22 Nisan 2013 Pazartesi

Natura Therapy Canlandırıcı Saç Bakım Yağı



Hello Bıdılar!
Kaybolmuştum gene ama yeniden karşısınızdayım.En azından her gün bir yazıyla sizin yanınızda olacağım.
Bütün makyaj malzemelerimi kullandığım herşeyi sırayla yazacağım.
Arkadaşım bugün gene isyan etti yaz şu bloga yazı diye.
Bende günler önce yazacaktım ama gece tembellikten vazgeçtim.Hep bu tembellikten kaybediyorum zaten.

Neyse şu alışverişimde Adnan Akat ürünlerini toplamıştım.Bir kaç ürün hariç tabi ki.
İlk ayıla bayıla kullandığım saç bakım yağından bahsediyim dedim.
 3üncü kutuyu alalı aylar olmuş ancak şimdi yazıyorum düşünün bu ürünle hatta bu firma ile tanışalı bir seneden fazla zaman oluyor nasıl tembelsem şimdi yazıyorum.Birde platin sarısı saçlarımı mahvetmeden önce fazlasıyla sağlıklılardı sadece saç serumu yetiyordu saç bakımıma.Sonra boyamalar yüzünden saçlarım her boyamada(koyu renkte bile) saçlarım uçlarından kırılıyor yanıyordu.
O günden sonra bir bakıma ihtiyacım olduğundan acilen kullanmaya başladım.
Öncelikle bu harika ürün'ü saç boyanızın içine karıştırabilirsiniz.Yalnız bir çay kaşığından fazla olmamak şartı yoksa saç boyasının formulunu bozuluyor.Bütün saç boyamalarımın vazgeçilmez ürünüdür kendisi.Boyanın içerisine karıştırdığımdan beri saç uçları zarar görmüyor.

Uygulamayı 1 seneden fazla süredir kullanıyorum.Bu zamana kadarda bir çok sarımsaklı şampuan kullandım ama şuanki kullandığım şampuan kadar iyisini görmedim.Yakında onunda yazısı gelecek.Bu uygulama sonrasında bende ki değişimler saçım uzadı,saçlarım gürleşti ve teli kalınlaştı ince telliyim normalde.Saç uçlarımda ki dökülmeler ve kırılmalar en aza indi.Saçımın uzamasında kesinlikle artı yönde etkisini gördüm.Başta'da söylediğim gibi her boyamada koyu renge boyasam bile benim alt tonlarda platin sarısı olduğu için yanma oluyordu.Şuan saçlarım eskisinden gayet sağlıklı.Bu ürün sayesinde saçlarımda çoğaldı diyebilirim.Minik minik saçlar çıktı her bir yandan normalde perçemimden ufak tefek saçlar tek tük çıkmazdı şimdi yeni çıkan saçlar var :) Bunun sebebi ise çam terebenti içeriyor olması. Ayrıca saçlarım pırasa saç diye tabir edilen saç tipi olmasına rağmen hacim kazandı.Vaad ettiği bütün herşeyi ben gayet uygun fiyata aldığım bu ürün sayesinde ulaştım.Ben Adnan Akat'ın Ankara Bayiisinden aldım.
Bu arada unutmadan eklemeliyim ki bu ürün %100 organik bir üründür.Demet Akalın'ın kullandığı saç bakım yağı vardı bir ara takip edenler bilir paylaşmıştım.O karışımın içindeki yağlarda bunda da mevcut.

Kullanım ŞeklimKuru saçlarımın önce diplerine sonrada bütün saçlarıma püskürtüp yediriyorum hatta her yer eşit oranda olması için saçımı tarıyarak uyguluyorum.Sonrada streçle hava almayacak şekilde sarıp yıkama öncesinde sıcak fön tutuyorum.Sonrasında sarımsaklı şampuanla yıkayıp.Ossion saç bakım maskesiyle beş dakika kadar bekletip duruluyorum hem hacimlenen saçlarım yumuşacık oluyor.Kurutma işlemini yaparkende saç serumumu uyguluyorum.

Dip Not:Annem temiz ve nemli saçlarına sürmüş saç serum sanıp :) saçlarımı kuruladım gayet saç serumu gibiydi dedi.Bende deneyeceğim en kısa zamanda.

Saç büyümesini ve gelişmesini sağlayan Natura Therapy saç bakım yağı,kepeklenme,pullanma ve kaşınmayı durdurarak kuru,yıpranmış ve hasar görmüş olan saçlarınızı canlandırır ve yeniden yapılandırır.Botanik yağların, A,D ve E vitaminlerinin ve saf bitkisel özlerin özel bir harmanıdır.Saç derisini ve saç tellerini besleyerek hasar görmüş saçı güçlendirir ve onanır.Natura Therapy Saç Bakım yağı hafiftir.Boyalı ve yıpranmış saçlar dahil tüm saç tiplerinde kullanıma uygundur.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli:
Doğrudan saça ve saç diplerine masaj yaparak uygulayınız.Uygulandıktan sonra saça bone takarak 15-30 dakika kadar bekletiniz.Daha sonra durulayınız.Sıklıkla kullanmakta bir zarar yoktur.

Yağ İçeriği:
A,D ve E vitamini hariç 13 yağ içeriyor.
Ayçicek Yağı,Zeytin Yağı,Susam Yağı,Badem Yağı,Biberiye Yağı,Sarımsak Yağı,Isırgan Yağı,Terebentin Yağı,Mersin Yağı,Shea Butter Yağı,Kekik Yağı,Mersin Yağı,Ceviz Yağı,Çörekotu Yağı






Bir Sonraki Post
Pastel Ruj


Facebook: www.facebook.com/disastyle

İnstagram: @dilansaylan

Zrrrr!! Rimmel London Kate's Salon Pro Ojeleri



Bir geldim pir geldim!
Şubattan beri bu postu yazmanın hayaliyle yanıp tutuşuyordum :)
Benim fotoğraf ekleme tembelliğim yüzünden gene bugüne kaldı.
Neyse çıkmadan önce haberini veremedim ama şuan yurtdışında satışa sunuldu.Superdrug TR'ye gönderim sağlıyor mu bilmiyorum ama şuan superdrug sitesinde online satışta.
Kate Moss lipstick serisine ayılan bayılan biri olarak oje serisinide çok beğendim.
Çoğu rengide şimdiden gözüme kestirdim bile.
Renkler inanılmaz güzel ve şise dizaynına bayıldım..
Hiç değişmiyeck pembe tonlarda ki oje sevdam'a,uzun zamandır mint yeşilide eklendi şu sıralarda koyu kahve,bordo tonlarında ki ojeler.
Bu seri bir an önce bizimle olmasını diliyorum!
Ben çok sevdim,ya siz??
































16 Nisan 2013 Salı

Mehmet Günsür ve Gülse Birsel LC Waikiki'nin Reklam Yüzü Oldu!

“Türkiye’ye Her Yıl 175 Milyon Kez Yakışıyoruz” sloganıyla yola çıkan LC Waikiki; İlkbahar/Yaz Koleksiyonu reklam filmi için Mehmet Günsür ve Gülse Birsel ile kamera karşısına geçti. Reklam çekimlerindeki rahat tavırlarıyla sete eğlence katan ünlüler, tek başlarına yer alacakları farklı iki reklam filmi ile izleyicilerin karşısına çıktı.


Türkiye moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, İlkbahar/Yaz koleksiyonunun yeni reklam filmi kampanyası ile şimdiden çok konuşulmaya başladı. Filmde, başarılı oyunculuk kariyeriyle dikkatleri çeken yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür ve senarist-oyuncu kimliğiyle milyonları kahkahaya boğan Gülse Birsel yer aldı.


Oynadığı reklam filminde “Aslında her zaman bir çizgin olmalı” diyen Mehmet Günsür, sezonun vazgeçilmezi olan denimler, blazer ceketler ve ekose gömleklerle kamera karşısına geçti. Kendisi için modada anahtar kelimenin pratiklik olduğunu söyleyen Gülse Birsel ise, çizgi, ekose ve puantiye detaylarının ağırlıkta olduğu, baharın renklerini tam anlamıyla yansıtan kıyafetlerin içinde “En önemlisi kendine yakıştırmak” diyor.

Herkese aynı anda hitap ederek Türkiye’ye her yıl 175 milyon kez yakıştığını vurgulayan LC Waikiki, yeni kampanyasında modern, eğlenceli ve enerjik bir konseptle karşınıza çıktı. İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun tanıtıldığı eğlenceli kampanya, televizyon, internet, sosyal medya  ve açık hava uygulamalarıyla da tüketiciler ile buluşmaya devam ediyor.




Bir bumads advertorial içeriğidir.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe