31 Mart 2013 Pazar

Bebek ve anne sağlığını düşünen ürünler Mompery.com'da!

Biliyoruz ki yaşamdaki en değerli varlık olan bebeklerinizin sağlıklı gelişimi, siz anneler için her şeyden önemli. Seçeceğiniz kaliteli bebek ürünleri ile başlıyor yolculuğunuz. Annelik heyecanı sarmaya başladığında soluğu alışverişte alıyorsunuz.


Sıcacık bebek tulumlarından en sağlıklı biberon ve emziklere, çizgi film figürlü bornoz setlerinden, mini mini ayakkabılara kadar aradığınız her şey Mompery.com’da ! Üstelik kısa bir süre için, üye olan annelere 20 TL anında hediye çeki ve ilk 100 TL alışverişte “ekstra” 20 TL indirim kuponu kazanma fırsatınız da var.

Mompery.com üyesi olduğunuz andan itibaren, "Victoria’s Secret, Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi size ve çocuklarınıza önem veren markalardan inanılmaz indirimler kazanabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünleri her sabah 7’de açılan ve 3 günde bir yenilenen butikleriyle Mompery.com, %90’a varan indirimlerle size sunuyor.

Trendyol’da tecrübe kazanan kurucularının, “Ancak başkaları için yaşanan bir hayat, yaşamaya değer bir hayattır” sözünden yola çıkarak sizler için açtığı bu anne ve çocuk ürünleri sitesi sayesinde anneler artık oturduğu yerden alışverişin keyfini sürecek.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Mart 2013 Salı

Sezon Modasını Saçınla Yansıtmaya Hazır Mısın?

Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün. 



Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süredir saç sponsoru olarak ''Saçın Tarzındır'' diyen TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ''Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz'' diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu ile Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında muhteşem bir iş birliğine imza attı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.


''TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU'' ismiyle anılan bu muhteşem görsel şölen 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah’ta moda severlerin beğenisine sunuldu.

Modanın ayrılmaz parçasının saçlar olduğunu çok iyi bilen TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye’de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu!

Tarzın ister klasik, ister ışıltılı, ister yaratıcı olsun http://www.sacintarzin.com/sendeuygula adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını saçlarına yansıtman çok kolay!

Sezon modasını saçlarınla buluşturmak istiyorsan, TONI&GUY’ın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Glamour, Classic ve Creative koleksiyonlarını daha yakından tanıman için detaylar aşağıda;

Casual: Zamanın karmaşasına inat, pratik, hızlı ve doğal bir stil sunuyor. Serideki ''Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey'', ''Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası'' ve ''Esnek Tutuşlu Saç Spreyi'' favorin olacak!

Glamour: Eğlenmeden duramayan, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, gösterişli ve parıltılı bir stil. Serinin ürünlerinden ''Işıltı Verici Köpük'', “Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey'', “Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum'' ve “Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' seni bekliyor.

Classic: Asla modası geçmeyen, zamanın ötesinde bir stilin altın anahtarı. ''Parlaklık Verici Serum”, ''Bukle Belirginleştirici Sprey'', ''Orta Tutuşlu Saç Spreyi'' ile nostaljik ve sofistike saçlara sahip olmak hiç de zor değil!    

Creative: Hayatın sınırlarını zorlayarak yaşayan ve her zaman cesur olanların stili. ''Şekillendirici Krem Jöle'' ve ''Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi'' ile hayal gücünü yansitan saçlar yarat!

Men: Şampuandan saç şekillendiricisine sadece erkeklere özel bir koleksiyonla saçın tarzınla buluşuyor! ''Yoğun Arındırıcı Şampuan'', ''2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi'' ve ruhunu hayatına yansıtan birbirinden değişik stiller için ''Şekillendirici Wax'' ve “Şekillendirici Krem Jöle'' seni bekliyor.

TONI&GUY hakkında daha detaylı bilgi için:

Bir bumads advertorial içeriğidir.

20 Mart 2013 Çarşamba

Pastel İle Bu Bahar Erken Geldi!


Yeni Spring Blush-On allıkla, baharın tüm canlılığı yüzünüzde!



Spring Blush-on allık yumuşak, ipeksi yapısı sayesinde kolayca renk veriyor. Baharın neşesini, yazın enerjisini pembe ve şeftali renkleriyle yüzünüze yansıtıyor.



Önerilen perakende satış fiyatı: 9.90TL’dir.

9 Mart 2013 Cumartesi

PASTEL GLOSS UP

PASTEL GLOSS UP SAYESİNDE ULTRA PARLAK GÖRÜNÜME SAHİP, UZUN SÜRE DAYANIKLI MANİKÜRLER!





Her manikür sonrası kadınların büyük stresi, ojelerinin fazla el yıkama, duş, banyo veya günlük işler nedeniyle çıkması veya matlaşmasıdır. Ancak Pastel Gloss Up sayesinde manikürden hemen sonra çıkan veya matlaşan ojeler tarihe karışıyor. Pastel Gloss Up formülündeki güçlü koruyucu katmanı sayesinde, ojenizin ilk sürüldüğü zamanki parlaklığında ve görünümünde kalmasını sağlar, manikürünüzün bakımlı görünümünün uzun süre korunmasına yardımcı olur.

Önerilen Parekende Satış Fiyatı : 9.35TL

PASTEL SILKY DREAM FOUNDATION’İN 3 EŞSİZ ÖZELLİĞİ İLE MÜKEMMEL GÖRÜNÜN!


YENİ PASTEL SILKY DREAM FOUNDATION’IN 3 EŞSİZ ÖZELLİĞİ İLE MÜKEMMEL GÖRÜNÜN!


Kusursuz bir ten ve makyaj için bulabileceğiniz tüm özellikler bu fondötenden!

Pastel SILKY DREAM FOUNDATION’la makyaj tazelemeye gerek yok! Kapatıcı ve ince sürümlü yapısıyla gün boyu kalıcı bir pürüzsüzlük sağlar.



Ayrıca cildin önemli ihtiyacı olan nemi sağlar. Silky Dream Foundation yüzünüzü kurutmaz, cildinizin nemini sağlıklı bir şekilde koruyarak canlılık kazandırır.



Gün boyu taze görünüm verir ve ince sürümüyle cildinizi doğal bir güzelliğe kavuşturur.

Tavsiye edilen tüketici fiyatı: 17,90TL

Büyüleyici Defilelerin Makyajları, Modanın Vazgeçilmezi Maybelline New York'tan!

Bir Mercedes Benz Fashion Week İstanbul etkinliği daha başladı! Bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, 12-16 Mart tarihleri arasında Antrepo 3’te gerçekleşiyor. Bu moda etkinliğinde tasarımcılar tarafından hazırlanan kıyafetler kadar merak edilen bir diğer şey ise, mankenlere yapılan ilham verici makyajlar... İşte tam da burada Maybelline New York devreye giriyor. Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’daki makyaj ana sponsorluğunu bu yıl Maybelline New York üstleniyor.

Bu görkemli moda etkinliğine siz de katılabilir, defileleri izleyebilirsiniz! Çünkü Maybelline New York, Facebook hayran sayfasında Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’a davetiye dağıtıyor. Tek yapmanız gereken, https://www.facebook.com/maybellinenyturkiye?fref=ts adresine gitmek ve aplikasyondaki sorunun cevabını doğru tahmin etmeye çalışmak... Eğer doğru cevaba en çok yaklaşan ilk 25 kişiden biri olmayı başarırsanız, davetiyeniz hazır :).

Dahası da var... Defileleri izlemenin yanı sıra, sahne arkasına giriş hakkı da kazanabilir, ünlü tasarımcı ve mankenlerin hazırlık aşamasını izleyebilir, Buse Terim ile bizzat tanışabilirsiniz. Hatta Maybelline New York tarafından makyajınız yapılarak bu moda etkinliğine özel olarak hazırlanabilirsiniz. Nasıl mı? Doğru tahmini yapan ilk kişi olarak bu moda şölenine VIP backstage hakkı kazanabilirsiniz. Maybelline New York moda severleri epey sevindirecek gibi gözüküyor.

maybelline-ifw  


Bir bumads advertorial içeriğidir.

4 Mart 2013 Pazartesi

NIVEA'nın yeni ürünü Stress Protect deodorant ile stresli anlarda terlemeye son!

Kadın-erkek demeden hepimiz stresli anlarda çok daha yoğun bir şekilde terleriz. Sabahları işe yetişme telaşı, toplantılar, günlük ev işleri, sınav telaşı derken gün içinde döktüğümüz soğuk terlerin haddi hesabı yoktur.

NIVEA, yeni ürünü Stress Protect deodorant ile bu stresli anlarda bile ekstra koruma sağladığını söylüyor. Bunu da oldukça stresli bir video ile anlatıyor. Şimdiye kadar 5 milyon kez izlenen ve izlenme sayısı giderek artan video, “Havaalanında kanun kaçağı olarak aransanız ne yapardınız?” sorusunu akıllara getiriyor.

Aşağıdaki stres dolu videoda, şakazedelerin nasıl soğuk terler döktüğünü izleyin.

Nivea Stress Protect ile ilgili ürün bilgilerini merak edenler, http://www.nivea.com.tr/Urunler/Deodorant/stress-protect adresinden ürünü inceleyebilirler.


   

Bir bumads advertorial içeriğidir.

2 Mart 2013 Cumartesi

Flormar Pretty Ruj - P317




Ello Bıdılar,pretty serimle ruj postlarıma başlıyoruuum.
Bu habere en çok canım arkadaşım ebru bayılacak.Hatta ona bu postu söylemeyip onun bana yazmasını bekleyeceğim.

Yeni Header'm :)



Hello Ballüşler ben geldim!
Gayet iyiyim!
Ayrıca bundan sonra kendi fotoğraflarımı blogumda yayınlamak istedim.Ve buna header'mdan başladım.
Uzun zaman önce çekmiştim bu fotoğrafı fakat hep kolaj çalışmalarım olduğundan ekliyememiştim.
Fotoğraf hakkında düşünceleriniz ne bilmiyorum ama bu kadar suratsız ve ifadesiz biri değilim.
Çoğu kez niye gülüyorsun yaaa sorularıyla maruz kalınabiliyorum.(sevdiklerim tarafından)
Burda birazcık ifadesiz ve donuk çıkmışım.

Neyse ben bu header'ı beğendim.Sadece yazı dışında paint'le anca bu kadar oluyor.
Malesef hala pc'me kavuşmuş değilim.Hatta yeni bir pc geliyor amcam tarafından alt tarafı bir şarj aleti alıcam aylardır bekliyorum.İlk pc'm amcam tarafından alınmıştı şimdi ikinciside amcam tarafından hediye edilecek :) Babam planlar bile yapmaya başladı eski pcni bana verirsin artık diye yok amcam aldı senin amcan'da sana alsın diyorum sürekliii :) Pc'me kavuşunca adobela düzelteceğim en kısa zamanda..


Sevgilerimle..
Öpüldünüz!!



Dip Not: Seveceğinizi düşündüğüm bir video ekliyorum.6-7 yıl önce dinliyordum sanırım.
Volkan'ı o zamandan beri tanıyorum ve gerçekten bu işi hakkını vererek yapan sanatçılardan birisi.
Ankara doğumlu fakat İstanbul'da yaşıyor.. Yani sizde beğendiyseniz İstanbuldaysanız programları olduğunda dinliyebilirsiniz.Facebook,twitter gibi bilumum zırtıkeyi yıllardır kullandığını biliyorum.


Volkan Mühürcüoğlu - Küçük Kadın(tıkdinle)

recent posts

Bumerang - Yazarkafe