11 Temmuz 2012 Çarşamba

Adnan Akat Kozmetikten Morfose Yeni Saç Bakım Koleksiyonu



Adnan Akat ismini duymayan var mı?
Bundan bir kaç önceki postumda sizlere bahsetmiştim ürünlerini kullanıyorum diye.
Memmun kalmadım desemde yalan olur!Saçlarım keçe hattaa çalı süpürgesi diye tabir ettiğimiz biçimdeydi.
Bu cumartesi bir komşumuz sayesinde her şey değişti.Neyse o hikaye'yi anlatmayacağım çoook çook uzun gerçekten.
Adnan Akat kozmetik sektöründe henüz 5 yıllık bir mazisi var.Fakat bir çok ben kozmetik sektörünün iyisiyim diyen 20-30senemi verdim diyen firmalara taş çıkarır.
Eğer fırsatını bulursanız işinize yarıycak olan ürünleri bir deneyin derim..Niye bu kadar kusursuz olduğunu düşündüğümü anlayacaksınız..

Neyse gelelim Morfose Hair Care Collection'a..
Yakında Tvlerde,dergilerde çokca göreceğiniz bu koleksiyonun yeni yüzü İVANA SERT olacaktır.
Bu seri dünya'da 3 markada koleksiyon olarak çıktı yanlış hatırlamıyorsam.4'üncü marka'da Adnan Akattır.
Bu koleksiyon 7 ayrı seriden oluşmaktadır.Ve her birine ayrı bir post ile sizlere sunacağım.
Kısa kısa aklımda kalanları anlatacak olursam..
*Gençlik iksirleri serisi,ısı kalkanları serisi,enerji depoları,boya muhafızları...

Bay J'nin sunuculuğunu üstlendiği lansman gecesinde İvana Sert'le birlikte Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez'de katıldı.Türkiye’nin birçok ilinden toplamda 200 kuaförün katıldığı davet renkli görüntülere sahne oldu.

Hiç Kusuruma Bakmayın!


İnsanlar nankör derlerdi de inanmazdım!Saç konusundaki bilgilerimle en az 30 kişiye yardım etmişimdir fakat insanlar öyle acımasızlar ki bırakın arkamdan kendi blog facebook sayfamda blog önerisi yapıyorlar!E madem öyle buyrun başka insanlar yardımcı olsun!167 tane yorumdan  acaba kaçı bu postu sonuna kadar okumuştur bilemiyeceğim ama söylemeyede gerek yok ben herkese gerektiğinden fazla ilgi gösterip her sorusunu yanıtlamaya çalıştım.
Madem ben 1 taane mesaj atıp sonra siz bana ulaşamıyorsunuz şimdi temelli cevap vermiyorum!
Hayır sizden bir karşılık beklemeyen insanın arkasını bırakın göstere göstere yaparsanız başka insanların hakkını böyle yersiniz!Zaten öyle olacakki bugüne kadar yardım ettiklerim iletişimi benle koparmadılar!Ben Disa Style facebook hesabımı kapattığım için çoğu bana yazamaz oldu sadece..
Neyse kırgınım,kızgınım daha yolun başındayım belki sizler için ama ben EKİM ayında 2yılımı dolduracağım!Sadece ufak ufak aksaklıklar yüzünden diğerlerine oranla takipçi seviyem çok düşük..Belki fark etmemiş olacaksınızdır ama niceleri var ki takipçi durumu baya tavan yapmış fakat google aramalarında listenin ilk sıralarında bile değiller..
neyse kimsenin hiç birşeyinde gözüm yok ben başkaları gibi kıskanç değilim!
Bu arada bilmenizi isterimki kendini blog Kraliçesi zanneden ego manyağı insanlar gelip blogumda o kadar kişiliksiz olacaklar ki ''ADSIZ'' yorumlar yazabiliyorlar ;)
YAZIK!ÇOK YAZIK!
Yazın anacım yazın demekki o kadar iyi şeyler yapıyorumki size baya dert oluyor!

Neyse sesi soluğu çıkmayan uzaktan takip eden beni yorumlarıyla yalnız bırakmayan seven sevmeyen herkes iyi ki varsınız...



10 Temmuz 2012 Salı

Yeni nesil ruj, Star Lips!







Yeni nesil ruj, Star Lips!



Yeni nesil ruj; Star Lips şimdi güzelliğinize güzellik katıyor. İnce, kremsi yapısıyla kolay sürülen Star Lips, nem tutma özelliği sayesinde de dudaklarınızın hep çekici görünmesini sağlıyor.



İçeriğindeki vitamin B5 ile ise dudaklarınızda yatıştırıcı ve tahriş önleyici etki yapıyor. Star Lips ruj, modern hayatın tüm getirdikleriyle en iyi şekilde başa çıkıyor ve dudaklarınızı tüm imajınızın yıldızı olarak sahneye çıkarıyor.



TAVSİYE EDİLEN TÜKETİCİ FİYATI: 12,50 TL

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Gökkuşağı Tırnaklarım



ouw may gaaad !
Saatlerce uğraştım desem yalan olmaz sanırım bu manikuru yapmak için sonuç olarak bir disastyle kolay yetişmiyor ahah şu dakikalarda morelim birazcık bozuk azıcıkta sinirliyim!
Kusuruma bakmayın lütfen!
Erkek arkadaşımın mesajlarına cevap verirken oje sürüyorum dediğimde 3-4üncü kez hala mı diyordu düşünün artık.Ojeler taze taze olunca azıcık zor oldu gökkuşağımı yaparken.
Ama çoook seviyorum tırnaklarımı sevgilimde beğenmişti.
Neyse hanımlar ben azıcık görünüp kaçıyım dedim tırnaklarımda hatıram olsun :)
 Bu arada ocelerimi hiç bir TR blogunda görmemeniz normal hihih :*
Anlatacak pek birşey yok bu aralar evdeyim..Hiç bir yere çıkmıyorum.
Bu arada sanırım geçen hafta cumartesinden beri evden çıkmadım.Şaka yapmıyorum!
True Blood manyaklığı an be an devam ediyor!Uzun zamandır 4.sezonu izliyememiştim.Site bulamamıştım çıkmadan izliyorum desem yeridir.


Ayrıca gelelim gökkuşağımda kullandığım ojelerime;
Claire's 140 numaralı oje (Mavi)
Flormar 321 numaralı oje (Kırmızı)
Golden Rose 85 (Sarı)
Chissa 249- Pastel 307 (Yeşil)
Flormar 76 (Turuncu)
Alix avien 201 (Lacivert)



5 Temmuz 2012 Perşembe

Yıpranmış Saçlara Elvada!!!




Saçımı uzun zaman önce boyamış (yoğun açıcı) olmama rağmen aradan 7-8 ay geçtiğinde bile hala ilk günkü gibi saçlarım esniyor,dökülüyordu.Saçlarımı tarayamaz hale gelmiştim.
Sonuçta bilirsiniz saç açma işlemi çok kolay bir işlem değildir.Bir bakmışsınız "benim saçlarım güçlüdür dökülmez,yanmaz,kırılmaz" dediğiniz saçlar gün gelir mahvolur.
Bende yanma işlemi olmadı ama çok zarar gördü.Saçlarım zarar gördüğünden beri kesinlikle saçlarımı yıkamak istemiyordum.Artık duş almak bile bana işkenceydi.İnce telli/yağlı saçlara sahibim ve bu sebeple en fazla 2gün yıkamadan kalır saçlarım.Sonuçta terliyoruz ve saçlar 2 gün sonrasında asla şekil almıyor.Aslında saçları 2*3 günde bir yıkamak için çok nedenimiz var.Ama bazıları 1 hafta yıkmadıklarını duyunca şaşırıyorum.Hergün nasıl şekil veriyorlar fön ya da saçlarını düzleştiriyorlar anlamış değilim.

Neyse geleyim saç serumu ve maskeye bu iki harika ürünle tanışalı 2 ay oluyor.
Tanışma yöntemimde zaten şans eseri oldu birazcık.
Öncelikle saç maskesinden başlayacağım.
Ossion saç bakım maskesini pahalı olarak nitelendirdiğimiz kuaförlerin çoğunda bulunmaktadır.
Evde haftada 1 uyguluyorum saç kremi gibi uygulanıyor.Kokusuna zaten diyecek hiç bir şey bulamıyorum.
Saç serumu ise benim için altın değerinde kendisiyle bir kutu bitirdikten sonra ayrı kalınca boyamalardan sonra saçlarımın halini görmeliydiniz.Bu ürünü kullandıktan sonra esneme diye bir şey kalmadı.İnanın kullanmadan öncede çok ön yargılıydım.Aman bumu işime yarıyacak diyordum fakat esneme ve keçe gibi olma sorunu ortadan kalktı.


OSSİON SAÇ BAKIM MASKESİ KURU VE YIPRANMIŞ SACLAR İÇİN
Ossion saç bakım maskesi saçınızı derinlenmesine nemlendirip besleyerek daha güclü ve parlak görünmesi sağlar.Saçınızı dipten uca kadar pürüsüz bir şekilde bir görünüme kavuşur.3 farklı .çeşidi vardır.
*Aşırı yıpranmış saclar için (shea Yağı Özlü)
*Boyalı ve yıpranmış saçlar için(yeni Shea Yağı Özlü)
*Kuru ve yıpranmış saçlar için (Bal ve Shea Yağı Özlü).

Ossion Saç Bakım Maskesi Kullanımı: 
Banyo'da temizlenmiş saçlarınıza diplerinize değdirmeden uçlarına sürüp masaj yaparak 3-5 dakika bekletiyorsunuz.Sonrada bol su ile duruluyorsunuz.Sonra bir bakmışsınız saçlarınız pamuk gibi. :) Bu maskeyi hafta'da bir kez yapıyorsunuz.Hafta'da bir kez kullandığımız için en azından 6 ay kadar kullanabilirsiniz.Tabii saç boyunuzda kullanım süresine göre etkendir.


Gelelim Morfose Saç Serumuna bu nasıl bir üründür inanın aklım almıyor.Saçlarımı eski sağlığına kavuşmasını sağladığı için gerçekten çok memmunum.Fakat belli orandan az kullanınca hiç bir işe yaramıyor:( Ben bazen az kullanıyorum saçlarım tararken kopacakmış gibi oluyor.



Morfose Saç Serumu

Morfose saç serumu ile daha ipeksi ve parlak saçlar.
*Kronik ve istenmeyen saç ucu kırıklarını iyileştirir.
*Saça ipeksi bir görünüm kazandırır.
*Kırıkları anında kapatır.
*Günlük kullanım ile saçlar düzleşir,parlaklık kazanır ve kırıklar önlenir.





Morfose Saç Serumu Kullanımı:
MORFOSE KERATİNLİ saç bakım serumunu avucunuzun içine dökünüz,ellerinizi birbirine sürterek yaydıktan sonra tüm saçınıza,özellikle saç uçlarına yedirerek uygulayınız.Sürdükten sonra saçı yıkamayınız.

Morfose Saç serumunu avcunuzun içine sıkınız,ellerinizi birbirine sürterek yaydıktan sonra tüm saçınıza özellikle saç uçlarınıza iyice yediriyorsunuz.Ürünü sürdükten sonra kesinlikle durulamayınız.Bu ürün nemli ve ıslak saçlar için uygundur..Sonrada saçınızın nasıl kolay ve rahat tarandığına bakın derim.Hatta bu ürünü kullanmayı düşünürseniz ,kullanmadan önce saçınızı sadece şampuanla yıkayıp ıslakken tarayın. Birde bu ürünü kullandıktan sonra saçınızı tarayın en kısa zaman kullandıktan sonra inanın saç dökülmesi bile yaşanmıyor en azından bende durum böyle.Etkilerini hemen farketmenizde ayrı bir ayrıcalıktır bence.Saçlarınız daha kolay açılacak ve taranacaktır.İçindeki keratin özü saçlarınızı kuvvetlendirir ve parlaklık,canlılık verir.Saçınızı dış etkenlerden korur,daha hacimli görünüm sağlar.Bu ürünün bir artısı ise bitkisel olmasıdır.Ürün günlük kullanım için uygundur.

Not:Saç serumunu kullanırken kesinlikle vücudunuzun herhangi bir bölgesine değdirmeyin tüylenme yapabiliyor.Bu sebeple morfose saç serumunu sürmeden önce omzunuza bir havlu örtün derim.Hafif kuruladıktan sonra herhangi bir sorun olmuyor.


*Ürün herhangi bir firma tarafından gönderilmemiştir!5 5 para sayarak aldım ;)
Ayrıca ürünlerin yorumlarını yaparkende ürünleri neredeyse 1,5 ay kullanıp öyle yazdım.
Ürünleri pohpohlamak gibi bir amacımda yok sonuç olarak 2 üründe Profesyonel saç bakımlarında en sık kullanılan ürünlerdir!
Bilginize!



3 Temmuz 2012 Salı

Mint Yeşili Babetim,Mint Yeşili Ojem


(Evden çıkarken telefonda çektiğim için foto net değil!)




Gene aşık oldum!
Yanlış anlaşılmasın ben tam olarak 4yıl 10ay önce sevgilime aşık oldum zaten.
Bu seferki babetlerime! Uzun zamandır uğramadığımı Collezione'a 29.06.2012'de tesadüf eseri Kızılay Avm'de girmiş bulunduk.Yalnız içeri girme sebebimizde kesinlikle benim için alışveriş falan değildi.Birden kendimi bu güzelliklerin yanında buldum,fiyatına bakınca zaten huh dedim.Sevgilicikte görünce beğendi ve alalım dedi..Tabii ogün farklı arayışlar olduğu için ilk girdiğimizde almadan çıktık.Birde ben azıcık aşk sarhoşu,azıcık dertli olduğum için ikinci kez bütün Kızılay'ı tavaf edip tekrar gittik ve Sevgili bu babetleri bana aldı.Şuan bu babetlerin değeri benim için 10 kat daha artmış durumda.Hem rengi,hem sevgilinin alması hemde kendime bile inandıramadığım bir olay yüzünden şimdi bahsedip morelimi bozmak istemiyorum ama azıcık hüzün doluyum.
(edit:bir yıl oldu bir şey olacak diye 2 yada 3 kez giymişimdir :) )

Neyse bu babetcikleri aldıktan sonraki ertesi gün sevgilinin yanına yarım saatliğine gidecekte olsam hemencik ojelerimi tazelemem gerekiyordu.Ayakkabının durumuna ve ojelerimle hangisi olur diye düşünürken claire's 140,rapsodi 338'i buldum elimde.Sonradan uçlarda mavi olunca dedim gel disa renkli french yap :D
Her şey babetleri almam gibi oldu böyle serüven gibi işliyordu.
Sevgilicik beni görünce mutlu oldu tabii bende :/ Beğendirebildik beyefendiye kendimizi ne mutlu bana..
Teşekürler Sevgilim,iyiki varsın!







recent posts

Bumerang - Yazarkafe