30 Kasım 2011 Çarşamba

İşte Süperstar'ın Vitrinine Giden Adres!



Müziği ile olduğu kadar giyim tarzıyla da herkesi kendine hayran bırakan Süperstar Ajda Pekkan, Twist için hazırladığı yepyeni 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren alışveriş sitesi 1V1Y.COM, bu kez Ajda Pekkan for Twist Sonbahar / Kış Koleksiyonu’nu internette moda severlerle buluşturan tek adres olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

1V1Y.COM, sadece Ajda Pekkan for Twist koleksiyonu ile değil, Koton, Hotiç, Derimod, Twist, Saat&Saat, Tekin Acar, Kiğılı, İpekyol, Desa, Diesel, Converse ve daha birçok ünlü markanın sezon ürünlerindeki cazip avantajlarıyla da öne çıkıyor. Ayrıca Türkiye’nin önde gelen stil editörlerince hazırlanmış, moda tutkunları için benzersiz bir rehber niteliğinde olan online dergiye de mag.1v1y.com’dan ulaşabilir, beğendiğiniz ürünleri tek bir tıkla satın alabilirsiniz.

Sınırlı sayıda üretilen Ajda Pekkan for Twist koleksiyonunun parçaları, bir öncekinden de çabuk tükeneceğe benziyor. Bu yüzden, fazla vakit kaybetmeden 1V1Y.COM’u ziyaret etmenizi öneririz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.



25 Kasım 2011 Cuma

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!




Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.

Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com‘da binlerce giyim ve aksesuar ürünleri bulunuyor. Artık modayı takip ederken aynı zamanda Yeniçarşım.com’u da takip etmemiz gerekecek çünkü ayakkabıdan çantaya, giyimden aksesuara kadar en güzel moda ürünleri Yeniçarşım.com’da.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Kasım 2011 Salı

Erkekler İçin Oje




Yanlış duymadınız :)
Oje kullanan birçok erkek yıldız Johnny Depp, rock yıldızı Dave Nevarro, futbolcu David Beckham ve hatta Prens Harry ile başlayan trendin sonrasında erkekler için ojenin de piyasa sürülmesi beklenen bir gelişmeydi aslında..


'Evolution Man' adlı bakım ürenleri üreticisinden Marco Berardini ojelerin gri, bordo ve bakır rengi gibi renklerde olduğunu ve popülerliklerinin gün geçtikçe artacağını söylüyor.


Ojelerin erkeklerin güç ve başarısının bir kanıtı olduğunu öne süren Berardini, kullanılan ojelerin ruh haline göre de değişebileceğini anlatıyor.


Benim için çok gerekli bir araç olmadığını söylemeyi isterim!
Erkekler için oje saçmalıktan başka birşey değil,ben erkeklerin ''bugün ne giysem,bana herşey yakışır'' programlarını izlemelerine bile karşıyken oje sürmenin ne denli gereksiz olduğunu anlatmama gerek yok sanırım!


Ya sizin bu konuda düşünceleriniz neler?
Benim erkeğim ojede sürsün o benim erkeğim mi? , O ojeli tırnaklarıyla 2 metre dahi olsun yaklaşamaz mı? diyorsunuz :)





Sevgilimle aynı ojeyi kullandığımı düşünüyorumda kabus gibi!!
Gerçi benim sevgilim asla ama asla bu nonoşlar gibi olmaz!
Sonuç olarak tam bir taşfırın erkeği Allah'm ne mutlu bana! :)

Sevgilisi oje süren kızın dramı;

Hatta birazcık hayal kuralım hadi!
Erkek : -Aşkım siyah oje sende mi?Bulamıyorumda!
Kız : +Sevgilim komidinin üzerine koymuştum.
Erkek : -Orada yok ama aşkitooom.
Kız : - iç ses : lanet olsun lan!bu bildiğin yaşarken kabir azabı!
dış ses :Cehennemin dibinde aşkım cehennemin dibinde!
Erkek : - Aşkitomm ne dedin!
Kız : Sktr git  dedim lan sktr git!
Sevgilim misin,kız arkadaşım mı bilemedim!

:)



Bunlarda ojeli ünlülerimiz;







Hediye Çekilişi Kazananları





KAZANLAR

karesayfa@gmail.com
emineklc@gmail.com
makyajsever@gmail.com

Bana en kısa zamanda ulaşır mısınız?
Tebrikler  Ballüşler



recent posts

Bumerang - Yazarkafe