17 Kasım 2013 Pazar

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe

Her cilt tipinin sağlıklı ve güzel görünebilmesi için en temel ihtiyacıdır nem. Sadece kuru cilt tipine sahip kişilerin değil, yağlı, karma ciltlerin de nem dengesini sağlayan ürünler kullanması gerekir.
Benim cildim karma, T bölgesinde parlama sorunları yaşarken yanaklarımda aşırı kuruluk sorunları yaşıyorum. Özellikle kış aylarında bol bol nem veren ürünlere ihtiyacım oluyor ancak bu ürünlerin cildimde yağlanma parlama yapmalarını istemiyorum.

Yeni denediğim Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında! Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Garnier’den  Nem Dengesi, nemlendiricinin bir adım ötesi…

Yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken; bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı oluyor.


Karma ve yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen “matlaştırıcı sorbe” dokusu cildinizin gün boyu parlamaya karşı savaşmasını sağlarken cilt renginizi eşitliyor ve pürüzsüzleştiriyor.

Hafif Sorbe dokusu yağ içermiyor, hızlı emilyor.

Cildinize gün boyu süren bir tazelik sağlıyor.

Sabah akşam temizlediğiniz yüzünüze uyguluyorsunuz.

Rengi kokusu gerçekten çok hoş. Ürünü cildinize uyguladıktan çok kısa bir süre sonra emiliyor ve kadifemsi bir his bırakıyor. Yağlı yapış yapış bir histen eser olmuyor.

Satış fiyatı: 14,99TL

Garnier Nem Dengesi serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor.

Serinin diğer ürünleri:
- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel
- Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon



Bir bumads advertorial içeriğidir.

1 Kasım 2013 Cuma

Yağmur Modası

Tchibo her hafta yenilenen temaları, modayı kaliteyle bütünleştiren ürünleri ve lezzetli kahveleriyle sevdiğimiz markalardan biri.


Bir Tchibo mağazasına girdiğinizde sizi karşılayan harika bir kahve kokusu duyuyorsunuz. Ürünlere bakmak için sabırsızlansanız bile kahve standının önünden güç bela ayrılıyor ve ürünlere doğru yöneliyorsunuz. Ürünlerin hemen hemen hepsi keyifli renklerde ve tarz ürünler. Üstelik hepsi birbirinden kaliteli ve dayanıklı. Tchibo ürünlerinin kalitesi, alanında uzman kişiler tarafından çok sıkı ve acımasız testlerden geçiyor ve sadece testi geçebilenler satışa sunuluyor.


Gelelim Tchibo’nun bu haftaki temasına; Yağmur Zamanı. Evde battaniye altında bir fincan kahveyle camdan yağmuru izlemek çok zevkli, evet. Ama yağmurda dışarı çıkma özgürlüğü bambaşka bir zevk. Su ve kir geçirmeyen doğayla dost Ecorepel ürünler, su ve kir tutmayan BIONIC FINISH ECO malzemeden kumaşlarla yağmur çamur demeden sokağa çıkmaya hazırsınız!


Yağmur Zamanı temasındaki tüm ürünler birbirinden güzel ama yağmur kıyafetlerinde şıklığından ödün vermeyenlerdenseniz içinizi açacak ve cam önünde “Yağmur yağsa da yağmurluk giysem!” diyerek beklemenize sebep olacak onlarca ürünü bu temada bulabilirsiniz.


Yağmur Kıyafetleri denince akla ilk gelen yağmurluk oluyor tabii. Bele hafif oturan, kırmızı ve lacivert renk seçenekleriyle şık bir yağmurluk arıyorsanız, buldunuz bile! Yağmurluk, çizmesi olmadan bir hiç. Uzun fermuarlı, siyah bir Yağmur Çizmesiyle de kombinasyonunuzu tamamlarsanız, yağmurlu sokaklar birer podyum, siz bir model olup çıktınız demektir.


Yağmur Zamanı temasında bunlardan başka birçok ürün daha bulunuyor. Daha ayrıntılı incelemek için Tchibo.com.tr’ye tıklayıp, keşfe başlayabilirsiniz. Aynı zamanda 444 28 26 numaralı Telefonla Sipariş Hattı’ndan da alışveriş yapabilirsiniz. Şöyle keyifli bir alışveriş yapıp, sonrasında da kahveyle yorgunluk atmak isteyenleri, çalışanlarının yüzünden gülümseme eksik olmayan Tchibo mağazalarına davet ediyor ve ekliyorum yeni temalardan herkesten önce haberdar olmak için Tchibo Facebook (https://www.facebook.com/tchiboturkiye) sayfasını beğenebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Emotion Love Parfüm



Allah canımı almasın benim!
Şimdi diğer post'a yazı yazarken fark ettim hangi kafayı yaşıyorsam disastyle yazmışım fotoğraflara teee allam ya!
Bu ara leyla modundayım!İnsanlar sinirimi bozuyorlar deli ediyorlar,riyakarlık yapıp onursuzca davranıyorlar bu yüzden sinirliydim post yazarken görüntü kirliliğinden kusura bakmayın.
Eski adresimin linki bu arada kanı bozuğun biri alınca adresimi değiştirmek zorunda kaldım!

Şu alışverişimde(link'e tıkladığınızda farklı bir sekmede açılır) almıştım.
Bu parfümü alma sebebim ise bu kokunun birebir olması fark yok denecek kadar az tabi ki içerik olarak diğer parfümümün kutusunu attığım için bakamıyorum ama koku olarak birebir aynı ha kalıcılık olarak Chloe Love tabiki başarılı..

Chloe Love parfümünü beğenip o kadar para vermem diyenler için ideal bir ürün olmuş bence.
En son Gratis alışverişimde sende ne çok alışveriş yapıyorsun hangisi ne bilelim diyenler linke tıklasın litfen,oje reyonundayım bu arada reyonlar yer değişmiş max factor standı essence olmuş neyse yanımda birisi bana kafasını doğru uzatıp uzatıp duruyor bunun sebebini ojelere ve yanımdaki standa baktığını düşünerek kafamı geri çevirdim aradan kısa bir zaman sonra ojelere dalmışken,hanımefendi pardon size birşey sorabilir miyim?dedi ve parfümümün ismini sordu:) Ben gene mutluluktan havalara uçuyorum o an..Diyeceğim şu ki Chloe Love'da da aynı olay oldu bunda da oluyor bunun sebebi ise bembeyaz kireç gibi tenim olması sanırım bir de cildimle baya uyum sağladı bu koku hakikaten bu olayı çok seviyorum!Birde soft,ferah ve temiz kokmak herkesi cazip ediyor.Bu arada diğer postumda yazdım mı bilmiyorum ama iyi parfüm sahibine kokmazmış :) Bu olayı daha önceden erkek arkadaşımın parfüm alıyorum kokmuyor ya millet açık parfüm alıyor yine kokuyor diye yakarışlarındayken söylemiştim adam bu sefer senin Zara'dan aldığın parfüm banada kokmuyor dediğimde demişti  :) Eee ne olacak Adam işi biliyor! Ne diyince mutlu edeceğini biliyor neyse hemen konumuza tekrar dönüyorum.
İşin özü Chloe Love'ın dupe ürünü Emotion Love'dır!

Gratis'te ki fiyatı 20tlydi yanlış hatırlamıyorsam ben indirimde almıştım ayrıca Çağdaş market her yerde var mı bilmiyorum ama set halinde 23 tl. Tabi ki bu market sadece Ankara ve Eskişehirde var :( Ama sizde farklı marketlere bakabilirsiniz uygun fiyata elbette vardır.

Bu arada unutmadan söylemeliyim ki parfümün altında üretim tarihi yazıyor.:
Benim ürün 9.2013'de üretilmiş neredeyse elimde doğmuş bebiş ^^

Kokunun detayları hakkında çok bilgi vermedim diğer Chloe Love postuna bakıp detayları okuyabilirsiniz.






The Balm Tima Balm Makyaj Bazı


Tİme Balm Makyaj bazını,aldığım günden beri severek kullanıyorum.
The Balm serisinin neredeyse çoğu ürününe sahibim ve hepsini severek kullanıyorum.

Bu ve diğer the balm ürünlerinde olduğu gibi paraben içeriği yok ama bu üründe silikon mevcut.
Çoğu makyaj bazında silikon mevcut ve kullandığınız ürünlerin kalıcılığı açısından silikon içermesi gerekiyor.
 Kıvamı azıcık jel,azıcık vazelin gibi sürdükten sonra ciltte kadifemsi bir yumuşaklık bırakıyor.
İnci,fındık büyüklüğünde sıktığınızda cildinize tamamen yetiyor.Minicik ucu sayesinde ürünü fazla sıktım sıkacağım korkusu olmuyor.
Ben çoğunlukla bu ürünle kullandım bir kaç kerede bu ürünle kullandım.
Tabi ki makyaj bazı kullanıp kullanmadığımın arasında çok fark ediyor kalıcılık oldukça iyi buda yetmiyor cildimin belli bir bölgesinde alerji ilacımın yan etkilerinden dolayı cildimde gözeneklerim açık bu ürünü kullandıktan sonra cildimin pürüzsüz olduğunu hissedebiliyorum.
İlk başta gratis'te çalışırken kokusunun garip olduğunu düşünüyordum fakat alıp kullandıktan sonra kokusu pek rahatsız etmedi doğrusu.

Tima Balm Makyaj bazı, Gratislerde satılıyor indirimsiz fiyatı 32tl ve ben sabırsızlık edip çoğu ürünü indirim olmadan aldım. İndirimli fiyatıyla tadından yenmiyeceğinden eminiim=)
Dip Not:Sivilce şikayetim olmadı haftada en az 2 kere kullanıyorum bu ara..






Gratis Alışverişim Vol.98587575 :)


Bu ara leylaaa modunda olduğum için eski blog adresimi yazmışım.
O sebeple fotoğrafta ki yazı bu durumda!
Geçen bir takipçimle email yoluyla sohbet ediyoruz.
Nasıl sinir olmuşsa ; nedir bu alışveriş postları yahu ardarda hem imrendiriyorsun hemde bunları niye anlatmıyorsun bize! diye çılgın yakarışlarda bulundu.
Kesinlikle haklı bu konuda dizi,film izlemekten pc'de blog'a giremez oldum ^^
Bu sefer bu güzelliklerle karşınızdayım gene bir banka işim sağolsun beni Tunalı yollarına düşürdü.
İşin kötü yanı  standların çoğu bomboş alışveriş yapma isteği falan kalmadı!
Hergün normalde sevkiyat geliyordu ama şimdi iş değişmiş!
Bunun nedenini bilmiyorum tabi ki artık gratis'te çalışmıyorum ya..
Neyse gelelim aldıklarıma;

*The Balm Hot Mama Allık neredeyse 3-4 aydır The Balm Stand'ında karşılaşmadım desem yalan söylemiş olmam sanırım!
*Alix avien oje
*Flormar Revolution perfect lipstick
*Pastel Oje New Fall Colors 2013

Pastel ojelerin en ilginç yanı oje standında sadece 4 adet renk mevcuttu.
Ve ben sadece 3 renk almışım kalan bir renk aynı hemen abimin arkadaşının ablası olan komşumuza şutlandı bile^^

recent posts

Bumerang - Yazarkafe