28 Mart 2012 Çarşamba

İlluminati Manikurum



Herkeseee yeniden merhabalar,
bu aralar kaçak mode takılıyorum sizi ihmal ettim fakat geçerli sebeplerim var.
Yakın zamanda sınavlarım var ve ben hafta sonu dershaneye gidiyorum.
Hafta içi ise artık nasıl bu kadar çabuk geçiyorsa anlam veremeden gözümü açıp kapatıyorum bir bakıyorum gene o güzel gün cuma akşamı olmuş.
Tabii post girmeye girmeye üsengeçlikte aldı başını giriyor yoksa ben çalışkan bir bloggerım. :P
Bundan sonra tembellik yok aranıza geri dönüyorum.

Neyse gelelim manikurume.
Çoook detaylı fotoğraflayamadım fakat yapılışını anlamamanız mümkün değil.
Siyah ojeyi sürüp kurumasını bekledim.Aluminyum folyoları üçgen olarak gelişi güzel kesip kuruyan tırnaklarıma parlatıcı sayesinde yapıştırdım.Siz eğer dikkatli davranırsanız ojenize zarar vermeden önceden kestiğiniz üçgenlerinizi anında tırnağınıza sabitliyebilirsiniz.Fakat mümkünse çok bastırmamaya çalışın yoksa ojeniz bozulabilir.Ben parlatıcıyla yapıştırdıktan sonra tekrar parlatıcı sürdüm.
Zorluk derecesi resmen çocuk oyuncağı.

Pekii siz benim manikür'ümü beğendiniz mi?

27 Mart 2012 Salı

İpekyol'un Yepyeni Ayakkabı Koleksiyonundan Size Özel Hediyeler…





2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonları mağazaları renklendirmeye başlarken bu sezon İpekyol’un çok özel bir süprizi oldu.

Kendi tarzını yaratan şık ve modern İpekyol kadınları, giyimlerindeki tasarım ve kalitenin tamamlayıcısı olacak yepyeni İpekyol ayakkabı koleksiyonuyla buluşuyor.

Koleksiyon onlarca renk ve desenle yorumlanırken; Business, Smart Trendy, Smart Casual ve Elegant temalarıyla tüm zevklere hitap edecek gibi.

Bu özel koleksiyondan dilediğiniz 1 çift sizin olabilir! http://www.hurriyetaile.com/ipekyol sitesinde sizi, tüm koleksiyonu görebileceğiniz, İpekyol’a özel bir ayakkabı odası karşılıyor. Burada en beğendiğiniz ayakkabıyı seçip, size özel verilen linki paylaştığınız takdirde ayakkabı sizin! Tabi ki her hafta toplam 10 kişiye verilecek hediyelerden birini almanızın yolu, size verilen linki en çok paylaşan bu 10 kişiden biri olmak.

Ayrıca, göz atmak isterseniz, İpekyol web sitesi www.ipekyol.com.tr'de bütün İpekyol koleksiyonu yer alıyor. Sezon ürünleri iddialı olduğu kadar farklı temalarıyla beklentilerin üzerinde bir görsellik sunuyor.

Kampanya 23 Mart – 20 Nisan arasında Hürriyet Aile web sitesinde.

Bir bumads advertorial içeriğidir.



23 Mart 2012 Cuma

Stil Direktöründen Pink Avenue Hediye Çekilişi









Bu güzel ayakkabıların çekilişine katılmaaak için hemen blogger dünyasının meleğinin bloguna ışınlanın derim.

http://www.stildirektoru.com/2012/03/pink-avenuedan-4-kisiye-ozel-tasarm.html

Beniiim olsun istiyorum 1tanesi çook mu:/
4 numaraya bitttim:(

15 Mart 2012 Perşembe

Ezber Bozan Kozmetik Markalarını Sunan Bonvagon Bu Ay 25 TL Kazandırıyor!

Henüz tanışmamışlar için belirtelim. Bonvagon, “gezer, seçer, getirir!” mottosuyla geçtiğimiz Eylül ayında yola çıkmış ve kısa sürede popüler hale gelmiş bir alışveriş kulübü.

Her gün sıradışı tasarım ürünler, özenle seçilmiş markalar ve ilginç aktiviteleri %70’e varan fiyatlarla üyelerine getiren site, kozmetik ve kişisel bakım alanında da niş tarzını koruyor ve alışılmışın dışında ürünler sunuyor. Sanatı modayı ve kozmetiği birleştiren Berkley Square Cosmetics, organik kozmetiğin seçkin markası Attirance, tarihin en kışkırtıcı markalarından Agent Provocateur, Ciltteki C vitamini mucizesi EmerginC ve iddialı parfümler Bonvagon’un seçkilerinden bazıları.

Türk tasarımcıları buluşturdu!

Bonvagon’u heyecanla takip etmemizin bir diğer sebebi de tematik kampanyaları. Bu hafta Sıra dışı Tasarımcılar, Konuşan Tasarımlar isimli kampanyasıyla Türkiye’den seçtiği 27 tasarımcıyı, en orijinal ürünleri ile birlikte tasarım tutkunlarının karşısına çıkarıyor. Aida Pekin, Karaca Erdem, Dani Benreytan, Itır Saran’ın da içlerinde bulunduğu tasarımcıların eşi görülmemiş tasarımları sadece bir kaç tık ile ulaşılabilir hale getiriyor. Gelecek aylarda bizi bekleyen sürprizlerden ilk önce haberdar olmak için merakla Bonvagon’u takip ediyoruz. www.bonvagon.com’a hala üye olmadıysanız, acele edin deriz. Çünkü Mart ayı boyunca Bonvagon'a davet ettiğiniz her arkadaşınız sayesinde hem siz hem de arkadaşınız 25TL kazanıyor!

Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Mart 2012 Perşembe

Yves Saint Laurent Yeni Devrimi



YSL Beauté, Nisan'da satışa sunucağı ve devrim olarak lanse ettiği ruj serisini Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Glossy Stain adını verdikleri yeni serinin özelliği, lipstick, dudak parlatıcısı ve dudak boyasının tek rujda toplamış olması.

Rujun videolarını izledikten sonra aşık oldum.
En kısa zamanda bu güzel seriden en az 2 adet edineceğim!!
13-19 arasındaki renklere bittim!
Yaaa siz beğendiniz mi bu harika ürünü?












Ünlü modaevinin yeni ürünü için çektiği harika animasyon 




2 Mart 2012 Cuma

Sünger Baskılı Tırnaklarım




Oje kutuma dokunmamla hadi Disa göster kendini diyorum :)
Bugün bulabildiğim tüm ojelerimi çekiyim dedim.Ne mümkün vardır kenarda köşede kalan ojelerim gene :/
Neyse hangisini süreyi diye düşünürken birden yeşiller gözüme çarptı tabi birazcıkta arkadaşım sayesinde ona kalırsa siyah yok olmadı yeşil dedi'de hangi yeşil?Tonla yeşil'n tonu var dedim :P
Neyse hepsini topladım sonra aklıma sünger uygulaması geldi ve hemen sürdüm flormar beyaz ojelerimi kurumasını bekledim sonrada sırasıyla claire's 29,flormar 424,golden rose 217yle minik minik baskılarımı yaptımm.
Veee sonuç budur çook beğendim.Tabii sevgili'nin beğenmeside çok güzel bir duygu..
Bu arada sonradan aklıma geldi top coat sürdüm fakat fotoları sürmeden çekmiştim.
Umarım sizde beğenmişsinizdir.Karlar'a boyulduğumuz şu günlerde bahar'ı getirdim size :)
Öpüldünüz oxox







recent posts

Bumerang - Yazarkafe