırım değil mi?

    Bu konuda başka bir tavsiyeniz olur mu? Şimdiden çok teşekkürler..

    A.Deniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,kimden detaylı bilgi aldıysanız kesinlikle doğrudur.Ama kumral'dan açmak nasıl olur bilemiyorum tabii biraz bu konuda kararsızım.Ama ondan sonrasında yapmanız gerekenleri evde öneriyorum.Eğer ben açarım çok iyi öğrendim diyorsanız harika.Koleston yoğun açıcıyı saçınızda çok fazla bekletmeyin.Bir gün açıp 3-4 gün sonra boyarsanız en saç dinlenmiş olacaktır.

      Sil
  77. merhaba saçlarımı kuaförde saçlarımı açtırıp sarı tonlarında boyatsam daha sonrasında saçlarımı tekrar açmadan daha açık sarı renk boyayla boyasam daha açık sarı renk bir kaç boyamada elde edebilir miyim saçlarımı tekrar açmam gerekir mi lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  78. Merhabalar ben yıllardır saçımı platine boyatan orta yaşlı bir bayanım ancak kuaförlere para vermekten, yanlış kuaförler yüzünden saçımın yıpranmasından bıktım. Bunun üzerine araştırmaya başlayıp Koleston yoğun renk açıcı ile Garnier 111 numaralı ekstra açıcı krem boya aldım. Saç diplerim siyah ve bir parmağa yakın uzadılar. Sizin bloğunuzda benim düşünceme yakın bilgiler görünce çok mutlu oldum. Bu iş için bana yardımcı olur musunuz? Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  79. Merhabalar ben yıllardır saçımı platine boyatan orta yaşlı bir bayanım ancak kuaförlere para vermekten, yanlış kuaförler yüzünden saçımın yıpranmasından bıktım. Bunun üzerine araştırmaya başlayıp Koleston yoğun renk açıcı ile Garnier 111 numaralı ekstra açıcı krem boya aldım. Saç diplerim siyah ve bir parmağa yakın uzadılar. Sizin bloğunuzda benim düşünceme yakın bilgiler görünce çok mutlu oldum. Bu iş için bana yardımcı olur musunuz? Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar garnier konusunda pek bilgiye sahip değilim fakat koleston yoğun açıcı kullandığınızda platin rengi elde edebiliyorsunuz.Ben platin saçlı iken hiç bir zaman dip boyam için kuaföre gitmedim.ya sadece koleston yoğun açıcıyla açtım ya da içine evde röfle seti varsa röfle seti karıştırdım ya da koleston çok çok açık doğal sarı kattım.Saçlarınız platin ise hiç bir sorun olmayacaktır bu yöntemle boyamalarınızda facebook hesabımda bir çok takipçim vardır dilerseniz onların yorumları duruyorsa onlarıda okuyabilirsiniz

      Sil
  80. Merhaba yazılanları okuyunca hemen bir umut ben de yazmak istedim sorunumu ,bende yıllardır platin kullananlardanım saçlarım aşırı yıprandığıiçin 6aydırdinlendirmeye aldım vedoğal olarak diplerim çok uzadı kuaföre gidip 3ay önce dip kıldırma işlemi yaptım şua kendi saçımdiptençıkmış durumda vesaçımda3 renk var kuaföre gitmekten korkar oldum saçlarım yanacak diye:((( herseferinde aynı sonuç hiç tam istediğim gibi olmadı babane yapmamı önerirsiniz dip te2renk olduğu için nasıl bir işlem yapmalıyım lütfen yardımlarınız bekliyorum teşekkürler...:)))

    YanıtlaSil
  81. Merhabalar herkese bilgim yettiğince bir yanıt vermeye çalışıyorum sizede yardımım dokunur umarım.Şimdi dip kıldırma işlemi ne bende ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi kimseden duymadım.Öncelikle bu işlemi anlatırsanız mutlu olurum.Ayrıca bahsettiğiniz şey dip kıldırma olabilir mi? Eğer cevabınız evet ise yapmanız gereken tek şey doğal saç renginize uygun bir boya ile boyayın.1-2 ay böyle devam ettikten sonra evde saçlarınızı açabilirsiniz.Fakat saçınızı açarken tek renk ve kızıllık,turunculuk olmaması gerekiyor.Yazdığım bu yöntem doğal saç ve orta koyuluktaki saç renkleri için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış yazmışım dip kırdırma dip boya yani diplerim çıkınca röfle yerine dip boya yapıp dip rengimi açmıştı kuaför şimdi tekrar diplerim çıktı ve 3renk oldu saçım.kuaför de açıcı ile dipleri açtığı için yıkama koltuğunda yapılan işlemden bahsediyorum komple saça sürüldüğüiçin saçım çok zarar görmüştü ben de o zaman kuaföre sorup sanırım vital'in 8.00 nosuna boyamıştım .şimdi de diplerimi bir renge boyayın sonrasın da sizin dediğiniz yöntemle açsam olur mu ?çok soru sordum sanıım kusura bakmayın fotosunu çekip koysam daha iyi olur aslında nasıl ekleyebilirim foto:)))

      Sil
    2. Yanlış yazmışım kusura bakmayın dip röfle yerine kuaförüm dip boya ile saçımın rengini kırıyordu bu işlemi de açıcı ile yaptığından ( yıkama koltuğunda yapılan işlem)ve tüm saça uyguladığından saçlarımın uçları yanıyordu .bu nedenle kuaförüme de sorarak sanırım vital'in 8.00 no'su ile diplerimiz boyamıştım .Acaba yine öyle yapıp üzerine de sizin yönteminizi uygulasam istediğim sonucu elde edermiyim (8.00ile diplerimi boyadığım zaman kahve tonların da oluyordu saçım)

      Sil
    3. Yanlış yazmışım kusura bakmayın dip röfle yerine kuaförüm dip boya ile saçımın rengini kırıyordu bu işlemi de açıcı ile yaptığından ( yıkama koltuğunda yapılan işlem)ve tüm saça uyguladığından saçlarımın uçları yanıyordu .bu nedenle kuaförüme de sorarak sanırım vital'in 8.00 no'su ile diplerimiz boyamıştım .Acaba yine öyle yapıp üzerine de sizin yönteminizi uygulasam istediğim sonucu elde edermiyim (8.00ile diplerimi boyadığım zaman kahve tonların da oluyordu saçım)

      Sil
    4. Yanlış yazmışım kusura bakmayın dip röfle yerine kuaförüm dip boya ile saçımın rengini kırıyordu bunu da açıcı ile yaptığından(yıkama koltuğunda yapılan işlem)ve tüm saça uyguladığından saç uçlarım sürekli işlem görmüş oluyor ve kopmalar oluyordu bu nedenle kuaförüme de sorarak vital'in sanırım 8.00 No su ile diplerimi boyamıştım ve kahve tonlarında sonuç almıştım şimdi yine aynı boya ile boyasam ve üzerine sizin açma yöntemini uygulasam istediğim sonucu elde edebilirmiyim? Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için YANıTLARKEN BİR sorun oldu sanırım msj bir kaç kere gelebilir bir türlü gönderilmedi yanıt çünkü özür :(( tekrar tşk..

      Sil
  82. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  83. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  84. Merhaba,
    tüm yorumları ve verdiğin akılları görünce bende yazmak istedim.
    Saçlarım röfleli, dipleri boya( yani boya üstü röle) gerçek rengi kestane.
    Kuaföre gidip röfle yapırıyorum mükemmel bir renk olu-yor. Sonra bir kaç yıkama ve dip boya sonrasında turuncu olmaya başlıyor ve hiç biri istediğim sarı saçı yapamadı. Ben açık sarı seviyorum.
    röfle seti ve yoğun açıcıyı karıştırıp rengini açıp hollywood sarısı diye bir boya var onunla boyasam nasıl olur? Röfleli olduğu için tedirginim biraz. Umarım bana da akıl verirsin...
    Şimdiden teşekkürler,

    YanıtlaSil
  85. Yanlış yazmışım kusura bakmayın dip röfle yerine kuaförüm dip boya ile saçımın rengini kırıyordu ve bu işlemi de açıcı ile yaptığından (yıkama koltuğunda yapılan işlem)ve tüm saça uyguladığından saç uçlarım sürekli işlem görmüş oluyor ve kopmalar oluyordu .Bir arakuaförüme sorup vital'in sanırım 8.00 No su ile diplerimi boyadım ve kahve tonlarında sonuç aldım.acaba yine 8 ile boyasam üzerine de sizin açma yöntemini uygulasam istediğim sonucu alırmıyım .çok uzattım sanırım :)) çok teşekkür ederim ilginiz için :))))

    YanıtlaSil
  86. Slm ben size resim gönderip öyle sormak istiyorum face adresnizi göremyrm yazablrmsnz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgecim disastyle@gmail.com'a gönderebilirsin orası daha güncel..

      Sil
  87. Merhaba;şu an benim saçlarımda koleston 6.7 var,diplerimde 3-4 cm kadar kendi rengim olan açık kahve.Sarıya boyatma düşüncem olduğu için dip boyamı yaptırmak istemiyorum ama sizin bu uygulanığınız metodla benim çikolata kahve saçlarım platine döner mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar diplerini boyamazsan 2 farklı renk olur :S ben çikolata kahveden dönmedim doğal rengimden döndüm.Arkadaşımın annesinin saçı 3 renkti onun saçını düzelttik fakat senin saçlarını göremediğim için birşey diyemiyorum.Ayrıca saçların uzunsa kolestonla aynı paraya gelebilir.Ama bu yöntemle kesinlikle saç 3-4 ton açıyor.

      Sil
  88. merhaba ben saçlarımın alt ense kısmını 3-4 gün önce platin yaptırdım.ilk gittiğim kuaför müthiş yaptı beyaza yakın oldu.ilk önce açtı cırtlak bir sarı oldu fakat sonra kül uyguladı ve o cırkın sarı ve cırkın turunculuk gitti. daha sonra daha fazla yaptırmak ıstedım ve baska bır kuafore gıttım. bu kuaför pek açamadı turunculuk kaldı baya bi ten rengi ucuk pembe gibi oldu saçım.sacımın yarısı dogal sac,yarısı boya. daha onceden sarı yapıp sonrasındada krengı yapmıstım.zamanlada uzadıkca dılerım cıktıkca dıplerını ellemedım hıc sadece uclarını acıldıkca dıbının rengıne boyattım. sanırım bu nedenle sac uclarımda hafıf pembelık kalıyor. bunu kendim halledebilir miyim? önerdiğin yöntemle açabilir miyim? cunku kuaför yapamıyıcak belli

    YanıtlaSil
  89. Yorumlarinizi okudum ve denemek istiyorum lakin saçlarım karamel acici kullanirsam turuncu olur mu önce karameli mi kapatmak gerek

    YanıtlaSil
  90. Yorumlarinizi okudum ve denemek. İstiyorum lakin saçlarım karamel acici kullanirsam turuncu olur mu önce karameli mi kapatmak gerek koyu bir renkle

    YanıtlaSil
  91. Merhabalarr yazınızı okudum da yazdıklarınız çok hosuma gitti benimde saçlarım siyah sadece biraz aktı ve ben saç rengimi açmak istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil

Haddini aşan kimseler yüzünden adsız yorumlara izin vermiyorum.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe