24 Nisan 2012 Salı

Yeni Bir Yaşama Başlamanın En İyi Yolları Hürriyet Emlak Gazetesi'nde!






Konu gayrimenkul olduğunda nerden başlayacağınızı bilemiyorsanız, artık tüm sorunlarınızı yanıtlayacak bir kaynağınız var.

Konut projelerinden yatırım fırsatlarına, kentsel dönüşüm planlarından konut kredilerine kadar emlak sektörüyle ilgili bilmek istediğiniz herşey her Pazar yeni Hürriyet Emlak Gazetesi Yeni Bir Yaşamda...

Haftanın son günü, YENİ BİR YAŞAM’ın ilk günü.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Demet Akalın Evlendi




Demet Akalın,Okan Kurt ile dün gece Çırağan Sarayında 50 kişinin katıldığı bir davetle dünya evine girdi.
Okan ve Demet, düğünü önce Venedik’te yapmak istemişler, sonra  damat adayı “Roma’da yapalım” demiş. “Roma mı, Venedik mi?” derken sonunda Çırağan’ın saray kısmında karar kılmışlar.
Demet önce gönlüne göre ihtişamlı bir gelinlik diktirmiş. Eve gelip Okan Kurt'a gösterince “Herhalde bunu giymeyeceksin düğünde.Şöyle dümdüz bir şeyle gel''demiş.
 Eh, ne yapsın Demet’te, “Tamam o zaman hayatım, gider değiştiririm” demiş ve tıpış tıpış gidip kendine Pierre Cardin’in Wedding koleksiyonundan sade bir gelinlik almış
Gelin ayakkabısı  da  avukat'ı tarafından hediye edilmiş.

Bu arada sosyal medya'da dalga olan konuya yani  belindeki kırmızı kuşağa gelicek olursak o Alişanın düğün hediyesidir!Demet Akalın'ın boynu bayram yeri olduğu için belli ki beline takmışlar!
Sen nerden biliyorsun diyecekseniz tahmin yürütüyorum!
Her ne kadar demet'ten artık hoşlanmasamda sonuç olarak bu insan mutlu diye bu kadar üstüne gelinmez!
Bir rahat bırakına insanlar mutlu mesut  yaşasınlar!

Gelinlik:Pierre Cardin
Ayakkabı:Sanemiko
http://sanemiko.blogspot.com/2012/04/sanemiko-2012-ilkbahar-yaz-koleksiyonu.html


Demet “Düğünden sonra öyle bir kına gecesi yapacağım ki, yıkacağım ortalığı” diyor. Akalın düğünden sonra kına yapmakla yeni bir trende imza atacak sanırım. Kına gecesine gelinlikle gelecekmiş.
 Yakın arkadaşı Seren Serengil ile Gonca Şahinbaş’a  Yap demiş şöyle hafiften pullu payetli bir gelinlik ,ama pullu payetli  dediysede çok gösterişli bir şey değilmiş.Kınayı düğüne çevirecek olan Demet Akalın o gece Okan’ın giyeceği Dolce&Gabbana marka smokini bile hazır etmiş.

Neyse Demetcim bu son ve ömürlük olsun..
Mutluluklar dilerim,bir yastıkta kocayın ve sevginizi herkesten uzakta yaşayın..
Dip not:Demet  Akalın fanları bana saldırıda  bulunmasınlar bundan önceki yaptıkları gibi!!
D.Akalın'a bir garezim yok twitter'da ben bir konuda kendisini eleştirdim.Fakat o bu konuda pek alınganmışki sert çıktı..Neyse o kendi problemi!!!























21 Nisan 2012 Cumartesi

Pembe Trenchcoat'um



Aşık oldum muffinler trenchcoat'a aşık oldum.
Uzun zamandır trenchcoat arayışlarına girmemiştim herkesle aynı renk giyinmeyi seven biri değilim etrafta camel,siyah rengi herkesin üzerindeyken bende o rengi giymeyeceğimi bildiğim için hep trenchcoat almayı ertelemiştim.Ta kii Lcw'da bu güzelliği görene kadar:)
Aslında şans eseri oldu diyebilirim.Tunalı Lcw'ya arkadaşım Ebru sayesinde girmiştik.
Çoğunuz bilirsiniz orasıda pek havadar değil içeri girince boğulmuştum.Öyle sağa sola bakarken birden bu güzelliği  gördüm kıyafetim pek buna uygun olmamasına rağmen denedim:)Tam istediğim gibiydi fakat arkadaşım ebru bir beden daha büyük olsun diyince onuda reyon'da bulamadık.Hemen satış danışmanıyla bir büyük bedenini aradık ama yokmuş dedim ist'dan getirin demesin mi orada da yok neye ayırtmışlardır belki diye baktık orada da yoktu.Neyse oldu bu dedim ayırın yarın gelip alacağım derken  çocuk bir bayan'ı gösterdi orada bir büyük beden dedi.Bende izin isteyip denedim kollar kocaman oldu :))İyikide bir küçk bedenini ayırttırıp almışım.
Yürüyüş diye çıktığımız Tunalı'dan bu güzellikle döndüm:))
Bu arada bir dediğimi iki etmeyen abim'e çooook teşekkür ediyorum.Şunu istiyorum dedim süpriz yapıp getirdi bu güzelliği bana.Seviyorum Mks'cim seni can paremsin,bitanesiiiin..

Yakışmış mı ve siz beğeendiniz mi??
Bu arada yarım Disa'yla idare edin artık canlarım =))

20 Nisan 2012 Cuma

Fashion In Love



Bu sezonun en dikkat çekici parçaları pastel tonlar; nane yeşili, pastel pembe, oranj... ve tabi ki de sarı! Baharın gelişini müjdeleyen ve içimizi ısıtacak olan bu renkler makyajımıza da yansıyor. Sezon trendlerini takip eden her kız için yanından ayıramayacağı ve onu asla yarı yolda bırakmayacak bir ürün var artık!

Lancôme’dan Rouge in Love!!!

24 farklı renkten oluşan bu seri dudaklarınızı yumuşacık yaparak uzun süreli koruma vaat ediyor. Rouge in Love’ın Red-Corals serisi bu sezonun pastel trendini tamamlayıcı nitelikte. Corail in Love ve Miss Coquelicot için söyleyebilirim ki diğer rujlar ile kıyaslandığında kendini hemen fark ettiriyor. Hafifliği, kalıcılığı ve Rouge In Love’ın sunduğu renk çeşitleri kendimi her an özel hissetmemi sağlıyor. Gece – gündüz yoğun tempoda yaşayan, sezon trendlerini yakından takip eden ve hayal kırıklığına uğramak istemeyen herkes için tavsiyem: Lancôme Rouge In Love


Bir bumads advertorial içeriğidir.


15 Nisan 2012 Pazar

Neler Dinliyorumm?



Aslında uzun zamandır Türkçe şarkı dinlemiyordum ama Erdem Kınay öyle güzel aranjeler yapmış ki dinlemesem olmazdı.Tebrik ediyorum gerçekten başarılarının devamını diliyorum..
Öncelikle bu albümden ilk dinlediğim Merve Özbey'in seslendirdiği Duman şarkısı oldu vuruldum gerçekten sonra Demet Akalın Rota,Emanet derken ehehe takıldım kaldım başka şarkılar dinlemez oldum.
Ayrıca ben Demet Akalın'dan pek hoşlanmıyorum.Ona rağmen Erdem sayesinde dinliyorum ya helal..
Ayrıca Simge sagın-vicdanın affetsin nasıl fena bir şarkıdır bu dün eryaman-seyran yolculuğum sırasında dinledim bu şarkıyı tabii şahsi arabada olunca son ses dinledim..(Ayrıca bu şarkı 2011'de çıkmasına rağmen şuan dinlemiş olmanın acısını yaşıyorum.)Ve o sırada yağmurda yağıyordu pek iyi gitti bu şarkıda gerçekten..Ayrıca bu şarkının girişinde bir an Sagopa Kajmer dinliyorum sandım. :)

Bunların yanı sıra Rafet El Roman Senden sonra,Fettah can boş bardak'ta var ama unutmuşum o videoları..
Çoğunuz dinlemişsinizdir bu şarkıları dinlemeyenler varsada beğeneceğinize emin olabilirsiniz.Tabii tarzınız değilse bu mümkün olamaz.
Keyifli dinlemeler :)
Öpüldünüz


Not: Kurslarıma yeni bir kurs daha eklendi..Yarın Modelistlik ve Stilistlik kursuna başlıyorum.Hani şu haziran'dan beri beklediğim var ya işte hah o!Mart ayında başlayıp ertelenende denilebilir.Giyim Sanayicilerin düzenlediği bir kurs fazlasıyla mutlu olacağım gidince ama birde şu durum var evimden direk gideceğim hiç bir vasıta yok.Kızılay'a gidip dolmuşa,otobüse binmem gerekiyor ühühü.Ve benim ikinci gittiğim lise Balgattaydı :/ bir ara otobüs mevzuları yüzünden okulu bırakcaktım neredeyse :) Artık kursa gider miyim 2inci gün bilemiyeceğim :S




Erdem Kınay feat Merve Özbey-Duman







Erdem kınay Demet akalın -Rota






ERdem Kınay Demet Akalın - Emanet







Simge Sağın -Vicdanın Affetsin

14 Nisan 2012 Cumartesi

Pull And Bear 2012 Şeffaf Çanta Koleksiyonu




Şeffaf çanta trendini takip eden muffinler bilir geçen sene Furla şeffaf çantalar aman yerim,taparım,bu nasıl birşey diye kendimizi yiyip bitirdik.Bazı şanslı dostlar Furla şeffaf çantaları çooooktan dolaplarında yer aldı bile.Biz şanssızlar ise uzaktan uzağa izledik furla şeffaf çantaları.Bu arada ulaşılmaz louboutin ayakkabıları anlatıyor gibi hissettim kendimi.Ne abartıyorsun disa alt tarafı şeffaf bir çanta derseniz çoook haklısınız tabii :)
Ama ben böyle farklı şeylerin hastası olduğum için hep bir içimde ukte olmuştu furla çantalar... taa kii pull and bear'cim bize bir güzellik yapana kadar :)
Gördüğüm ilk dakika neon sarı ve pembeye vuruldummmmmmm.
Fiyat'ıda öyle Furlamız gibi uçuk faiş bir fiyat değil ulaşılır bir fiyat yani.
Alınmalı bu çanta!
Ben bugün kafama koydum yarın kurstan sonra hemen Ankamall'e ışınlanıp alacağım inşallah.
Tabii söyle bir durumda var bu çanta pek beğenildiği için tüükkan'ı gitmeden önce arayın anacım ne olur ne olmaz benim gibi değişik bir sevgiliniz varsada arayın şimdi gidip bulamazsak niye getirdin bizi buraya :) bir hafta sonu iznim var bütün hafta ayaktayım zaten birde kurs çekiyoruz falan diye şikayet ediyorsa kendinizi sağlama alın canlarım..
Sevgilim yorulduğunu biliyorum düşüncesiz değilim çoook haklısın gerçekten..)
Unutmadan ürünün fiyatı 59.95tl.Dalga geçer gibi ama 59.95 yanii.
Hayatımın Anlamını ikna edersem alırız inşallah :)Birde ona beğendirmek gibi bir derdim var sonuç olarak adam beğenmezse kime beğendircem kendimi dimi kızlar,haksız mıyım?
Bu arada yarın ikna edilir ve nakit bir şekilde alınırsa bu çanta yemin olsun 5 kuruşu alacağım o dakika unutmasam fotoğraflayacağım.

Pekii bu güzellikleri siz beğendiniz mi?


  ***

Konu dışı ama yazmak istiyorum :) Kızmayın pls,
Gerek yorumlarıyla gerek blog'da olsun,twitter'da  facebook'ta olsun bütün arkadaşlarımı,takipçilerimi,dostlarımııı çook seviyorum iyiki varsınız..
Yanımda olduğunuzu bilmek inanın mutluluk veriyor bana.
Unutmadan eklemek istiyorum aklınıza takılan herşeyi twitter,blog,facebook,email aracılığıyla sorun yardım edebileceğim konuysa yardım ederim. :) çoğu kişiyle facebooktan ve email aracılığıyla saatlerce konuşmuşluğumuz bile vardır.Çekinmeyin asla ballüşlerriiim :)


Ayrıca içimden çook içimden geldi her zaman sevgilime not bırakmam böyle postlarda ama çook seviyorum kendisini o da biliyor gerçi ama olurda okursa postlarımı sevinsin yakışıklı prensim:)




11 Nisan 2012 Çarşamba

Makyaj Bilginizi Konuşturun Bakalım:)



Evet muffinler,
her zaman ben size anlatıyordum,önerilerde bulunuyordum.Şimdi ise sıra sizde:)
Nemlendirici,fondöten,pudra,maskara,allık önerilerinize ihtiyacım var.
Öncelikle benim cildim karma/yağlı.Ve sivilcelerim,izlerim,kırmızılıklarda var tabii.Kapatıcılığı iyi olan,yağsız,cildi pembeleştirmeyen,yağlandırmayan,mat görünüme sahip kalıcı bir fondöten..Kirpikleri tane tane ayıran,uzun ve kıvrık görünüm sağlayan,akmayan bir maskara istiyorum.fondöten olmadan da kullanabileceğim kapatıcılığı iyi,nemlendirici üzerinede uygulanabilecek,gün boyu mat bir görünüm elde etmemi sağlayayan bir pudra.Allık çok kullanmasamda toprak,şeftali ve pembe tonları seviyorum.

Ben şimdi aklımda olanları yazıp çizdim :)
Şimdi söz sırası  sizde..

Dip Not:Max factor fondöten önermenize gerek yok:)Ben beyaz tenliyimm bildiğiniz bembeyaz.Max factor'de pembelik çok var en açık tonu 101 numaralı fondöteni sürmüş olmama rağmen koyu ve 3 ton farkı vardı.

uzun zamandır kullandığım fondöten;Maybelline Affinitone Fondöten16.
Önceden 14 kullandım ondan da memmundum.
Aslında yine gidip maybelline affinitone alıcağım ama başka önerilerde aklımda bulunsun istiyorum.

10 Nisan 2012 Salı

Bu Ara Neler Yapıyorum?

 Uzun zamandır blog'u çoook boşladım.
Bunun sebebide malum dersler,kurstu falan derken üstüne laptop'mn klavyesi bozuldu.
Lanet olası ne zaman klavyede işim olsa bazı tuşlar çalışmıyor.Bu ara d,s,g ve m tuşlarının ne kadar değerli olduğunu anladım:)Oda yetmez gibi pc'de viruste var.Abim'n laptopuyla idare ediyorum.
Gerçi oda eve gelir gelmez istediği için arada en fazla kendi laptop'mdan klavyemin bozuk olduğunu bilen arkadaşlarımla konuşuyorum.İnanın böyle aramız iyi olmayan biriyle konuşsak bu kız destan mı yazıyor lan bırak git konuşma ya!Hay lanet olsun basacağın klavye tuşuna der hihihi.

Bende bu durumu fırsat bilerek True Blood izliyorum:)Aslında tekrar yeniden izliyorum desem daha mantıklı olacak.Herkese tavsiye edemem.Özellikle kan içeren bir dizi olduğu için kan tutan takipçilerim uzak olsun:)Ayrıca vampir dizisi olduğunuda belirtmek isterim.Şunuda unutmadan söyleyim cinsellik içeriyor.
Yalnız bana Twilight falan diye gelmeyin mümkünse!True Blood wampirleri Edward kadar çirkin değil.Hatta çoook yakışıklılar.

Başrol oyuncularından azıcık bahsedeyim.İlk fotoğraftaki görmüş olduğunuz hatun başrol oyuncumuzdur.



Sookie Stackhouse.
Dişlerinin arası ayrık olduğu için pek sevilmez,bütün yakışıklıları çevresine toplamıştır.
"who are you sookie stackhouse" sorusuna her daim "i m a waitress" diye yanıt veren kadındır. iddiasızdır ama kendince heybetlidir, naiftir ama salak değildir, yüreği aslında fazla temizdir ama nefretin dozajını ve nelere kadir olduğunu da bilir. sookie günümüzün en mühim kadın karakterlerindendir. elinin hamuru misali köşesinde gözyaşlarına boğulmamıştır. kendini her zaman savunabilmiştir. epey güçlüdür. hatta defalarca kere bill'i oradan buradan kurtarmışlığı vardır kendi canına kastederek. kah godric'in acılı vedasına ortak olmuştur kah eric'in alengirli kanına karışmıştır. sookie'nin tepkileri normal insan tepkileri değildir. çünkü kendisi normal bir insan değildir. melek midir, enerji midir, hayal midir!! bilemem ama dedim ya nur gibi bir kadın karakterdir. bu da yeterli zaten! ha bunca yakışıklı herif ne buluyor bu annada diye soranların bir dolusunun hemcinsim olmasına ise.







Bill Compton;
bill, william isminin bir nickname'i olduğundan böyle diyoruz ona ama gerçek adı william thomas compton'dır.düzgün adamdır ah pardon vampirdir. fakat beyaz cam söz konusu olduğunda efendilik, düzgünlük sökmez. her zaman piç olan kazanır. hoş gerçi gerçek hayatta da öyle değil midir sanki?gelmiş geçmiş en sevişilesi karakter. böyle seksisini yaratamadı sanat camiasi 5000 senedir. ayrıca, ısırmak iyidir.
ayrıca, sookie diye bir karaktere aşık. bir karakterin dişleri bu kadar mı ayrık olur? bir karakterin kafası bu kadar mı araba biblosu köpeği gibi oynar sağa sola. evlat olsa boynu ısırılmaz. bir de yok boynumdan ısırma bacağımdan ısır falan. adam  toprakta yatmış tüm gün, iki sevişin iki ısırsın ne var. ne yani boynumdan ısırma. elalem görcek. cık cık. ben olsam ısıttırırım bill. ona göre.Ayrıca kakası bile gelse bunu resmi bir üslupla anlatabilecek yeteneğe sahip vampir.

Haa birde izlemekten sıkılmadığım bir sahne var ki beni benden alıp götürüyor..Ööüyorum lan.
Biri çıkıpta ''Dilan is mine'' diyecek mi diye bekler oldum:)
Bill'n wampir arkadaşlarıı Sookie'yi ıssırmak üzereyken ''Sookie is Mine'' dediği için kıskanıyorum.Valla yoksa kızı çook seviyorum.Ayrıca bu dizide onun yerinde başka biri oynasa bu kadar iyi rol yapamaz.Rica ediyorum True Blood'cular kıskançlık yapmayalım!!

Kıskanıyorum hemde çok kıskanıyorumda haksız mıyım?İzleyinde görün anacım yalan mı söylüyorum..
:)







Dip Not: Evlenilecek Vampir.Bill gibi romantik, cefakar, vefakar, sebatkar vampir var mı bu alemde. adam aşık be aşık.Ayrıca bu adam gerçekten başımı döndürüyor.İnce dudaklı, kısa boylu ki hiç sevmem böyle erkekleri sivri burunlu, bunu da sevmem, gel gör ki o ses, o soğuk bakışlar ayrı bir çekiciliği var bu adamın eğer onun yerinde bir başkası olsaydı sanırım cıık siee derdim..


Ouuw sıra Eric Northman'da;
Eric mi Bill mi derseniz cevap veremem ölürüm biterim çünkü her ikisininde öyle iyi özellikleri varki.Tercih yapamam.Utanmadan vereceğim tek cevap ikisinide alabilir miyiz hacı olacaktır :)
ilk başta negatif duygular uyandırsa da zamanla kendini sevdirip hayatıma girmiştir. dizide ilk göründüğü sahne olan fangtasia'nın ortasındaki tahtına kurulmuş halini aratmayacak bir şekilde, saçında highlight folyoları, üstünde kuaför önlüğüyle endamını sergileyişi izlemeden bilinemez, gülünemez..kaç metresin sen arkadaşım ya diye arattığım soruya 1.96 mı oha diye tepki verdiğim arkidiştir kendisi!Kanlı gözyaşlarıyla inceden inceye içimi titretmiştir.Eşorfman giyen bir vampir olarak bir ilke imza atmış ve daha sonrasında daha fazla görmek için onun sahnelerini tekrar tekrar izlememe neden olmuştur.
.Üzerine Güneş Kardeşliği'nin yobaz lideri Steve kilitlenme ile Godric'i (Eric'in yaratıcısı) yok etmeyi planlarken işlerin karışması sonucunda yaratıcısına olan bağlılığı sayesinde ağlarken görmek beni derinden yaraladı.O nasıl bir ağlamadır Allah'm dedim.İçim burkuldu böyle bağrıma basasım geldi.

Olay'ın kısa özeti bu giftedir:/



Ayrıca o kadar kaptırdım ki şu diziye kendimi sayesinde şu sözleri bile dediğimi okuyan arkadaşlarım var benim.
''Eric Northman,gelip evimin vampiri olacaksa, 0 Rh+ kanımdan bol bol vermeye razı olurum:) arada avlanacak adam da sunarım ona, yeter ki gelsin''
''  ayagini denk al erik, ya benimsin ya valhallanin.''

'' merhaba, adim disa bos vakitlerimde eric northman'dan hoslanirim.herkese başarılar dilerim.''


***

Tamam biliyorum gerçekten çok konuştum.Kapa lan çeneni bu kadar şeyi nasıl okuyacağız!dediğinizi biliyorum.Ama konus True Blood olunca çene böyle açılıyor.G*tü başı dağıtırıyorum.Aslında çok eksikleriyle bile anlattım :) daha neler neler yazabilirimde en güzeli size dizinin oyuncularının toplu haldeki bir fotoğrafını gösterip,ışınlanıyorum.


Üst Sıra Soldan Sağ;Lafayette Reynolds(Tara'nın kuzeni),Tara Mae Thornton(Sookie'nin En iyi arkadaşı,Sookie Stackhouse,Jessica Hamby(Vampir-Bill Compton tarafından dönüştürülmüştür),Sookie Stackhouse,Sam Merlotte(Sookie'nin çalıştığı Merlotte's Bar'ın sahibi).
Alt Sıra Soldan Sağ; Jason Stackhouse(Sookie Stackhouse'un kardeşi),Bill Compton(Vampir),Eric Northman(Vampir)


True Blood izlemek isterseniz eğer www.dizimag.com'dan izlemenizi tavsiye ediyorum.
En azından ben oradan kolayca izliyorum sadece bir öneri:)Bir çok yabancı dizinin diğer sitelerde eksik bölümlerini izleyince dizimag'n hayat kurtarıcı olduğuna karar verdim.
Bir çok dizi sitesinden kat kat kat kat.. iyidir.Bir çok harika özelliği vardır.
İzlediğiniz bölümü unutmamanız,ışık kapatma özelliği,kalite seçeneği,bölümdeki şarkılar ... diye devam ediyor.
 Ayrıca izlerseniz,beğenirseniz bana email(disastyle@gmail.com) ya da bu bağlantıya yorum atın muffinlerim tepkilerinizi beğenip beğenmediğinizi çook merak ediyorum doğrusu.

Bu arada True Blood yaz dizisidir.
Eylül ayında 4 sezon bitti.Eğer 5sezon'a yetişirim ben beğendim diyorsanız 25 hazirana kadar vaktiniz olduğunu iletmek istiyorum.

Öpüldünüz,severim sizi!!

5 Nisan 2012 Perşembe

HEDİYE ÇEKİLİŞ KAZANANI




Günlerdir ha baktım ha bakacağım çekilişin sonunu açıklayacağım derken çok zaman geçti biliyorum.
Gerek blog'dan gerekse bir çok email aldım.
Başım ağrısada ders çalışmamda gerekse bitireyim bu yükten kurtulayım istedim.
Şuan melekler gibi hafifim.Birde hafta sonu gireceğim sınavım iyi geçerse değmeyin keyfime.
Neyse gelelim hediye çekilişine zorlu uğraşlarımla 404 çekiliş hakkı olduğunu sayabildim.
Yemin ederim parmaklarımı hissetmiyorum,özelliklede kalem tutan parmağım:(

**

Hediye çekilişimi kazanan şanslı kişi BUNNY GİRL,tebrikler.
Bana en kısa zamanda adres bilgilerini email aracılığı ile gönderirsen sevinirim.
Yakın zamanda yeniden bir çekiliş daha düzenleyeceğimm takipte takılın..
Öpüüüldünüz.
Seviliyorsunuz,iyiki varssınıız.
(^_____^)







4 Nisan 2012 Çarşamba

Hediye Çekilişi Hakkında

Muffinlerim hediye çekiliş sonucu sınavlarım,kursum ve üzerine doğum günümde eklenince açıklıyamadım.
Rica ediyorum anlayın durumumu.
Emaillerinize yorumlarınıza dönemiyorum.
Blog'a dün yazılan yorumların hepsi bir hata sonucu silindi.
Gene adsızların provoke edilen yorumları sayesinde!Çook özür dilerim gerçekten.
En kısa zamanda hediye çekilişini açıklayacağım.
Ayrıca endişeleriniz hakkında haklısınız!
Bir çok blogger hediye çekilişi düzenleyip sonra iptal ediyormuş.Bende izleyicilerimden biliyorum!
Hatta bir daha kanmayın diye blogunuda ifşa etmemi istedi bir takipçim.
http://makeuparfume.blogspot.com/
Uzak durun derim;)
Bu hafta içi boş olduğum zamanda hemen çekiliş sonucunu açıklayacağım.
Sizi seviyoruuum,iyiki varsınız..

2 Nisan 2012 Pazartesi

Bugün Benim Doğum Günüm









23 sene'nin geride kaldığı bugünde söyle bir geriye bakıyım dedimde film gibi 23 sene:)
Mutluluklar,ilk heyecanlar,sevinçler,üzüntüler,pişmanlıklar,rezillikler neler yapmışım neler ama iyi kötü neler yaptıysam hiç birini yaptım diye pişman değilim.
Aslında son 5 yıl'dan önceki zaman'ı hiç hatırlamıyorum desem yalan olmaz sanırım.
Son 5 yıl şaka gibi bir hayat geçirdim.
Huzurlu,mutlu,planlı,rahat,neşe içinde,tartışmalar eşliğinde savaş vererek gerçekten tadı başkaydı..
Bütün ilkler,güzellikler,şapşallıklarım falan bunları yaparken yanımda olan herkese teşekkür ederim,hakkınız ödenmez gerçekten.Hele öyle biri varki çoook çektirdim.Gün geldi nefes aldırmadım.Bunalttım,tartıştım,kavga ettim,burnundan getirdim.:)Yinede herşeye rağmen yanımda olduğu için ne yapsam azdır sanırım.
Bütün herşeyi bir kenara bıraktım bazen bende herkesgibi acaba bu dünya'ya acaba neden geldim diye sorguladım.

Cevabı düşünürkende her seferinde iyiki'de gelmişim dedimm.
İnsanlar yaşadıkları hayatlara bazen isyan ederler ya keşke bu bedenle ve bu yaşadıklarımı yaşamasaydım diye ama arada isyanlar olsada yaşadığım hayattan hiç bir zaman pişman değilim.
İnşallah hiç bir zamanda pişman olmam.
Şu hayatta tek pişmanlıklarım bana yanlış yapıldığında kıyamadığım insanların yanlarında kalmak oldu.
Okadar temiz kalpli bir insan'mki(bunu asla kendimi övmek için söylemiyorum) o kötülükleri hiç bir zaman haketmediğimi düşünüyorum.
Siz şimdi insan temiz kalpliyse bile nasıl söyler diyorsanız bunu ben kendime ilk defa şimdi söylüyorum.
Zaten bu düşünce bana ait değil çevremdeki insanlara ait en zayıf noktamda  bu sanırım kimseye kötülük edemmiyorum.Kin besliyemiyorum!!

**

Neyse gelelim günün anlam ve önemine..

Hayatımda olan herkese karşılıksız,hiç bir çıkar beklemeden yanımda oldukları için tekrar teşekkür ederim.
Kahrımı çektikleri içinde ayrıca çoooooook çoooooooook teşekkür ederim.
Böyle tatlı dilli olduğuma bakmayın çok yakınlarımı o tatlı dil sayesinde güzel hayatlarını burunlarından  getirebiliyorum:)
Her geçen gün blogum'n artan sayısıyla kocaman bir aile olduk.
En mutlu,mutsuz,huysuz anımı hep siz yanımdaymışsınız gibi sizi hayatıma ortak ettim ve paylaştım.
O yüzden doğum günümde de iyiki varsınız demek için koştur koştur geldim:)
Blog sayesinde tanıdığım güzel yürekli insanlar iyikiiii varsınız ve iyiki bu blogu açmışım.
Hepinizi kocaman kocamaaan öpüyoruuum.

recent posts

Bumerang - Yazarkafe