15 Aralık 2014 Pazartesi

Mucizevi Neem İçerikli Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli


Merhaba bu yazımda hepimizin ürünlerini severek kullandığı Garnier markasının yeni ürünü olan Garnier Saf&Temiz NEEM arındırıcı temizleme jelinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle hep birlikte ürün içeriğine bir göz atalım;



Ürün içeriğinde doğal neem yaprağı ve çay özleri var.Neem ve çay ağaçlarının yaprakları, duru ve saf güzelliği ile kadınların imrendiği Hintli kadınların tercihi olarak biliniyor. Doğallığın gücünden yararlanmaya devam eden Hintlilerin ''köy eczanesi'' olarak adlandırdığı Neem ağacı; sivilcelere karşı savaştığı için Hindistan'ın olağanüstü güzellik bitkisi olarak öne çıkıyor. Ayrıca Neem yaprakları kuruyan cildi yatıştırıp cildin nem ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı oluyor. Hindistan'ın yüzyıllardır mucizevi bitkileri olarak bilinen Neem ve Çay ağaçları, Garnier'in üstün laboratuar teknolojisi ile geliştirilen formülüyle birleşiyor ve doğal güzelliğin en çarpıcı halini sunuyor.

Neem bitkisini tanıyıp ürünün içeriği hakkında bilgi sahibi olduktan sonra gelelim benim ürün hakkındaki düşüncelerime;





Benim kullandığım jel formundaki temizleyicilerin genellikle ambalajının içinden ürünün rengi dokusu belli olur. Fakat bu ürünün ambalajından içi gözükmüyor. Ürünün içinde de koruma bandı olduğu için neye benzediği tamamen sürpriz. Ürün yeşilin çok tatlı bir tonunda ve dokusu da oldukça güzel ve yumuşak. Kokusu ise oldukça fresh bir bitki kokusu. Bu koku bana doğayı çağrıştırdı :)
Ürünün kullanımına gelirsek ben bir miktar jeli su ile hafifçe ıslatıp köpürterek kullanıyorum. Şunu belirtmeliyim ki az miktarda bir ürün oldukça köpürüyor. Bu tarz ürünlerin sabah akşam kullanıldığında daha etkili olduğunu düşünüyorum. Sabun cildi kuruttuğu için ben sabahları kalktığımda ve akşamda yatmadan önce yüzümü yıkarken bu temizleme jelini kullanıyorum. Cildin derinlemesine temizlendiğini, canlı bir görünüm kazandığını ve o temizlik hissini sonuna kadar hissedebiliyorsunuz. Ürünü kullandıktan sonra cildimi kesinlikle kurutmadı aksine bence nem kazanmasına yardımcı oldu. Cildimde bıraktığı ferahlık hissinini de çok sevdim. Şu sıralar yüzümde sivilceler var ve sivilceler üzerindeki etkisini de gözlemleme fırsatım oldu. Bu jelle yüzümü yıkadıktan sonra sivilcelerim sakinleşti diyebilirim. Kısacası ben bu ürünü çok sevdim. Diğer kullandığım Garnier cilt bakım ürünlerim gibi bu jeli de kesinlikle bittikçe tekrar tekrar alacağım. Üstelik fiyatının ulaşılabilir olması da büyük artı.
İçerik: http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com.tr/
Bir boomads advertorial içeriğidir.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe